Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Guehi #1, Tóth Alex #5De amúgy a Cityn kívül csendes volt ez a tél sztem
www.nytimes.com/athletic/6985041/2026/02/03/premier-league-january-transfers-2026-ranked/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Max egyet szerintem.És hányat rúgtok?Nagyon X közeli meccs volt, persze nem bánom, hogy végül meglett a 3 pont. 5 pontra van a második Kecskemét (és hétvégén Vasas-Kecsó lesz).Kapunk majd vagy hármat.
iktriad
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
És hányat rúgtok?Nagyon X közeli meccs volt, persze nem bánom, hogy végül meglett a 3 pont. 5 pontra van a második Kecskemét (és hétvégén Vasas-Kecsó lesz).Kapunk majd vagy hármat.
iktriad
warr_b
3 hónapja
Nagyon X közeli meccs volt, persze nem bánom, hogy végül meglett a 3 pont. 5 pontra van a második Kecskemét (és hétvégén Vasas-Kecsó lesz).Kapunk majd vagy hármat.
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
𝘉𝘐𝘗 𝘉𝘐𝘗 💨 pic.twitter.com/QxSqreet7o
— Racing Club de Lens (@RCLens) February 2, 2026
Sajna nem jó ok miatt igazolt oda, Mexikóban rasszista inzultusok érték a gyermekeit.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Nagyon X közeli meccs volt, persze nem bánom, hogy végül meglett a 3 pont. 5 pontra van a második Kecskemét (és hétvégén Vasas-Kecsó lesz).
3 hónapja
Nem érdemeltünk vereséget, pláne így. Ha ezt a formát tartjuk biztató lesz a következő meccsekre.
3 hónapja
A meccs csúcsa ez a molinó:Ő és a Fehérvár nagy öribarik.
zacknorb
iktriad
Tett érte az a patkány nem keveset.Őt mindenki rühelli, kivéve a Szijjas boys.
petey
Poloska vagyok.
3 hónapja
A meccs csúcsa ez a molinó:Tett érte az a patkány nem keveset.
zacknorb
3 hónapja
A meccs csúcsa ez a molinó:Ő és a Fehérvár nagy öribarik.
zacknorb
3 hónapja
Huh, Haraszti nagyon veszélyes szerencsére egyelőre csak a kapufára.
3 hónapja
A meccs csúcsa ez a molinó:
Poloska vagyok.
3 hónapja
Méghogy a fociban nincsenek klasszikus cserék amerikai módra.A legutóbbi ilyen a Juvenal hozta a plusvalenze botrányt
A Fabbian - Sohm csere után most egy Holm - João Mário cserét ütött nyélbe a Bologna, ezúttal a Juventusszal.
😀😀
Mikey
Poloska vagyok.
3 hónapja
Elmaradt tizi és az rúgja a gólt akinek fent sem kéne lennie a pályán. Csak a szoki játékvezetés.Eddig azt hittem csak a Pool ellen szereznek olyanok gólt, de ellenük csak olyat😅
petey
Poloska vagyok.
3 hónapja
Mint pl. Gordon a Newcastleban a hétvégén.mindig az akinek nem kéne a pályán lennie 😀ez meg VAR-ral simán piros lehetne CsontosnálÉs persze, hogy ő rúg gólt. 3. gól a meccsen szöglet után a 3-ból.
petey
iktriad
Negritis, a vajda
Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
mindig az akinek nem kéne a pályán lennie 😀ez meg VAR-ral simán piros lehetne CsontosnálÉs persze, hogy ő rúg gólt. 3. gól a meccsen szöglet után a 3-ból.
petey
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Elmaradt tizi és az rúgja a gólt akinek fent sem kéne lennie a pályán. Csak a szoki játékvezetés.
3 hónapja
ez meg VAR-ral simán piros lehetne CsontosnálÉs persze, hogy ő rúg gólt. 3. gól a meccsen szöglet után a 3-ból.
petey
3 hónapja
szutyok M4 csak nem bírja ki, hogy ne FEH legyen kint.Teljesen egyenrangú ellenfelek vagytok eddig.
na, ezt nem láttam jönni, hogy vállalható focit nyomunk
petey
3 hónapja
szutyok M4 csak nem bírja ki, hogy ne FEH legyen kint.na, ezt nem láttam jönni, hogy vállalható focit nyomunk
3 hónapja
Szeretem az ilyen Honvéd-os Bakikat. Pont akor szerezte a gólját a Vidi ellen, mint az 1. fordulóban.Mire ezt leírom az ex-Honvédos Németh is betalál.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 643
azert linkeltem mert irtal rola.azert rieraPár napja írtam már, amikor a Frankfurt bejelentette. Semmit nem tudok Riera edzői munkásságáról, szóval kicsit szkeptikus vagyok, hogy ő a megfelelő ember arra hogy rendbe szedje az Eintrachtot. Pedig nagyon jó lenne.
sloveniatimes.com/46492/celje-coach-lands-job-in-frankfurt
YoungZeeZee
Mikey
sloveniaban kiraly volt.csekk a cikket
3 hónapja
azert rieraPár napja írtam már, amikor a Frankfurt bejelentette. Semmit nem tudok Riera edzői munkásságáról, szóval kicsit szkeptikus vagyok, hogy ő a megfelelő ember arra hogy rendbe szedje az Eintrachtot. Pedig nagyon jó lenne.
sloveniatimes.com/46492/celje-coach-lands-job-in-frankfurt
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May