Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Bolla visszament Svajcba a Servette-be.Plusz így fix EL-ben fog játszani, így gyakorlatilag Svájcon belül is tudott előrelépni
Lenyeg, hogy jatekban legyen, mert vannak pillanatai amikben kifejezetten jo.
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ő még a tavalyiból nem épült fel. A csapattal edz már, de az erőnléte nem olyan.Konaté 2, azaz kettő meccset bírt az új szezonban sérülés nélkül, zseniális. Persze így is tovább bírta Jonesnál.thiago is már most elfogyott ...
Mikey
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Konaté 2, azaz kettő meccset bírt az új szezonban sérülés nélkül, zseniális. Persze így is tovább bírta Jonesnál.thiago is már most elfogyott ...
Mikey
www.thisisanfield.com/2023/08/liverpool-fc-team-news-vs-newcastle-injuries-and-available-squad/
Here’s the full rundown of who is available and who could miss out for Newcastle vs. Liverpool:
Trent Alexander-Arnold (ankle) – available
Stefan Bajcetic (adductor) – available
Alexis Mac Allister (red card) – available
Nat Phillips (unknown) – available
Ibrahima Konate (muscle) – doubt
Conor Bradley (minor injury) – doubt
Curtis Jones (knock) – unavailable
Thiago (hip) – unavailable
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bolla visszament Svajcba a Servette-be. Lenyeg, hogy jatekban legyen, mert vannak pillanatai amikben kifejezetten jo.
több mint 2 éve
Bocs, falunap volt nálunkNa de szeptember 31-én?jc6 kommentet varok h a zte edzo meddig marad 😊Mondtam: idén leváltják. Nem nagy kunszt, de merészelek nagyobbat mondani: szeptember 31 után már nem ő lesz.
YoungZeeZee
JC6 - a ruszki
Bálesz
🤣
több mint 2 éve
Sztem anno a vasasnal ez volt a céges autó. Warrekbol simán kinézemA Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁új idők gyermekei. annó villamossal mentünk valami fos válogatott meccsre villamossal amikor a dugóballn mellettünk észrevettem végh zolit egy lerúgott szürke 3 ajtós vw polóban....
warr_b
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 615
A malaga jol bekezdett.idegenben szivott..2-1
több mint 2 éve
www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/dominik-szoboszlai-drops-exciting-midfield-27600280Liverpool Echo cikk Szoboszlaival. Semmi új, de jó olvasni hogy a legkomolyabb liverpoolos oldal is így foglalkozik vele.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Hát ja. De elvileg ez Zsozé utolsó szezonja az örök városban, úgyhogy lehet, hogy ilyen szerencsétlenek lesznek egész szezonban.Vicces ez a Roma. 2 meccs alapján az legjobb xG különbséggel rendelkeznek (Csapatok fele persze még csak 1 meccset játszott). Amíg támadó oldalon 3 gólt rúgtak, 4.01re, ez korrekt, védő oldalon megint nagy gáz van. 8 lövésből kaptak 4 gólt, úgy hogy abból 1 lövés jött közelről, a többi 11es, de néha még a 16oson kívülről. 1.27es xG-re kaptak 4 gólt. Lehet új kapus kéne?Statisztikaból lehet hogy ezt olvasod ki, de ritka szerencsetlen volt pl ez a meccsük. A védelem mindenesetre cinkes, de nem a kapuson múlt. Elöl meg lehet hogy azt gondolod hogy a 4es xgre a 3 gól ok, de ha a valós helyzeteiket nézzük kurvara nem, ma is simán fordithattak is volna akár.
Sixo
davemayer
több mint 2 éve
Vicces ez a Roma. 2 meccs alapján az legjobb xG különbséggel rendelkeznek (Csapatok fele persze még csak 1 meccset játszott). Amíg támadó oldalon 3 gólt rúgtak, 4.01re, ez korrekt, védő oldalon megint nagy gáz van. 8 lövésből kaptak 4 gólt, úgy hogy abból 1 lövés jött közelről, a többi 11es, de néha még a 16oson kívülről. 1.27es xG-re kaptak 4 gólt. Lehet új kapus kéne?Statisztikaból lehet hogy ezt olvasod ki, de ritka szerencsetlen volt pl ez a meccsük. A védelem mindenesetre cinkes, de nem a kapuson múlt. Elöl meg lehet hogy azt gondolod hogy a 4es xgre a 3 gól ok, de ha a valós helyzeteiket nézzük kurvara nem, ma is simán fordithattak is volna akár.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na de szeptember 31-én?jc6 kommentet varok h a zte edzo meddig marad 😊Mondtam: idén leváltják. Nem nagy kunszt, de merészelek nagyobbat mondani: szeptember 31 után már nem ő lesz.
