Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Vini ezt beverte mint ló a lónak
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Vagja a fat a real nyilvan beakad az elso lovesuk. 😀
több mint 3 éve
Nyomorèkok hogy nem bírtok kilèpni elè....😡
több mint 3 éve
kis gól is gól 😊
több mint 3 éve
így legyen 5-ösöm a lottón 😀 mondtam itthon, hogy fogadjunk, hogy az 1. real kapuralövésből gól lesz 😀
több mint 3 éve
Érdekes játék megszakítás
ThundersNFL a Jobbágy
Érdekes játék megszakításPuhány szarok ezek. Kisebb ütésektől is fetrengenek percekig. Most nem konkrétan erre az esetre gondolok, mert éppen lehetett nagyobb ütés is, de látszatra ez is olyan volt, hogy - bazd meg heeeeeeeeeee 😀
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Érdekes játék megszakítás
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
"A VAR szobában ülök olaszok."Ez senkinek sem jó hír, sem Nekünk, sem a csapatoknak...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Az biztos. Egyelõre ezt ígérte. Ez is több mint eddig.Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.Sok sebből vérzik a stadionjuk, úgyhogy azt a Championshipben is meg kéne csinálni.
Én támogatom az ötletet, az biztos. ⚽😎
ulpianus
Kampman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.Sok sebből vérzik a stadionjuk, úgyhogy azt a Championshipben is meg kéne csinálni.
Én támogatom az ötletet, az biztos. ⚽😎
ulpianus
több mint 3 éve
Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.Én támogatom az ötletet, az biztos. ⚽😎
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Nem azért, de ez a Hisztikezes annyira gyerekes. Elhiszem, hogy valaki nem bírja vagy nem szimpi neki, de nehéz lenne leírni normálisan a nevet? Azért akármit is gondolunk róla, elég sokmindent letett az asztalra szerintem, hogy legalább a nevet leírjuk normálisan.Na de kérlek, ez a soccer topic, kár ezeken fennakadni.
Ahogy a másik oldalról sem értettem soha a kerti törpezest meg hasonlókat. Ez nekem nagyon Facebook szint.
roberto23
több mint 3 éve
Nem azért, de ez a Hisztikezes annyira gyerekes. Elhiszem, hogy valaki nem bírja vagy nem szimpi neki, de nehéz lenne leírni normálisan a nevet? Azért akármit is gondolunk róla, elég sokmindent letett az asztalra szerintem, hogy legalább a nevet leírjuk normálisan. Ahogy a másik oldalról sem értettem soha a kerti törpezest meg hasonlókat. Ez nekem nagyon Facebook szint.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
És Messi tényleg elit bajnokságba igazol.Érdekesek lesznek a reakciók Messi szaúdi kalandjához, hiszen mikor Ronaldo a télen, 2 évvel öregebben elment levezetni, akkor mindenhonnan folyt a sav.A kérdés a köret
Jughead
Hisztike úgy adta elő hogy ő elit és kell mindenhová
Meg hogy ez is elit bajnokság
Messi esetén meglátjuk mi a mondás
Negritis, a vajda
Ott van C. Ronaldo.
több mint 3 éve
Messi a VB győzelem után már kb azt csinál amit akar, nem lesz az gyengébb mint Pele Cosmosa vagy Diego kövér vergődése a végén.Más meg nem volt ezen a szinten a modern világban és szóba sem kerülhet.
több mint 3 éve
Érdekesek lesznek a reakciók Messi szaúdi kalandjához, hiszen mikor Ronaldo a télen, 2 évvel öregebben elment levezetni, akkor mindenhonnan folyt a sav.A kérdés a köret
Jughead
Hisztike úgy adta elő hogy ő elit és kell mindenhová
Meg hogy ez is elit bajnokság
Messi esetén meglátjuk mi a mondás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nah az mondjuk agyfasz lenne, ha valahogy kiharcolnák a bent maradást, de mégis kiesnének.Na az mekkora erkölcsi győzelem lenne Dárdainak!
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-kizarhatjak-a-herthat-az-elvonalbol-a-klub-is-reagalt-sajtohir-2955753
Sixo
több mint 3 éve
Érdekesek lesznek a reakciók Messi szaúdi kalandjához, hiszen mikor Ronaldo a télen, 2 évvel öregebben elment levezetni, akkor mindenhonnan folyt a sav.
több mint 3 éve
Nah az mondjuk agyfasz lenne, ha valahogy kiharcolnák a bent maradást, de mégis kiesnének.www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-kizarhatjak-a-herthat-az-elvonalbol-a-klub-is-reagalt-sajtohir-2955753
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 646
Ilyen a vilag.Almomban nem gondoltam volna h ket gyereket is latok egyszerre europaban akik az uj ronaldo mezben jatszanak
Persze kinai kamu de h egy Al-ittjagytal vagy milyen mez.elkepeszto😀
több mint 3 éve
Amir Rrahmani has now signed new long term deal with Napoli — it will be valid until June 2027 as expected. 🔵🇽🇰 #transfers
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 9, 2023
New contract will also include an option valid for further year. pic.twitter.com/S4Rp9tXKlA

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Forrrrest mi gólt vert negyedikre atyavilág
több mint 3 éve
Elméletileg ki, ráadásul nekik még van plusz két meccsük az AZ ellen a konferansziéligában, DE mindkét harmincpontos csapat ellen játszanak még, plusz hétvégén Leeds-Nyukaszol és Lejcseszter-Liverpool jön. Kedd reggelre meglesz szerintem a bentmaradás Mojsziéknak.Elméletileg a jelenleg 15. West Ham is.Két meccs alatt utolsó előtti helyre csúszni, parádés.16-19. hely között bármelyik két csapat kieshet még. (a Sotont nem írom, ők az utolsó körben a Poollal játszanak, és a Poolnak nagyon kelleni fog a pont)
Buzi Soton is, végül is csak nyakukon a kés, miért is ne kapnának ki.
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 3 éve
Elméletileg a jelenleg 15. West Ham is.Két meccs alatt utolsó előtti helyre csúszni, parádés.16-19. hely között bármelyik két csapat kieshet még. (a Sotont nem írom, ők az utolsó körben a Poollal játszanak, és a Poolnak nagyon kelleni fog a pont)
Buzi Soton is, végül is csak nyakukon a kés, miért is ne kapnának ki.
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"