Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
azért nem mindenki tud elkölteni 100 millát egy hazadraMeglátjuk. Összességében szerintem igazságos 1-1.Mondjuk ez az osszevasarlas egy Real szurkolotol pont erdekes. Anno mikor minden evben kilora megvettek az aranylabdast az nem volt baj. Most hogy nem Perez papa a leggazdagabb a homokozoban az mar nem jo?
Viszont ez a city játék szerintem siralmas volt összességében. Mindenki agyonszopta előzetesen, de ezzel a felpumpalt, összevásárolt kerettel ennyit voltak képesek játszani? Pep megint nem állt a helyzet magaslatán.
roberto23
Szerintem sem jo a Citi Psg jelenseg, de amit a Real csinalt az sem volt jobb.
Blevi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Meglátjuk. Összességében szerintem igazságos 1-1.Mondjuk ez az osszevasarlas egy Real szurkolotol pont erdekes. Anno mikor minden evben kilora megvettek az aranylabdast az nem volt baj. Most hogy nem Perez papa a leggazdagabb a homokozoban az mar nem jo?
Viszont ez a city játék szerintem siralmas volt összességében. Mindenki agyonszopta előzetesen, de ezzel a felpumpalt, összevásárolt kerettel ennyit voltak képesek játszani? Pep megint nem állt a helyzet magaslatán.
roberto23
Szerintem sem jo a Citi Psg jelenseg, de amit a Real csinalt az sem volt jobb.
több mint 3 éve
Meglátjuk. Összességében szerintem igazságos 1-1.Viszont ez a city játék szerintem siralmas volt összességében. Mindenki agyonszopta előzetesen, de ezzel a felpumpalt, összevásárolt kerettel ennyit voltak képesek játszani? Pep megint nem állt a helyzet magaslatán.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Ez a city is egy mekkora focicsaló csapat, meg is érdemelnék hogy kikapjanakde X lett 😀
Klaci79
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Pesszimistán allok hozzá, de az elso 30 percet leszamitva nem volt ez olyan rossz. Kar hogy idegenben az lesz majd varhatoan mint a meccs elején, de legalább még meccsben vagyunk.Inkabb a Citi lehet ezzel boldog. Megfojtotta oket a Real. Talaltak egyet, otthon lesznek. De ez a jatek edeskeves
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Pesszimistán allok hozzá, de az elso 30 percet leszamitva nem volt ez olyan rossz. Kar hogy idegenben az lesz majd varhatoan mint a meccs elején, de legalább még meccsben vagyunk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hajdú B rasszista? Camavinga-t végig Tchouaméni-zte. Szóval minden feka egyforma 😀
több mint 3 éve
Ez a city is egy mekkora focicsaló csapat, meg is érdemelnék hogy kikapjanak
több mint 3 éve
az mi löket volt 😮
több mint 3 éve
Kroos és Modric helyen Asensio és Nacho na ha most nem fordít a City akkor …
több mint 3 éve
Silva lassan le is feküdhetne, annyira alszik a pályán.
több mint 3 éve
Csak hát itt bukott meg a torténet🤣Vini Cr Messi szint lehetne ha lenne esze a focihoz.Azért más komoly játékos is van. Vini, Rodrigo, Benzema. Nem rossz ez a reál, csak nincs csereOregebb a Real. Modric es Kroos top de mar nem 90 perces hajtasra es behozni sincs kit.Szerinted gyengébb ez a reál keret? Hát nekem nem úgy tűnik. Lehet 1-1 játékos az, de összességében legalább annyi jó focista van, ha nem több, max öregebb kiadásban. De lassan kb bealszom ezen a City játékon. És értem en mit akar a reál, csak ez általában nem lesz szép.,..mondjuk most meg épp kifejezetten szórakoztató focit jatszanak….erre tessék.Hat de mit vársz egy vagy lehet két qualityvel gyengébb kerettől? Menjenek és hagyjak hogy nyerjen a City?De ez most hogy jön ide? A reál bevallottan kontrázni, minden meccsen ahol tud. Ennek nem sok köze van hozzám és a barcához. Vagy csak úgy mondani akartál valamit, ez esetben remekül látod…Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Blevi
Klaci79
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Citi sem akr mar fodbalozni
több mint 3 éve
Igen de egy challange rendszer kellene meg több magyarázat.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
több mint 3 éve
a futsal pont ilyen 😀 Persze a színészkedés még bőven játszik ott is.Legyen 2x30 perc de tiszta jatekido azt annyit fekszenek amennyit akarnak.Az az utóbbi 2 pont a legfőbb ok, amiért már nem nagyon nézek meccseket.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
A Newcastle-Liverpool meccs volt az, ami betette a kaput. Newcastle megszerezte a vezetést valahol a 20 perc után, és onnan elkezdték húzni az időt, meg fetrengeni. Végül kikaptak a nyomorultak, de rohadtul megérdemelték.
shagi0206
Sosem tortenik meg
Blevi
Szerkesztette: shagi0206
több mint 3 éve
Legyen 2x30 perc de tiszta jatekido azt annyit fekszenek amennyit akarnak.Az az utóbbi 2 pont a legfőbb ok, amiért már nem nagyon nézek meccseket.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
A Newcastle-Liverpool meccs volt az, ami betette a kaput. Newcastle megszerezte a vezetést valahol a 20 perc után, és onnan elkezdték húzni az időt, meg fetrengeni. Végül kikaptak a nyomorultak, de rohadtul megérdemelték.
shagi0206
Sosem tortenik meg
több mint 3 éve
*38. percbenAz az utóbbi 2 pont a legfőbb ok, amiért már nem nagyon nézek meccseket.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
shagi0206
több mint 3 éve
Az az utóbbi 2 pont a legfőbb ok, amiért már nem nagyon nézek meccseket.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
több mint 3 éve
Vini Cr Messi szint lehetne ha lenne esze a focihoz.Azért más komoly játékos is van. Vini, Rodrigo, Benzema. Nem rossz ez a reál, csak nincs csereOregebb a Real. Modric es Kroos top de mar nem 90 perces hajtasra es behozni sincs kit.Szerinted gyengébb ez a reál keret? Hát nekem nem úgy tűnik. Lehet 1-1 játékos az, de összességében legalább annyi jó focista van, ha nem több, max öregebb kiadásban. De lassan kb bealszom ezen a City játékon. És értem en mit akar a reál, csak ez általában nem lesz szép.,..mondjuk most meg épp kifejezetten szórakoztató focit jatszanak….erre tessék.Hat de mit vársz egy vagy lehet két qualityvel gyengébb kerettől? Menjenek és hagyjak hogy nyerjen a City?De ez most hogy jön ide? A reál bevallottan kontrázni, minden meccsen ahol tud. Ennek nem sok köze van hozzám és a barcához. Vagy csak úgy mondani akartál valamit, ez esetben remekül látod…Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Blevi
Klaci79
több mint 3 éve
Amúgy Rüdiger nagyot dolgozik…szinte hiba nélkül. Nem lehet egyszerű.
több mint 3 éve
Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
több mint 3 éve
Nyilván visszanézték, csak nem kellett elemezni. Test mellett volt a kéz, a seggébe nem dughatja, valahol tartania kell…Kezgyanut sem neztek vissza.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
több mint 3 éve
Vicc ez a VAR....vagy nézzenek vissza mindent vagy hagyjuk a faszba az egészetKezgyanut sem neztek vissza.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Egyiket se 🤷♂️Kezgyanut sem neztek vissza.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
De mindegy kell még találni egy gólt.
több mint 3 éve
Kellett dicserni camavingat 😀Hát ott jól elpasszolta magát....
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018