Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 506 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
Jó majd ha feljutnak és ott nyomnak egy kecsós sztorit majd akkor elérzékenyülök 😛

Viccet félretéve hatalmasok ezek a sztorik, ugye nem valóság de anno egyik fmben indítottam egyet a torquay-jal és feljutottunk mi is a PLig - elképzeltem magamban mennyit valtozhatott a sportélet a városban azalatt a bő 10 szezon alatt amit lehúztam velük (mondjuk ott a stadiont is fel lehetett fejleszteni elfogadható szintre, de a valóságban ez is más).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 506 — LIGHTS OUT!
Hivatalosan is eljutott a Wrexham

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 211 — The Mathematician
Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.
Bazsinho
Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Sixo
A jinxeles nem all jól neked 😊
csebi
Azt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.
Sixo
elég annyi pontot hozni mint a bayern
Negritis, a vajda
Mostantól elég. Eddig nem lett volna. 75 ponttal már nemet bajnok lehet vmeik csapat. Utoljára ez 2010/11ben volt elég a dortmundnak, de sztem lesz még ponthullajtas …
csebi
mikor írtam pont ránéztem és láttam hogy 4-0
sejtettem hogy nem változik meg 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 142
Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃
Sowunmi meg egy állat, besírtam rajta🤣
jobbágy#JC6
Akartam kérdezni: te mit kavarsz annyit a Vasas környékén? (Jut eszembe, én még láttam Schiffer Andrást Sowunmi-mezben a Fáy utcában.)
nagylaza, főpohárnok
Ja, most meg valamit Schifferes e-mail-ről beszélt nekünk, de nem figyeltem 😃
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
ez a pufidzsekire felvett zakó még mindig pusztít. meg a "német" tolmácsolás....

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 662 — beers & Packers
Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃
jobbágy#JC6
Akartam kérdezni: te mit kavarsz annyit a Vasas környékén? (Jut eszembe, én még láttam Schiffer Andrást Sowunmi-mezben a Fáy utcában.)
több mint 3 éve
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 626 — Lucas Scott
Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.
Bazsinho
Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Sixo
A jinxeles nem all jól neked 😊
csebi
Azt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.
Sixo
elég annyi pontot hozni mint a bayern
Negritis, a vajda
Mostantól elég. Eddig nem lett volna. 75 ponttal már nemet bajnok lehet vmeik csapat. Utoljára ez 2010/11ben volt elég a dortmundnak, de sztem lesz még ponthullajtas …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hogyan jött ki ez a 7 perc?
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 930 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Most lehetne 1-1....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 482 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez a gyerek kurva jo.
Kenny
1-2 év múlva a válogatottban is jó befejező csatár lehet

több mint 3 éve
Nem akarunk cserélni esetleg?
nagylaza, főpohárnok
Késő...
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 637 — Omar's Coming Yo!
Ez a gyerek kurva jo.

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Hát. Ez nem volt szar.
több mint 3 éve
Nem akarunk cserélni esetleg?
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
3.09 xGre 3 gól. 0.89re pedig 2 kapott.
Mégis azt írták ismerősök, hogy picit csücskös lett és benne volt a döntetlen.
Most akkor hogy is van ez? 😀
TAA 3 meccsen 4 gólpassz hatosként. 😎

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 343
Rebrov mit kezdene ezzel a Fradival?
ThundersNFL a Jobbágy
Kirugna a fele csapatot. A masik fele meg vert hugyozna az edzeseken.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
ez a Mmaee mekkora egy flegma fasz, má bocs.

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 930 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rebrov mit kezdene ezzel a Fradival?

Draft

több mint 3 éve
Csendben kérdem: ez miért nem tizi?
nagylaza, főpohárnok
Mert tolni kell a Tao pénzből telepumpált légiós válogatottat....plusz fizetni a kopasz kókler bérét

Draft

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 647
 www.youtube.com/watch?v=Ud7rgHkTlMI
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 343
Lassan azt mondom, ha valaki vinni akarja az oroszt vigye.
Ez amit muvelunk, ez kritikan aluli.
Kenny
Lassan? Kb 1 honapja mennie kene mar. De majd szezon vegen meglatjuk. Ez a keret, ezzel az edzovel jovore nem lesz sikeres szerintem. Kell közepsö közeppalyas mindenkepp.
több mint 3 éve
Hát, a Vasas VIP nem rossz 😃
Pátkai mindenkit üdvözöl!