Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
nyilvan szarul mutat, de nem ezen mulik szvsz. inkabb azon lenne erdemes elgondolkodni a tobbi csapatnak, hogy megint 70 pont korul nyerjuk meg a bajnoksagot mikozben a 17/18as Fradi masodik hely ota egyik csapat sem jart a magyar elvonalban 65 pont felett. sztem az nem egy olyan nagy keres, mert ha a picipest is annyival lett bajnok. egyszeruen egy ilyen evben, amikor megint voltak a bajnoksagnak olyan pillanatai, amikor a fradi szarnak tunt a hazai porondon, sem igazan volt ketseg. a papiron masodik legjobb kerettel levo csapat, a legnagyobb kihivo eppen azert kuzd, hogy jovore ne eppen Szentlorincen kelljen jatszania. nem a biroknak koszonhetoen lett megint iden bajnok a fradi hanem azert, mert konkretan egyetlen masik csapatnal sincsen egy minimalis koncepcio sem. nulla jatekos atigazolasi politika, nulla csapat filozofia. megsuvegelendo ez a Kecso meg minden, de nekik eppen kieses ellen kellene kuzdeniuk.kicsit ilyen fílingem volt. a picipesti gól előtt is szerintem szabálytalanság volt.Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey
warr_b
de legalább Krézijenci el tudta mondani 5 percenként hogy bajnok lehet a fagyi
petey
Krezijenci meg nyilvan ez lesz. legalabb most is belekezdett a Kubatov felnyalo odakba?
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
végülis eddig belőtte Kodró mindig. ezek a csicskák tuti direkt csinálják már.gondoltam hogy a 4 meccse folyamatosan szopó kövesdet csak elveritek már, mert azért csak bent szeretnétek maradni, aztán ez egy jó alkalom rá, tévedtem, jó hülye voltam na 😀
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
végülis eddig belőtte Kodró mindig. ezek a csicskák tuti direkt csinálják már.
több mint 3 éve
csicska kodró bazdmeg, kellett volna a mixemhez.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Skenderbeu szépen vissza is jutott az első osztályba, ahogy az kell 😊Csórik amióta kaptak egy SMU szintű death penaltyt, azóta elengedtem őket
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Lyon-Montpellier se volt gyenge meccs1-0, 1-4, 5-4, úgy, hogy a bíró a 97-ben fújt be egy tizit (+5 volt az eredeti ráadás) és azzal nyert a Lyon
több mint 3 éve
elég kemény volt a vége a dac - slovannak, szerintem tuti lesz balhé. amúgy jobb volt a slovan, bár egy tizi kalmár felrúgásáért elmaradt ( meg se nézték ), meg volt egy véleményes kezezés is ami végül semmi nem lett...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
este háromnegyed kilenckor Queen's Park-Dundee FC, a skót másodosztály utolsó fordulójára maradt, hogy a két élen álló csapat lemeccselje a bajnoki címet, és ezzel az azonnali feljutást a SPL-be.hát nem lett meg a bajnoki cím, sőt még a playoff final sem, lehet két meccsel többet játszani a Partick ellen.
slowmotion
mondjuk ha a Queen's Parknak csak a nehezebb úton megy, nekem az is jó. nagyon sokat köszönhet nekik a skót foci, egészen konkrétan a válogatott csapatkapitányát...
több mint 3 éve
Skenderbeu szépen vissza is jutott az első osztályba, ahogy az kell 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Alig kapcsoltam be, már vezet a Margit
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nem volt szép győzelem, de győzelem volt.mondjuk talán egyszer kellett volna nyújtóznia Alissonnak, az is les volt.
több mint 3 éve
3 percet láttam ebből a Leeds meccsből, 1 jó passzt nem tudtak megcsinálni a bentmaradásért.Nahát, Big Sam nem csinált csodát?
Heisman nádor
Ráadásul hétfőn Forest-Soton, ha jön a papírforma máris kieső helyen leszünk.

több mint 3 éve
3 percet láttam ebből a Leeds meccsből, 1 jó passzt nem tudtak megcsinálni a bentmaradásért.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
úristen vezet a Chelsea!Paliék meg nyertek, utolsó szalmaszál, még egy kicsi esélyük van
több mint 3 éve
🚨❗️ Giuntoli: meeting with De Laurentiis in the next few hours.
— Juventus News Live (@juvenewslive) May 6, 2023
A three-year contract is ready for Juventus. [DAZN via @MatthijsPog] #Juventus
több mint 3 éve
A Sportitalia információja szerint, a Juve megállapodott Cristiano Guintolival, a Napoli sportigazgatójával.
több mint 3 éve
kicsit ilyen fílingem volt. a picipesti gól előtt is szerintem szabálytalanság volt.Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey
warr_b
de legalább Krézijenci el tudta mondani 5 percenként hogy bajnok lehet a fagyi
több mint 3 éve
Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey

több mint 3 éve
Pfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
több mint 3 éve
Pfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...

több mint 3 éve
ten Hag az idegenbeli top12es Lampard 😀Manchester United away to the Premier League top 12 this season:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 4, 2023
❌ Man City 6-2 Man Utd
❌ Arsenal 3-2 Man Utd
❌ Newcastle 2-0 Man Utd
❌ Liverpool 7-0 Man Utd
❌ Brighton 1-0 Man Utd
🤝 Tottenham 2-2 Man Utd
❌ Aston Villa 3-1 Man Utd
❌ Brentford 4-0 Man Utd
✅ Fulham 1-2… pic.twitter.com/YNrc7QdE3H
több mint 3 éve
Maradona celebrating Napoli first fucking league title in 33 years😂 pic.twitter.com/VOIpOq5Ilo
— Swearing Sports News (@SwearingSport) May 5, 2023
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
este háromnegyed kilenckor Queen's Park-Dundee FC, a skót másodosztály utolsó fordulójára maradt, hogy a két élen álló csapat lemeccselje a bajnoki címet, és ezzel az azonnali feljutást a SPL-be.Főleg ugye úgy izgi, hogy ez a Queen's Park tavaly a negyedik lett a harmadosztályban! És a playoffból jutottak fel.
slowmotion
Amúgy az Ayr-nak is drukkolok kicsit, mióta láttam őket élőben a Rangers ellen vmi kupameccsen, szimpi kis csapat voltak.

több mint 3 éve
nem veletlen, hogy tobb polos olimpiai bajnoknak van Dr. a neve elott. nyilvan tudom, hogy pl a nagy Steinmetz is utolso felevben futott bele egy olyan tanarsegedbe, aki nem tudta, hogy kicsoda ezert verre szopatta, kb Barna ugy jott ki a vizsgarol, hogy szettor mindent. mondtam is neki egybol, hogy most mar latod milyen a jogi egyetem nekunk halandoknak 😊Ezaz!Nem megbántva, de mikor hallottam nyilatkozni, rögtön mondtam, hogy úristen tipikus focista...
Nagyon helyes. Csak a hülyék tanulnak. És ha a Döme elboldogult Pireuszban nyelvtudás nélkül, neki is menni fog. A foci egyetemleges nyelvén kell jónak lenni.
vpi
Eközben pont tegnap futottam bele a Nemzet aranyai film kapcsán egy beszélgetésbe, ahol az egyik rendező azt mondta, hogy basszus ezek a pólósok értelmes, intelligens emberek. Hát igen... van különbség.
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.