Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Siralom ez az ir vedelem, ezek rohogtek a markukba, hogy a 88 eves, mar lassu CR-t kellett orizniuk, de a gyors jatekosok ellen vert hugyoznak. Jo lesz ez, nem hozzuk ezt le meg egy lott gol nelkul szerintem.
3 hónapja
NagyívbenÉn meg már nem fordulok, hanem kanyarodok…Én billencs gyorsaságú vagyokÉn már kispályán is lassú vagyokDettóSzalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Én, fénykoromban. De én már öreg és rokkant vagyok ehhez 🙂
Sixo
shagi0206
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Willie Parker
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ilyen bénázásért anno egy tasli járt a ligetben minimum mint amit elbenázott most a Sallai
3 hónapja
Én meg már nem fordulok, hanem kanyarodok…Én billencs gyorsaságú vagyokÉn már kispályán is lassú vagyokDettóSzalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Én, fénykoromban. De én már öreg és rokkant vagyok ehhez 🙂
Sixo
shagi0206
Willie Parker
3 hónapja
Ezt még Szivacsky is hátra között kézzel.Pöcsszőrrel
Sixo
Draft

3 hónapja
Terméketlen labdabirtoklásban eddig jók vagyunk, ez a kezdőkörös passzolgatás élményszámba megy.Priem Juve focit tol a Magyar válogatott.
Kampman
3 hónapja
Vezetnek a görbelábúakÉs valszeg le is rendezték a meccset :/
Willie Parker
3 hónapja
Vezetnek a luzitánok fák
Draft

3 hónapja
Vezetnek a görbelábúak
3 hónapja
Be kell rúgni basszátok meg
Draft

3 hónapja
Nem mondtam, milyen labas Balogh, tudom, hogy jobb, de o is es Mocsi is tud LCB-t jatszani. De egyikben sem bizik Rossi.Boti fixen jobb lábas. Mondjuk ez írek nem nagyon támadnak le, szóval lehet mind1.Szalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Jah, torokbe LCB, mondjuk jobb labas. De Balogh is tud jatszani ott.
Sixo
Stez
Sixo
3 hónapja
Óriási sitzer volt
3 hónapja
Általában semmire, de ez a jelenet beleégett az agyamba.Ilyenekre emlékszel?! Ezt a kettővel ezelőtti Barca-Realra se…Emlékszem egyszer egy el classicon vmelyik reál játékos talppal ment dani alves lábára, aki húzta el a lábát, nem volt semmi kontakt, de a brazil ott halt meg a színészkedés közepette. Jött is a pirosItt nem az elérés a lényeg, a szándék. Ha eléri súlyos sérülés van belőle, és az nem az íren múlt…mondjuk ez a talpalás nálam sárgaDe nem érte el Szobi lábát. Fault sem volt.
Negritis, a vajda
Sixo
Klaci79
shagi0206
De azért adhatna már lapot ez a csóka, mielőtt nagyon eldurvul a meccs
Klaci79
3 hónapja
faxé középre???
3 hónapja
Terméketlen labdabirtoklásban eddig jók vagyunk, ez a kezdőkörös passzolgatás élményszámba megy.
3 hónapja
Szalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Balogh Boti
Sixo
3 hónapja
Boti fixen jobb lábas. Mondjuk ez írek nem nagyon támadnak le, szóval lehet mind1.Szalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Jah, torokbe LCB, mondjuk jobb labas. De Balogh is tud jatszani ott.
Sixo
Stez
3 hónapja
Én billencs gyorsaságú vagyokÉn már kispályán is lassú vagyokDettóSzalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Én, fénykoromban. De én már öreg és rokkant vagyok ehhez 🙂
Sixo
shagi0206
Willie Parker
Draft

3 hónapja
Szalai helyén amúgy ki tudna még játszani? Dárdai és ennyi? Vagy ez a Mocsi gyerek is odavaló?Jah, torokbe LCB, mondjuk jobb labas. De Balogh is tud jatszani ott.
Sixo