Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Én azt nem értem, hogy ilyen hogy lehet ezen a szinten. Konkretan edzo nelkul, elkepzeles nelkul felkuldesz egy csapatot, az se kap 5ot 20 perc alatt.Best League
Duff
több mint 3 éve
Én azt nem értem, hogy ilyen hogy lehet ezen a szinten. Konkretan edzo nelkul, elkepzeles nelkul felkuldesz egy csapatot, az se kap 5ot 20 perc alatt.
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Amúgy már tavaly is playoff helyre jöttek be, csak akkor még nem jött össze nekik.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
0-5 nél visszállnak 5 védőre, jéééézusom.
több mint 3 éve
Ez az Arsenal, Tottenham paros felelmetesen balfasz😂
több mint 3 éve
Úgy látom Warrb elkezdett a Spursnek szurkolni. Azonnal fejezd be !😄
Sixo
Azért ilyen szupererőm nincs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
beírná az ember, hogy már 4-0 a newcastle-nek, erre törölheti ki, mert közben már 5 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Úgy látom Warrb elkezdett a Spursnek szurkolni. Azonnal fejezd be !
több mint 3 éve
És akkor Nagelsmann kikapcsolja a Tv-t és blokkolja a telóján Levy-t. 😂
több mint 3 éve
Nemtom, hogy mitol voltak annyira raizgulva erre a Pedro Porrora, jo meccset meg nem lattam tole
több mint 3 éve
Ugyan mi baj lehet abból, ha egy Newcastle elleni idegenbeli meccsre állnak át 4 védőzni a csirkék?? 🙃
több mint 3 éve
Newcastle komolyan gondolja a BL helyek mai eldöntésétes tenyleg.
zacknorb
több mint 3 éve
Na Alphonso Davies kidőlt a szezon maradék részére.Ja és a vezetőség elégedetlen Tuchel Mainz elleni döntéseivel hogy ki játszott mikor cserélt stb.
Erre már tényleg nincsenek szavak baszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Röhögnék ha így buknák el a már fix feljutást.🚨 BREAKING: Burnley under investigation by EFL for potential match fixing in their recent 0-0 draw with Reading.
— Barstool Football (@StoolFootball) April 22, 2023
Clarets facing a points deduction & fine if found guilty.
THIS IS HUGE! 🤯🟣 [Mail] pic.twitter.com/lX9Yke7sQZ
több mint 3 éve
Na Messi Barcelonában van ha lehet hinni a sajtónak....kell ő ide egyáltalán vagy csak velejáró pénztömeg kell a Barcának....liga áldását adta rá.
ThundersNFL a Jobbágy
A csapatnak kell Messi a crucial pillanatokban, de Laportanak nagyobb szüksége van a vele jövő pénzre.
több mint 3 éve
Kapuból ilyen lassan vissza a labda, kapufa volt.Én is azt néztem, a kommentek között írták, hogy az elsőt a kapus a kapufára tolta és csak ő lantolt a hálóban.most az első gól volt???What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
— Football Fights (@footbalIfights) April 22, 2023
Sixo
NB2
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Én is azt néztem, a kommentek között írták, hogy az elsőt a kapus a kapufára tolta és csak ő lantolt a hálóban.most az első gól volt???What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
Sixo
NB2
több mint 3 éve
Na Messi Barcelonában van ha lehet hinni a sajtónak....kell ő ide egyáltalán vagy csak velejáró pénztömeg kell a Barcának....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
ha jól látom az kapufa volt, a kapus landolt a hálóban csakmost az első gól volt???What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
Sixo
NB2
több mint 3 éve
most az első gól volt???What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
Sixo
több mint 3 éve
Ő volt a betyárHát, a Vasas VIP nem rossz 😃ő is kiugrott ex fórumtárs?
Pátkai mindenkit üdvözöl!
jobbágy#JC6
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hát, a Vasas VIP nem rossz 😃ő is kiugrott ex fórumtárs?
Pátkai mindenkit üdvözöl!
jobbágy#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Amikor a város és a csapat névadója, Jake Luton bekerült az NFL-be, az egy jel volt, hogy a jövő reménnyel teljes. 😀 😀 😀
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus