Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
És senkinél nem merült fel, hogy a Zalgirisnál edzőt akartak buktatni? Ejnye-bejnye. 😀 😀 😀Ott kizárt. Zsoldoscsapat. A kezdőben mindössze három litván volt. Az idegenlégiósok profik, nekik nem tökmindegy ki az edző?
iktriad
több mint 2 éve
És senkinél nem merült fel, hogy a Zalgirisnál edzőt akartak buktatni? Ejnye-bejnye. 😀 😀 😀
több mint 2 éve
Persze, hiszen ritkán láttunk ekkora edzőbuktatást!Jó hát idén is egy csoportkör, igaz csilliardokból, de legalább csoportkör 😊Elegedettek azért nem lehetünk. A kiemelésnek hála gyengébb ellenfelek jöttek, de ennek a keretnek azért el kellene érnie minimum az el-selejtező playoffját. A feröeriek ellenit sokáig nem fogjuk nekik elfelejteni, én nem az biztos.
Kenny
davemayer
több mint 2 éve
Al Ittihad want to make Mo Salah the highest paid player in the world.Nem is kell pótolni, dcm-et kell hozni és mehet a 4-2-3-1
Ok 😅🤦♂️
Mondjuk ebből már nem lesz idén biznisz, a Pool képtelen lenne pótolni pár nap alatt, nem is adnák el
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Jó hát idén is egy csoportkör, igaz csilliardokból, de legalább csoportkör 😊Elegedettek azért nem lehetünk. A kiemelésnek hála gyengébb ellenfelek jöttek, de ennek a keretnek azért el kellene érnie minimum az el-selejtező playoffját. A feröeriek ellenit sokáig nem fogjuk nekik elfelejteni, én nem az biztos.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Al Ittihad want to make Mo Salah the highest paid player in the world.Ok 😅🤦♂️
Mondjuk ebből már nem lesz idén biznisz, a Pool képtelen lenne pótolni pár nap alatt, nem is adnák el
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
nektek? adja isten 😀Én tudod mit várok?95-ben nagyon mentemde azért monacoban kicsit drukkoltál nem?nem is akarok jobbat, szerintem ez elég 😀 na jó, a ria-ria hungária ezt is überelitudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
Ne feledd, ti is voltatok csilliardosok.
Kenny
petey
Kenny
petey
Egy jó NB2-NB2 rigmust május környékén 😀
Kenny
több mint 2 éve
Rapid - Fiorentina 1:0
több mint 2 éve
Szezonkezdet után, egy héttel az ablakzárás előtt nem jó dolog egy ekkora változtatás.Viccen kivul ha poolos lennek tapsikolnék hogy adjak el.Breaking News twitteren...És akkor az ember ne hányjon az asztalteritő fejűektől..
Az Al Ittihad megduplázta a Salahnak kínált béreket 🤦♂️
Ugye a Pool elzárkózik az eladástól, mivel szerződése van a csatárral.
Salahnak kell kérnie az eladását, ez eddig nem történt meg
Al Ittihad are "attacking" the Mo Salah situation and have almost doubled the wages on offer from their first proposal.
Chargers LT
Bálesz
davemayer
Nyilvánvaló helyettes nincs a keretben, szerezni meg már nem lehet olyat, aki plug&play használható.
több mint 2 éve
Tony Kroos a Gabri Veiga szaudiba igazolás híre alá azt kommentelte instán, hogy "embarrasing" .
több mint 2 éve
Én tudod mit várok?95-ben nagyon mentemde azért monacoban kicsit drukkoltál nem?nem is akarok jobbat, szerintem ez elég 😀 na jó, a ria-ria hungária ezt is überelitudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
Kenny
petey
Kenny
petey
Egy jó NB2-NB2 rigmust május környékén 😀
több mint 2 éve
95-ben nagyon mentemde azért monacoban kicsit drukkoltál nem?nem is akarok jobbat, szerintem ez elég 😀 na jó, a ria-ria hungária ezt is überelitudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
Kenny
petey
Kenny
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Szép játék, szép gól.Tetszik, hogy újabb gólokra megy rá a csapat és nem állnak le. Rég láttunk már ilyet.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Jó hát idén is egy csoportkör, igaz csilliardokból, de legalább csoportkör 😊
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Csoportkör Pál lassan kijöhet a szoliból nyilatkozni.
több mint 2 éve
VÉGRE LAMBADA HETEK ÓTA EZT VÁRTAM
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
de azért monacoban kicsit drukkoltál nem?nem is akarok jobbat, szerintem ez elég 😀 na jó, a ria-ria hungária ezt is überelitudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
Kenny
petey
több mint 2 éve
Minő passz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
IMÁDOM A ZALGIRIS FANOKAT!!Engem konkrétan vallatni lehetne ezzel a fúvós bandával 😀
zacknorb

több mint 2 éve
nem is akarok jobbat, szerintem ez elég 😀 na jó, a ria-ria hungária ezt is überelitudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
Kenny
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
IMÁDOM A ZALGIRIS FANOKAT!!
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
tudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
több mint 2 éve
Salah elszaladt Arábiába?www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fzubvrs9t62kb1.jpg
ThundersNFL a Jobbágy
built for this shit