Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
végre elkezdődött az albán bajnokság is, ráadásul egyből visszajutott a bundacsapat, a Szkander Bég!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Sikerült elbaszni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nem elég hogy a Fulham ellen mindig ilyen szenvedős a meccs, ők az elmúlt másfél év legszerencsésebb csapata…Havertz és Kiwior nagyon idegen testek.
Heisman nádor
Havertz ugyanolyan területen játszik, mint Martinelli, kioltják egymást.
Rice nagyon jól forgatja át az oldalakat, gyorsítja a játékot, a lengyel meg kiveszi a tempót. Rice nagyon jól zárja a passzsávokat, sok labdát szerez.
Partey kényszerposzton van, kellene egy narural jobbhátvéd, így h nem lesz Timber.
Sok a középső védő.
Én Gabrielt vagy El Nenyt eladnám és hoznék egy wing backet.
több mint 2 éve
Nem elég hogy a Fulham ellen mindig ilyen szenvedős a meccs, ők az elmúlt másfél év legszerencsésebb csapata…Leno lájkolja a meccset eddig
Heisman nádor

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Nem elég hogy a Fulham ellen mindig ilyen szenvedős a meccs, ők az elmúlt másfél év legszerencsésebb csapata…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
2 tippet mondtam havernak, hogy a colos néger gólt lő és hogy x vagy forest. Azt hiszem hátradőlhet 🤣🤣🤣Atyaég
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
MU bekezdett. 4. percben 0-2... -_-
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Erősen kezd a 16 órás sáv
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Cuti Romero még mindig egy hatalmas faszkalap, ma Semenyo karrierjét tette majdnem lapátra.És még lap sem lett. Tele van a PL bírókkal, akik még a csampóhoz is hülyék, de mivel üresedés volt felül, ezért fel kellett tölteni a keretet.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Cuti Romero még mindig egy hatalmas faszkalap, ma Semenyo karrierjét tette majdnem lapátra.
több mint 2 éve
Azért amit Rubiales leművel bassz, eddig se volt szimpi, de ezek utántelex.hu/kulfold/2023/08/26/hermoso-spanyol-focielnok-vb-gyoztes-spanyol-noi-focista
telex.hu/sport/2023/08/26/fifa-felfuggesztes-luis-rubiales-jennifer-hermosospanyol-labdarugo-szovetseg
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A masik ket Dardai is elferne idovel a valogatott keretben. Kivancsi vagyok, hogy dontenek.
több mint 2 éve
Húbazz, elfelejtettem a Herthára fogadni. Gondoltam, hogy átszakad a gát, mondjuk arra nem, hogy ennyire 😮
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
45 perc után újfent megállapítható, hogy továbbra sem nagyon passzolnak Kerkez-nek! Kelly-nek is csak a jobb oldal létezik.
több mint 2 éve
Newcastle United's owner to have man put to death for tweeting about the problems of "unemployment, inflation, and government mismanagement of resources" in Saudi Arabia and for calling "for the release of political prisoners." Howay the lads. https://t.co/av9biGOlUa
— Martin Calladine (@uglygame) August 26, 2023
több mint 2 éve
My thoughts are with Malang Sarr at this difficult time. pic.twitter.com/RJZ7bwzD3L
— HLTCO (@HLTCO) August 26, 2023
több mint 2 éve
Mohammed Kudus to West Ham, here we go! Verbal agreement sealed with Ajax on €45m total package add-ons included plus sell-on clause 🚨⚒️🇬🇭
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 25, 2023
Player’s five year deal also agreed and medical booked on Saturday.
Huge work by new director Tim Steidten, waiting to sign docs in 48h. pic.twitter.com/AOHMSkvr6E
több mint 2 éve
😄Kicsit nem is tudnál, mert az A/4-esre is épphogy ráfér az orra.Lécci, úgy kitennék egy nagy posztert Szivacskiról 🤣A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
warr_b
Bálesz
Ha mellé még JC egy életnagyságú nagymiklóst is szerezne, az lenne csak a csudijó. Vennék darts nyilakat.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Kicsit nem is tudnál, mert az A/4-esre is épphogy ráfér az orra.Lécci, úgy kitennék egy nagy posztert Szivacskiról 🤣A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
warr_b

több mint 2 éve
Lécci, úgy kitennék egy nagy posztert Szivacskiról 🤣A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Az attól függ, milyen szempontból. Kilóra biztos nincs meg.Varga>Lukaku.Mondjuk a Fradiba elférneKlubhírek:Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
A Barca úgy venné kölcsön Joaot, ha a bérét a 'tico fizeti. Klasszik FM-es minden 0 loan.
Mourinho felhívta Lukakut, ő is kölcsönbe menne az AS Romahoz
zacknorb
Kenny
Toca
Kenny
több mint 2 éve
Varga>Lukaku.Mondjuk a Fradiba elférneKlubhírek:Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
A Barca úgy venné kölcsön Joaot, ha a bérét a 'tico fizeti. Klasszik FM-es minden 0 loan.
zacknorb
Kenny
Toca
több mint 2 éve
Mondjuk a Fradiba elférneKlubhírek:Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
zacknorb
Kenny
több mint 2 éve
Nem tudnak😉Nem akarnak😃Ez is olyan mint a 2000 eurós fogadás. Nyomd a képet. Vagy legalább tudakold meg, feljut-e a Vasas 😀A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
Gergőbácsi
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Nem akarnak😃Ez is olyan mint a 2000 eurós fogadás. Nyomd a képet. Vagy legalább tudakold meg, feljut-e a Vasas 😀A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
Gergőbácsi