Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Én a FM2003-ban 10 meccs után 1-9 álltam 😁😁😁Na a Tuchel/Kahn/Sali hármasból melyik lesz még Münchenben a következő szezon kezdetekor?Ha így megy akkor csak Tuchel.
roberto23
Hétfőn nézhetem h ki volt az utolsó edző aki az első hét meccsebol csak kettőt nyert meg ha egyáltalán volt ilyen
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Tuchel ennyire kókler vagy a Bayern vezetése ekkora balfasz?Vezetés.
ThundersNFL a Jobbágy
Azért most végül az derül ki h Nagelsmann masszívan túlteljesített ezzel a kerettel ?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Tuchel ennyire kókler vagy a Bayern vezetése ekkora balfasz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.
több mint 3 éve
Na a Tuchel/Kahn/Sali hármasból melyik lesz még Münchenben a következő szezon kezdetekor?Ha így megy akkor csak Tuchel.
roberto23
Hétfőn nézhetem h ki volt az utolsó edző aki az első hét meccsebol csak kettőt nyert meg ha egyáltalán volt ilyen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Na a Tuchel/Kahn/Sali hármasból melyik lesz még Münchenben a következő szezon kezdetekor?
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Tuchel nyom egy potteringet? Így nehezen éli meg az őszt a bajoroknál
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jajj szegény Hertha.Nagyon belefutottak, irány a másodosztály ilyen védelemmel
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jajj szegény Hertha.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nyilván Neco védi ki a helyzetet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hihetetlen ami történik KecskemetenNem is otthon játszanak 😛
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Juve szinte biztos, hogy sportigazgatót fog váltani a nyáron és elköszönnek Cherubinitől.Miért, leesett a kispadról?!
Sixo
Jöhet Willie Beamen!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hihetetlen ami történik Kecskemeten
több mint 3 éve
Lehet az érzékenyítheti a twittert, h a riporter nekiállt röhögni...ugyanezt akartam kérdezni 😊Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
Kampman
hacsak nem a kommentátorok, mert azt én mondjuk nem értem 😊
NB2
több mint 3 éve
PasszAz európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Azt hitted, h mexikói bajnokin lesznek csöcsök, mi?😁Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
ugyanezt akartam kérdezni 😊Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
Kampman
hacsak nem a kommentátorok, mert azt én mondjuk nem értem 😊
több mint 3 éve
Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
több mint 3 éve
Hajrá Kecsó!
több mint 3 éve
Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről. — Fut Azteca Shitposting (@futaztecapostin) April 22, 2023
több mint 3 éve
😬😕Én megpróbáltam ,de nektek 100 perc is kevés az egyenlítéshez ...RIP Warrb, a Fulham sem jött össze.Nem is számítottam rá 🙄🙁
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
Igen, én is abból indulok ki, h Xhaka off , Nketiaht és Balogunt eladjuk, Holdingot meg padra tesszük.Gabi Jesus a gazdag ember Alex Lacazette-je. 😀😀😀Iden a terv az volt, hogy legyen meg egy eros kezdo 11. Es a BL indulas. Csak tul jol alakult a szezon. Es gyorsba kellett kirakni valami cseresort mar iden a fiatal mag moge. De Artetat is meglepte, hogy memyire jok a sracok. Saliba hianyzik nagyon, o vilagklasszis lett kabe.
Viccet félretéve, ugyanazt játsza mint tavaly Laca, mivel ezt a szerepet méri rá Arteta.
Nekem továbbra is tetszik Trossard, ő annyira elüt a többiektől,(néha rossz értelemben is) kellett egy ilyen faszi oda előre.
Még idén is lehetünk bajnokok, de nem leszek csalódott továbbra sem a második hellyel sem, az egy felülteljesítés a részünkről. a jövőre meg kár tippelni, ez a világ legőrültebb bajnoksága, ki tudja mi lesz itt akár fél év múlva is.
Tony Adams
Szvsz a svajci akit upgrade-elni kell mindenkepp. A hatos poszt kulcs manapsag, es nekunk ott van a leggyengebb emberunk. Igy is jo, de ha talalunk valakit (Rice es Tielemans (o felig nyolcas, de mindegy, par mozgas mas es ennyi) akit nagyon kerulgetunk ket eve), akkor minden jobban fest majd. Es kell egy golvago. Akarmibe kerul.
ulpianus
Rice , Osimhen és egy jó CB kellene, h rotálhassunk.
több mint 3 éve
Ez hogy volt les. A mainzi lába full belogott a lába szerintem.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Én megpróbáltam ,de nektek 100 perc is kevés az egyenlítéshez ...RIP Warrb, a Fulham sem jött össze.Nem is számítottam rá 🙄🙁
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
RIP Warrb, a Fulham sem jött össze.Nem is számítottam rá 🙄🙁
Sixo