Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Simán nyertünk, nem kell mindig rinyálni.Pedig Pethő is milyen jó volt az első pár meccsen, mikor idekerültTöbbször is volt 2-0, de egyiket se nevezném simának.Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.2 éve szezonzáró asszem ellenük volt, az sima lett
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Pethő Bencét amúgy a szünetben le kell kapni a pályáról, valóságos labdatemető. Csak ne Németh Barnabás jöjjön be helyette.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Majd jövőre az NB1-ben.........se.
3 hónapja
Pedig Pethő is milyen jó volt az első pár meccsen, mikor idekerültTöbbször is volt 2-0, de egyiket se nevezném simának.Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.2 éve szezonzáró asszem ellenük volt, az sima lett
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Pethő Bencét amúgy a szünetben le kell kapni a pályáról, valóságos labdatemető. Csak ne Németh Barnabás jöjjön be helyette.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Érdekes szitu volt ez a Kepa vs Doku.Miért ne mehetne? Én se nagyon emlékszem ilyenre de pl mint NFL-ben is védik a QB-t mint a szent tehenet de eladja a labdát és próbál blokkolni úgy telibe verik néha mint annak a rendje. Onnantól sima mezőnyjátékos ő is.
A kapus tizenhatoson kìvül egyébként jogosult szabályosan test-test ellen menni, pl vállal ütközni?
Gondolom semmi nem tiltja, de ritkán látni.
Willie Parker
3 hónapja
Érdekes szitu volt ez a Kepa vs Doku.Sztem igen
A kapus tizenhatoson kìvül egyébként jogosult szabályosan test-test ellen menni, pl vállal ütközni?
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Érdekes szitu volt ez a Kepa vs Doku.A kapus tizenhatoson kìvül egyébként jogosult szabályosan test-test ellen menni, pl vállal ütközni?
3 hónapja
ilyen jó a mikiegérkupa, hogy senki nem beszél róla? 😊
3 hónapja
Varga Barna nem fejjel szerzett gólt
3 hónapja
Na, ott a Pethő-Németh csere
3 hónapja
Van gyors gólNincs csere...It's Radó time?Többször is volt 2-0, de egyiket se nevezném simának.Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.2 éve szezonzáró asszem ellenük volt, az sima lett
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Nincs csere...It's Radó time?Többször is volt 2-0, de egyiket se nevezném simának.Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.2 éve szezonzáró asszem ellenük volt, az sima lett
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
3 hónapja
Meg amennyire ismerhető Levy, fix bennevan egy paycut a szerződésekben kiesés esetén.Nem gondolom, hogy pénz függvénye lenne, meg 1 év után gyanítom vissza is jönnének.Kíváncsi vagyok ha egy olyan csapat mint a Tottenham kiesik, mennyire kapnák szét egy nyár alatt.első évben kétlem hogy túlságosan
KeyG
ugye kiesés után 1 évig még PL pénzt kapnak
Negritis, a vajda
De a legjobb játékosok többsége simán BL esélyes csapatok játékosai lehetnének.
KeyG
3 hónapja
It's Radó time?Többször is volt 2-0, de egyiket se nevezném simának.Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.2 éve szezonzáró asszem ellenük volt, az sima lett
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Nem gondolom, hogy pénz függvénye lenne, meg 1 év után gyanítom vissza is jönnének.Kíváncsi vagyok ha egy olyan csapat mint a Tottenham kiesik, mennyire kapnák szét egy nyár alatt.első évben kétlem hogy túlságosan
KeyG
Negritis, a vajda
De a legjobb játékosok többsége simán BL esélyes csapatok játékosai lehetnének.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Többször is volt 2-0, de egyiket se nevezném simának.Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.2 éve szezonzáró asszem ellenük volt, az sima lett
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
3 hónapja
Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.2 éve szezonzáró asszem ellenük volt, az sima lett
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.
3 hónapja
Nagyon úgy néz ki idén 2 csapatom is ki fog esni az első osztályból.
3 hónapja
javítva 😊Kíváncsi vagyok ha egy olyan csapat mint a Tottenham kiesik, mennyire kapnák szét egy nyár alatt.első évben kétlem hogy túlságosan
KeyG
ugye kiesés után 3 évig még PL pénzt kapnak
Negritis, a vajda
55-45-20%-ot kapnak évente

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Az egy ETO piros lesz
3 hónapja
Azert nagy pali ez a Slot. Kizsigereli a jatekosait, akik a seggukon veszik a levegot mar marciusban, majd elkezd uzengetni a szovetsegi kapitanyoknak, hogy a valogatottban ugyan mar, ne zsigereljek ki a liverpooli jatekosokat.Tökéletesen illene a mennyeibe.
Nem tudom eldonteni lassan, hogy tenyleg ennyire gyoker, vagy csak szandekosan provokal egy halom nyilatkozataval az elmult honapokban. 😀
Stez
Ha Keane vmikor elkerül akkor megpróbálnam Pali helyében elhozni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Rég kaptunk gólt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Kíváncsi vagyok ha egy olyan csapat mint a Tottenham kiesik, mennyire kapnák szét egy nyár alatt.első évben kétlem hogy túlságosan
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Vezet a Barcika
3 hónapja
Kíváncsi vagyok ha egy olyan csapat mint a Tottenham kiesik, mennyire kapnák szét egy nyár alatt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!