YoungZeeZee
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
jc6 kommentet varok h a zte edzo meddig marad 😊Mondtam: idén leváltják. Nem nagy kunszt, de merészelek nagyobbat mondani: szeptember 31 után már nem ő lesz.
YoungZeeZee
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
Vicces ez a Roma. 2 meccs alapján az legjobb xG különbséggel rendelkeznek (Csapatok fele persze még csak 1 meccset játszott). Amíg támadó oldalon 3 gólt rúgtak, 4.01re, ez korrekt, védő oldalon megint nagy gáz van. 8 lövésből kaptak 4 gólt, úgy hogy abból 1 lövés jött közelről, a többi 11es, de néha még a 16oson kívülről. 1.27es xG-re kaptak 4 gólt. Lehet új kapus kéne?
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 615
jc6 kommentet varok h a zte edzo meddig marad 😊
több mint 2 éve
Még mindig nehezen tudom elhinni h felnőtt férfiak képesek eljátszani a nagy halált, viccet csinálni magukból, miközben több ezren nézik őket. (Verona-Roma)
több mint 2 éve
Majdnem olyan szexi lenne, mint a Kádár-Brezsnyev cuppanosok. 😀Azért amit Rubiales leművel bassz, eddig se volt szimpi, de ezek utánAzzal a Laligás nyomi Tebassal csókolozhatna azzal illenènek egymáshoz...🙈😔🥳
telex.hu/kulfold/2023/08/26/hermoso-spanyol-focielnok-vb-gyoztes-spanyol-noi-focista
telex.hu/sport/2023/08/26/fifa-felfuggesztes-luis-rubiales-jennifer-hermosospanyol-labdarugo-szovetseg
zacknorb
dande2
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
A Mocsi gyerek nincs kint 2 napja törökben, egyből kezdő, és a 20.percben rögtön gól, így kell akklimatizálódni.
több mint 2 éve
Azért amit Rubiales leművel bassz, eddig se volt szimpi, de ezek utánAzzal a Laligás nyomi Tebassal csókolozhatna azzal illenènek egymáshoz...🙈😔🥳
telex.hu/kulfold/2023/08/26/hermoso-spanyol-focielnok-vb-gyoztes-spanyol-noi-focista
telex.hu/sport/2023/08/26/fifa-felfuggesztes-luis-rubiales-jennifer-hermosospanyol-labdarugo-szovetseg
zacknorb
több mint 2 éve
végre elkezdődött az albán bajnokság is, ráadásul egyből visszajutott a bundacsapat, a Szkander Bég!Nem szídni, kedvenc albán csapatom!
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Fulham ennyi szerencsét hol szedett össze bassza meg? 1-et alig éri el az xG folyamatosan, Leno meg megmenti a picsájukat.Shaó Khan felvett egy jó voodoo-st. 😀
Heisman nádor
több mint 2 éve
Fulham ennyi szerencsét hol szedett össze bassza meg? 1-et alig éri el az xG folyamatosan, Leno meg megmenti a picsájukat.Arsenal-nak a védelmén fog elmenni megint az esélye a bajnoki címre.
Heisman nádor
több mint 2 éve
végre elkezdődött az albán bajnokság is, ráadásul egyből visszajutott a bundacsapat, a Szkander Bég!Laci idén is esélyes?
Löfli
több mint 2 éve
végre elkezdődött az albán bajnokság is, ráadásul egyből visszajutott a bundacsapat, a Szkander Bég!Egyből egy Partizani halasztással
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Fulham ennyi szerencsét hol szedett össze bassza meg? 1-et alig éri el az xG folyamatosan, Leno meg megmenti a picsájukat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz