Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ilyen alapon a Liverpool már kiejthette volna őket, mert a sebesség ott is meglenne. Más kérdés, hogy az idei teljesítményük a szezon azon szakaszában még hagyott némi kívánnivalót maga után.Áh, ezt a realt simán szét lehetne futni, pl. egy top bayern simán menne hárommal félidőben ez ellen a nyugger Madrid ellen.Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Áh, ezt a realt simán szét lehetne futni, pl. egy top bayern simán menne hárommal félidőben ez ellen a nyugger Madrid ellen.Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
de hogy pozitív is legyek, Camavinga kurva jó, Vininek me végre jutott egy eset, amikor nem kellett gondolkodni 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Egyébiránt nekem amúgy jóformán teljesen mind1, hogy itt ki jut tovább (bár inkább a real, nem szeretem a korlátlan pénzcsapos csapatokat), nyerjen BL-t a másik ág döntőse. Az olaszoknak is járhat már egy kis siker 😊
több mint 3 éve
Egy értelmes edzővel már kettővel menne a city, szarrá lehetne szopatni carvajalt, csávó már 3 éve kiöregedett, erre ráküldöd grealisht? Túl keveset van nálunk a labda, szerencsére Haalandnal sincs sokat, de nem lesz ez mindig így. 1-0-ás félidő ide vagy oda, én már egy x-nek is örülnék, mert ez a játék sajnos siralmas.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi

több mint 3 éve
Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
több mint 3 éve
Senki nem mondta de a ket csapt kozul nem a Real akar focizni abban azert megegyezhetunk.Ja, mert a City aztán dominalja. Volt egy húzós negyed órájuk, ahol tényleg irányítottak, de azóta kb semmi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
De felőlem lehet mindig kifogás miért nyer a Real, mert az azt jelenti, hogy nyernek. 😀 nekem ennyi elég.
roberto23
több mint 3 éve
4 volt neki egyébként.Az egész csapatnak alig volt annyi 😀Carvahalnak vagy 5 szabalytalansaga volt.Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀
Blevi
kapitnono
Blevi
Grealishnek meg azért az egyért minimum járt volna amikor a partvonalon kívül odaszúrt Carvajalnak, hogy miért lökte őt ki
kapitnono
több mint 3 éve
Az egész csapatnak alig volt annyi 😀Carvahalnak vagy 5 szabalytalansaga volt.Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀
Blevi
kapitnono
Blevi
Grealishnek meg azért az egyért minimum járt volna amikor a partvonalon kívül odaszúrt Carvajalnak, hogy miért lökte őt ki

több mint 3 éve
Basszus jogos. Ezeket hogy tudtam kihagyni. 😀Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Perez maffia, UEFA
roberto23
FLZOLI
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Perez maffia, UEFA
roberto23
több mint 3 éve
Ja, mert a City aztán dominalja. Volt egy húzós negyed órájuk, ahol tényleg irányítottak, de azóta kb semmi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
De felőlem lehet mindig kifogás miért nyer a Real, mert az azt jelenti, hogy nyernek. 😀 nekem ennyi elég.
több mint 3 éve
Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
több mint 3 éve
Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
több mint 3 éve
Carvahalnak vagy 5 szabalytalansaga volt.Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀
Blevi
kapitnono
több mint 3 éve
Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?
több mint 3 éve
Olyan ez Real mint egy oreg boxolo sokszoros bajnok tudja hogy kell nyerni de mar eljart felette az ido. A jobb boxolokat hiaba fiatalok mennek daralnak az oreg csak parat ut de azt pontosan. Nagyon durvan bennuk van az egyenes kiesesben valo jatek ezt el kell ismerni. Ha kell tordelik a jatekot otthon is, de sikeresek.
több mint 3 éve
Nem azért de itt elviekben a világ legjobb csapata épp szétveri a mázlistát. Legalább is az angol fogyatékos pudingok szerint
több mint 3 éve
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀
Blevi

több mint 3 éve
Kroos is szep 😀 a feher balett
több mint 3 éve
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?lefejelni a bírót. Akkor is csak azért kapna sárgát, ha szólnak a bírónak hogy na, mostmár jó lenne szakcionálni
Blevi
több mint 3 éve
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Hat ez egy rohadt jo kerdes.
Blevi
több mint 3 éve
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?
több mint 3 éve
A nyomorèkok jelző nem a Realnak szólt...🤪Nyomorèkok hogy nem bírtok kilèpni elè....😡Látom megy a Real gyűlölet 😁
dande2
kapitnono
több mint 3 éve
Nyomorèkok hogy nem bírtok kilèpni elè....😡Látom megy a Real gyűlölet 😁
dande2