Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Kicsi Vini. Helyezhette volna

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 930 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vini ezt beverte mint ló a lónak

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Blevi 9 060 — Lions & Cowboys fan
Vagja a fat a real nyilvan beakad az elso lovesuk. 😀
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 968 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyomorèkok hogy nem bírtok kilèpni elè....😡
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 556 — nabege2@yahoo.com
kis gól is gól 😊
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
így legyen 5-ösöm a lottón 😀 mondtam itthon, hogy fogadjunk, hogy az 1. real kapuralövésből gól lesz 😀
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Érdekes játék megszakítás
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy
Puhány szarok ezek. Kisebb ütésektől is fetrengenek percekig. Most nem konkrétan erre az esetre gondolok, mert éppen lehetett nagyobb ütés is, de látszatra ez is olyan volt, hogy - bazd meg heeeeeeeeeee 😀
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 930 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 604 — Bla, bla, bla
"A VAR szobában ülök olaszok."
Ez senkinek sem jó hír, sem Nekünk, sem a csapatoknak...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.

Én támogatom az ötletet, az biztos. ⚽😎
ulpianus
Sok sebből vérzik a stadionjuk, úgyhogy azt a Championshipben is meg kéne csinálni.
Kampman
Az biztos. Egyelõre ezt ígérte. Ez is több mint eddig.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.

ulpianus
Sok sebből vérzik a stadionjuk, úgyhogy azt a Championshipben is meg kéne csinálni.

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 694 — Poloska confirmed
Nem azért, de ez a Hisztikezes annyira gyerekes. Elhiszem, hogy valaki nem bírja vagy nem szimpi neki, de nehéz lenne leírni normálisan a nevet? Azért akármit is gondolunk róla, elég sokmindent letett az asztalra szerintem, hogy legalább a nevet leírjuk normálisan.

Ahogy a másik oldalról sem értettem soha a kerti törpezest meg hasonlókat. Ez nekem nagyon Facebook szint.
roberto23
Na de kérlek, ez a soccer topic, kár ezeken fennakadni.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Nem azért, de ez a Hisztikezes annyira gyerekes. Elhiszem, hogy valaki nem bírja vagy nem szimpi neki, de nehéz lenne leírni normálisan a nevet? Azért akármit is gondolunk róla, elég sokmindent letett az asztalra szerintem, hogy legalább a nevet leírjuk normálisan.

Ahogy a másik oldalról sem értettem soha a kerti törpezest meg hasonlókat. Ez nekem nagyon Facebook szint.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 920 — #NoStress
Érdekesek lesznek a reakciók Messi szaúdi kalandjához, hiszen mikor Ronaldo a télen, 2 évvel öregebben elment levezetni, akkor mindenhonnan folyt a sav.
Jughead
A kérdés a köret
Hisztike úgy adta elő hogy ő elit és kell mindenhová
Meg hogy ez is elit bajnokság

Messi esetén meglátjuk mi a mondás
Negritis, a vajda
És Messi tényleg elit bajnokságba igazol.
Ott van C. Ronaldo.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 507
Messi a VB győzelem után már kb azt csinál amit akar, nem lesz az gyengébb mint Pele Cosmosa vagy Diego kövér vergődése a végén.
Más meg nem volt ezen a szinten a modern világban és szóba sem kerülhet.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 201 — The Mathematician
Érdekesek lesznek a reakciók Messi szaúdi kalandjához, hiszen mikor Ronaldo a télen, 2 évvel öregebben elment levezetni, akkor mindenhonnan folyt a sav.
Jughead
A kérdés a köret
Hisztike úgy adta elő hogy ő elit és kell mindenhová
Meg hogy ez is elit bajnokság

Messi esetén meglátjuk mi a mondás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Nah az mondjuk agyfasz lenne, ha valahogy kiharcolnák a bent maradást, de mégis kiesnének.
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-kizarhatjak-a-herthat-az-elvonalbol-a-klub-is-reagalt-sajtohir-2955753
Sixo
Na az mekkora erkölcsi győzelem lenne Dárdainak!
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 556
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 504 — LIGHTS OUT!
Nah az mondjuk agyfasz lenne, ha valahogy kiharcolnák a bent maradást, de mégis kiesnének.
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-kizarhatjak-a-herthat-az-elvonalbol-a-klub-is-reagalt-sajtohir-2955753

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 646
Ilyen a vilag.
Almomban nem gondoltam volna h ket gyereket is latok egyszerre europaban akik az uj ronaldo mezben jatszanak
Persze kinai kamu de h egy Al-ittjagytal vagy milyen mez.elkepeszto😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Forrrrest mi gólt vert negyedikre atyavilág
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 704 — Cowboys fan
Két meccs alatt utolsó előtti helyre csúszni, parádés.
Buzi Soton is, végül is csak nyakukon a kés, miért is ne kapnának ki.
warr_b
16-19. hely között bármelyik két csapat kieshet még. (a Sotont nem írom, ők az utolsó körben a Poollal játszanak, és a Poolnak nagyon kelleni fog a pont)
slowmotion
Elméletileg a jelenleg 15. West Ham is.
warr_b
Elméletileg ki, ráadásul nekik még van plusz két meccsük az AZ ellen a konferansziéligában, DE mindkét harmincpontos csapat ellen játszanak még, plusz hétvégén Leeds-Nyukaszol és Lejcseszter-Liverpool jön. Kedd reggelre meglesz szerintem a bentmaradás Mojsziéknak.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Két meccs alatt utolsó előtti helyre csúszni, parádés.
Buzi Soton is, végül is csak nyakukon a kés, miért is ne kapnának ki.
warr_b
16-19. hely között bármelyik két csapat kieshet még. (a Sotont nem írom, ők az utolsó körben a Poollal játszanak, és a Poolnak nagyon kelleni fog a pont)
slowmotion
Elméletileg a jelenleg 15. West Ham is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"