Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 903 — Vikings fan
Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktől
ThundersNFL a Jobbágy
Megjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
Kampman
Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.
Beküldték Godzillát az ovisok közé verekdeni, és nyertek, na bumm.
Tony Adams
Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.
Kampman
Lehet érdem hogy kb 4-5 éve top4 csapat végre révbe ért, mert ők folyamatosan erősítettek, a többiek meg nem annyira. De ezen csapatok közül max a PSGt mondhatod, hogy nem csinálja jol. A többi, csak azért mert éppen generáció váltás van vagy éppen buli van a felsővezetésben már rég köröket vert a Pep Cityjére aki csak vár, hogy egyszer kijöjjön a lépés számonkérés nélkül végtelen penzcsappal.
Na kijött éljen!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 146 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
sok helyen láttam hogy most halt meg a football
zacknorb
ne már hát ezer éve ótvar fos szinte minden döntő...
Mikey
ja, ezeknek az embereknek ha az Inter nyer fosfaragva semmi baja nem lett volna
de City BL=A FUTBAL HALOTT!!!44!!!4
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 465 — Packers Suicide Squad
Azt furcsálltam hogy dupla annyi kapura lövés volt az Internél
De aztán belegondolva úgy érzem a City nem annyira jó csapat mint a hype-ja

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 984
zacknorb
ne már hát ezer éve ótvar fos szinte minden döntő...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 959
hát nekem az sokkal inkább az első Chelsea BL cím volt

bár szerintem a foci nem halott
zacknorb
Olyan klasszikusok mint a Bayern-Manchester vagy Pool-Milan nem nagyon vannak mar. Dontot nem nagyon erdemes nezni. Szerintem a BL szinvonalban sokat esett az elmult evekben.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 154 — LIGHTS OUT!

zacknorb
nem halott, sosem élt

több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 472 — . . .
Már csak egy kerdés megválaszolatlan.
Hol van Erdogan?
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 146 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Amúgy az a durva, hogy ez a city keret nem egy húde penge és posztjukon legjobb játékosok tömkelege
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 465 — Packers Suicide Squad
Grat Haalandnak magasabb szintre emelte ez a Cityt. Ő speciel megérdemli.
Toca
A 3 legfontosabb meccsen lofaszt se csinalt. Ha a csoportkorben talalkoznak meg baszott volna hármat ennek az internek es sima 4-0.
Persze ok voltak iden siman a legjobb csapat, de attol meg nem szeretem az ilyen jatekosokat akik a fontos meccseken rendre befinganak. Lewa, de bruyne, haaland szerintem mind ilyenek.
eaglesmcnabb
Francia sógorral néztük, mondta is hogy Ghost when the stakes are high

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 962
Most nézem, hogy kb. csak egyikükön van fekete cipő.
több mint 3 éve
Ha van úgy is annyi érem, adhatnának egy Dzekonak, mégis csak lehúzott 5 szezont a Cityben és ha már úgy is ott van.

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 599 — je suis poloska
ThundersNFL a Jobbágy
Megjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
Kampman
Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.
Tony Adams
Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.
Kampman
Jogos, madrid nem ovis hanem
nyugger

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Tony Adams
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 959
Viszont birozni ma nem kell. Jol vezette a spori
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 956 — Colts Fan
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
több mint 3 éve
Hittek a projektben, ...
Kampman
A projekt neve: pénz.
Mikey
A projekt lényege a BL-győzelem volt, azt meg (komoly) pénz nélkül utoljára a Porto nyerte meg.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 590 — Lucas Scott
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Bayern nem európai kudarc miatt váltotta le Carlot vagy Kovacot. Hanem mindkettő teljesen elvesztette az öltözőt. Megjegyzem Kovac sosem tűnt megfelelőnek, Carlo meg saját magához képest húzott olyat amit sztem soha (duhbol vagy meregbol nem nevez keretbe meghatározó játékost). Nagelsmann meg nem bukott Európában a kirúgás előtt. Hibátlan mérleg, tökéletes védelmi mutatóval.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 984
Hittek a projektben, ...
Kampman
A projekt neve: pénz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve

több mint 3 éve
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 599 — je suis poloska
Grat Haalandnak magasabb szintre emelte ez a Cityt. Ő speciel megérdemli.
Toca
A 3 legfontosabb meccsen lofaszt se csinalt. Ha a csoportkorben talalkoznak meg baszott volna hármat ennek az internek es sima 4-0.
Persze ok voltak iden siman a legjobb csapat, de attol meg nem szeretem az ilyen jatekosokat akik a fontos meccseken rendre befinganak. Lewa, de bruyne, haaland szerintem mind ilyenek.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
Szokásos, évek óta fos BL döntő! A City összességében jó csapat, megérdemelték, még ha ma szerencséjük is volt pár esetben!
Stoki
Sokszor van ez így, hogy az esélytelenebb csapat a minden mindegy alapon kimegy és jó játékot produkál. Aki egyébként a City-t fikázza, az nem veszi figyelembe, hogy ez az Inter is egy baromi jó csapat. City-nek tényleg volt némi szerencséje, de a foci ilyen a jó csapatnak szokott is szerencséje lenni.
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 472 — . . .
Mennyibe került ez BL győzelem a Manszurksejk Citynek?
ThundersNFL a Jobbágy
Kérdezd meg Lukakut.