Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
— Football Fights (@footbalIfights) April 22, 2023
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Jó majd ha feljutnak és ott nyomnak egy kecsós sztorit majd akkor elérzékenyülök 😛
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
Viccet félretéve hatalmasok ezek a sztorik, ugye nem valóság de anno egyik fmben indítottam egyet a torquay-jal és feljutottunk mi is a PLig - elképzeltem magamban mennyit valtozhatott a sportélet a városban azalatt a bő 10 szezon alatt amit lehúztam velük (mondjuk ott a stadiont is fel lehetett fejleszteni elfogadható szintre, de a valóságban ez is más).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hivatalosan is eljutott a WrexhamThe scenes as Wrexham are promoted to League Two. 🏴🥳 pic.twitter.com/qfNtDPqMoF
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) April 22, 2023
több mint 3 éve
mikor írtam pont ránéztem és láttam hogy 4-0Mostantól elég. Eddig nem lett volna. 75 ponttal már nemet bajnok lehet vmeik csapat. Utoljára ez 2010/11ben volt elég a dortmundnak, de sztem lesz még ponthullajtas …elég annyi pontot hozni mint a bayernAzt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.A jinxeles nem all jól neked 😊Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Bazsinho
Sixo
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
csebi
sejtettem hogy nem változik meg 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ja, most meg valamit Schifferes e-mail-ről beszélt nekünk, de nem figyeltem 😃Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃Akartam kérdezni: te mit kavarsz annyit a Vasas környékén? (Jut eszembe, én még láttam Schiffer Andrást Sowunmi-mezben a Fáy utcában.)
Sowunmi meg egy állat, besírtam rajta🤣
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
ez a pufidzsekire felvett zakó még mindig pusztít. meg a "német" tolmácsolás....
több mint 3 éve
Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃Akartam kérdezni: te mit kavarsz annyit a Vasas környékén? (Jut eszembe, én még láttam Schiffer Andrást Sowunmi-mezben a Fáy utcában.)
Sowunmi meg egy állat, besírtam rajta🤣
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃Sowunmi meg egy állat, besírtam rajta🤣
több mint 3 éve
Mostantól elég. Eddig nem lett volna. 75 ponttal már nemet bajnok lehet vmeik csapat. Utoljára ez 2010/11ben volt elég a dortmundnak, de sztem lesz még ponthullajtas …elég annyi pontot hozni mint a bayernAzt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.A jinxeles nem all jól neked 😊Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Bazsinho
Sixo
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hogyan jött ki ez a 7 perc?
több mint 3 éve
Most lehetne 1-1....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ez a gyerek kurva jo.1-2 év múlva a válogatottban is jó befejező csatár lehet
Kenny
több mint 3 éve
Nem akarunk cserélni esetleg?Késő...
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Hát. Ez nem volt szar.
több mint 3 éve
Nem akarunk cserélni esetleg?
több mint 3 éve
3.09 xGre 3 gól. 0.89re pedig 2 kapott.Mégis azt írták ismerősök, hogy picit csücskös lett és benne volt a döntetlen.
Most akkor hogy is van ez? 😀
TAA 3 meccsen 4 gólpassz hatosként. 😎
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Rebrov mit kezdene ezzel a Fradival?Kirugna a fele csapatot. A masik fele meg vert hugyozna az edzeseken.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Rebrov mit kezdene ezzel a Fradival?
Draft

több mint 3 éve
Csendben kérdem: ez miért nem tizi?Mert tolni kell a Tao pénzből telepumpált légiós válogatottat....plusz fizetni a kopasz kókler bérét
nagylaza, főpohárnok
Draft

több mint 3 éve
Lassan azt mondom, ha valaki vinni akarja az oroszt vigye.Lassan? Kb 1 honapja mennie kene mar. De majd szezon vegen meglatjuk. Ez a keret, ezzel az edzovel jovore nem lesz sikeres szerintem. Kell közepsö közeppalyas mindenkepp.
Ez amit muvelunk, ez kritikan aluli.
Kenny