Soccer
(🟢) Ryan Mason is understood to have significant support of Spurs players to take the team until the end of the season.@SamiMokbel81_DM pic.twitter.com/eT0R17NSWP
— The Spurs Watch (@TheSpursWatch) April 24, 2023
Ez biztosan nagyon megnyugtatja szegény Masont. 😀😀😀D
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
vagy igy adjak el a faszsagot 😀Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
Negritis, a vajda
Lipcse 2.0 lesz ebből.Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
Negritis, a vajda
Engem például ezerszer inkább érdekel az ilyen bulvárjellegű hamupipőke sztori, mint például bármi "komoly sporthír" a hígfos embéegybőlÉn rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
Negritis, a vajda
biszem-baszom kamu csapatoknak.
| Nő Bajner, Nő party |
Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?kerdes:Everything I own smells like champagne, beer and grass. I’m still somewhere between giggling and sobbing. This town and this sport is one of the most romantic things on earth. Thank you, @Wrexham_AFC ⚔️🏴⚔️ pic.twitter.com/cxpVRUpkLq
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) April 23, 2023
warr_b
most csak azert van ilyen hype mert ryan reynolds a tulaj vagy a wrexham mindenki altal elfeledett nagy csapat?
😀
vegye meg a stadlert vagy a gazszer fc-t is.
YoungZeeZee
reynoldskerdes:Everything I own smells like champagne, beer and grass. I’m still somewhere between giggling and sobbing. This town and this sport is one of the most romantic things on earth. Thank you, @Wrexham_AFC ⚔️🏴⚔️ pic.twitter.com/cxpVRUpkLq
warr_b
most csak azert van ilyen hype mert ryan reynolds a tulaj vagy a wrexham mindenki altal elfeledett nagy csapat?
😀
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
kerdes:Everything I own smells like champagne, beer and grass. I’m still somewhere between giggling and sobbing. This town and this sport is one of the most romantic things on earth. Thank you, @Wrexham_AFC ⚔️🏴⚔️ pic.twitter.com/cxpVRUpkLq
warr_b
😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
Everything I own smells like champagne, beer and grass. I’m still somewhere between giggling and sobbing. This town and this sport is one of the most romantic things on earth. Thank you, @Wrexham_AFC ⚔️🏴⚔️ pic.twitter.com/cxpVRUpkLq

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Salec is visszatér... 🙈😏Kb minden csapatnal volt csere nem?vicc, 4 rossz meccs aztan csao.Moniz megy. Kicsit csalódás, hogy nem Waltner váltja.Kókler Boér nyelve csontig a vezetőség popsijában.. mekkora edző zseni, szlovén másodosztály 8.hely.
csipkelli
Óriási esküszöm
jobbágy#JC6
Monizt milyen nagy dirrel-durral mutattak be.
A lendva boerral meg leszalloagban volt...100nezo se volt kint a meccsen.
YoungZeeZee
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
Kb minden csapatnal volt csere nem?vicc, 4 rossz meccs aztan csao.Moniz megy. Kicsit csalódás, hogy nem Waltner váltja.Kókler Boér nyelve csontig a vezetőség popsijában.. mekkora edző zseni, szlovén másodosztály 8.hely.
csipkelli
Óriási esküszöm
jobbágy#JC6
Monizt milyen nagy dirrel-durral mutattak be.
A lendva boerral meg leszalloagban volt...100nezo se volt kint a meccsen.
Moniz megy. Kicsit csalódás, hogy nem Waltner váltja.Kókler Boér nyelve csontig a vezetőség popsijában.. mekkora edző zseni, szlovén másodosztály 8.hely.
csipkelli
Óriási esküszöm
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
NB2-es Budafok menni Konfetti liga
Poloska vagyok.
Az Inter intézheti a következő fordulóban a Napoli bajnoki címét
zacknorb
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.