Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Én billencs gyorsaságú vagyokÉn már kispályán is lassú vagyokDettóSzalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Én, fénykoromban. De én már öreg és rokkant vagyok ehhez 🙂
Sixo
shagi0206
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Szalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Jah, torokbe LCB, mondjuk jobb labas. De Balogh is tud jatszani ott.
Sixo
3 hónapja
Ilyenekre emlékszel?! Ezt a kettővel ezelőtti Barca-Realra se…Emlékszem egyszer egy el classicon vmelyik reál játékos talppal ment dani alves lábára, aki húzta el a lábát, nem volt semmi kontakt, de a brazil ott halt meg a színészkedés közepette. Jött is a pirosItt nem az elérés a lényeg, a szándék. Ha eléri súlyos sérülés van belőle, és az nem az íren múlt…mondjuk ez a talpalás nálam sárgaDe nem érte el Szobi lábát. Fault sem volt.
Negritis, a vajda
Sixo
Klaci79
shagi0206
De azért adhatna már lapot ez a csóka, mielőtt nagyon eldurvul a meccs
3 hónapja
Én már kispályán is lassú vagyokDettóSzalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Én, fénykoromban. De én már öreg és rokkant vagyok ehhez 🙂
Sixo
shagi0206
3 hónapja
DettóSzalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Én, fénykoromban. De én már öreg és rokkant vagyok ehhez 🙂
Sixo
shagi0206
Draft

3 hónapja
Szalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Én, fénykoromban. De én már öreg és rokkant vagyok ehhez 🙂
Sixo
3 hónapja
Szalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?
3 hónapja
Nem az örmények, és a portugálok biztos.De melyik kettő? Felezést kérek.2 csapat továbbjut.1-1 a másik meccsen is, huhaFú geci mi lesz itt
Nomac
iktriad
Willie Parker
3 hónapja
Emlékszem egyszer egy el classicon vmelyik reál játékos talppal ment dani alves lábára, aki húzta el a lábát, nem volt semmi kontakt, de a brazil ott halt meg a színészkedés közepette. Jött is a pirosItt nem az elérés a lényeg, a szándék. Ha eléri súlyos sérülés van belőle, és az nem az íren múlt…mondjuk ez a talpalás nálam sárgaDe nem érte el Szobi lábát. Fault sem volt.
Negritis, a vajda
Sixo
Klaci79
3 hónapja
Nem talpalni akart, hanem a labdáért ment, tehát a szándék nem volt ottItt nem az elérés a lényeg, a szándék. Ha eléri súlyos sérülés van belőle, és az nem az íren múlt…mondjuk ez a talpalás nálam sárgaDe nem érte el Szobi lábát. Fault sem volt.
Negritis, a vajda
Sixo
Klaci79
3 hónapja
Fogunk meg golt rugni, az irek nem zarnak vissza annyira, de nem is mennek elore, megvannak a teruleteink, ahol siman el tudunk menni
3 hónapja
Szalai azért felevenít egy már régóta nem létező pozíciót ebben a sportban. A safetytGattuso csettint
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
De melyik kettő? Felezést kérek.2 csapat továbbjut.1-1 a másik meccsen is, huhaFú geci mi lesz itt
Nomac
iktriad
3 hónapja
Itt nem az elérés a lényeg, a szándék. Ha eléri súlyos sérülés van belőle, és az nem az íren múlt…mondjuk ez a talpalás nálam sárgaDe nem érte el Szobi lábát. Fault sem volt.
Negritis, a vajda
Sixo
3 hónapja
mondjuk ez a talpalás nálam sárgaKoze nem volt a sargahoz, hozza sem ert.
Negritis, a vajda
3 hónapja
Szalai azért felevenít egy már régóta nem létező pozíciót ebben a sportban. A safetyt
3 hónapja
2 csapat továbbjut.1-1 a másik meccsen is, huhaFú geci mi lesz itt
Nomac
3 hónapja
mondjuk ez a talpalás nálam sárgaDe nem érte el Szobi lábát. Fault sem volt.
Negritis, a vajda
3 hónapja
2 húzással azt se tudta a védelem jobb szárnya hol vancserébe Parrott olyan gecilassú hogy tudtunk rendeződni
3 hónapja
Mekkora mákunk van, hogy az örmény gyerek a végén luftot rúgott
Draft

3 hónapja
mondjuk ez a talpalás nálam sárga
3 hónapja
Ezért nem kéne egy sárgát adni, spori?
3 hónapja
Ez miért nem sárga
Draft

3 hónapja
amúgy a portugálok is megérdemelnék a faszkorbácsot és járna nekik egy selejtező