Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Még ha vszinű a védelem miatt kegyetlenül meggyaláznak minket akkor is jó hogy kupadöntőt játszhat a csapat. Csak Maguiret kellene vkinek edzésen leütközni nehogy a kopasz visszategye... Lindelöf ahogy teljesít kiérdemelte hogy maradhasson jövőre, remélem a "CSK"-t meg elküldjük az arabokhoz vagy akárhova csak takarodjon.
davemayer
Most a keretben sem volt, lehet nem nevezték az FA kupába.
Sixo
Sárga lapok

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 265
Még ha vszinű a védelem miatt kegyetlenül meggyaláznak minket akkor is jó hogy kupadöntőt játszhat a csapat. Csak Maguiret kellene vkinek edzésen leütközni nehogy a kopasz visszategye... Lindelöf ahogy teljesít kiérdemelte hogy maradhasson jövőre, remélem a "CSK"-t meg elküldjük az arabokhoz vagy akárhova csak takarodjon.
davemayer
Sixo
eltiltott (vagy sérült?) volt, csak ezért nem játszott..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 505 — LIGHTS OUT!
davemayer

több mint 3 éve

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 647
Malaga
Menekules a gyozelembe
utolso 5 meccs 4 W 1 L
5 pontra a 18.helytol, ami meg liga b-t jelentene.
A 18. Santander pesze most verte meg a feljuto granadat.szovak 2 pont is lehetett volna....
most a 19. helyen van a malaga

Vamos!

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 508
Szoboszlai eladta a labdát -amiből kontráztak és 11-est kapott az ellenfél—majd utána egyből szabálytalankodott is úgy, hogy kiállították érte.
Lehet jót tesz neki egy kis pihenő mert fejben kicsit elfáradt mostanában.
ozibozi
konkrétan ő futott vissza, próbált szerelni, nem találta el a labdát, jött a jogos sárga, ami a második volt és így állították ki. ez benne van, elől mindent kihagyott mindenki, meg is bosszulta magát a dolog.
kristof
Igen, sajna Ő adta el a labdát konkrétan amiből letámadtak.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 265
Brighton amúgy ma nem kaphat pirosat? (ez lett kiadva a bírónak?)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 995 — Kinek mit intézett a kormánya
Kicsit WTF a fújás a Brighton-Uniteden

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Szoboszlai eladta a labdát -amiből kontráztak és 11-est kapott az ellenfél—majd utána egyből szabálytalankodott is úgy, hogy kiállították érte.
ozibozi
konkrétan ő futott vissza, próbált szerelni, nem találta el a labdát, jött a jogos sárga, ami a második volt és így állították ki. ez benne van, elől mindent kihagyott mindenki, meg is bosszulta magát a dolog.
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Diósgyőr hivatalosan is NB1. Ott is van a helyünk 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Üdv újra a Mennyeiben 😉
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 508

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 482 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Diósgyőr hivatalosan is NB1. Ott is van a helyünk 😊

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 995 — Kinek mit intézett a kormánya
A DVTK-nak megvan a feljutás

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 709 — Cowboys fan
Szanderland amúgy egyelőre rájátszós helyen áll úgy, hogy a csapat legjobb csatára (13 bajnoki, 10G + 3A) a szezon kétharmadában hiányzott. és ezt úgy ugye, hogy tavaly még a League One-ban tolták...
slowmotion
Diallo jól tolja
davemayer
jól, de oda előre azért Stewart kellene
több mint 3 éve
Szanderland amúgy egyelőre rájátszós helyen áll úgy, hogy a csapat legjobb csatára (13 bajnoki, 10G + 3A) a szezon kétharmadában hiányzott. és ezt úgy ugye, hogy tavaly még a League One-ban tolták...
slowmotion
Diallo jól tolja

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
0-5 nél visszállnak 5 védőre, jéééézusom.
Tony Adams
no de azóta egálra hozzák, nem?
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 505 — LIGHTS OUT!
Az Inter milyen cserecsapattal verte szét az Empolit. Lehet többször kéne a bajnokságban a cserékkel játszaniuk.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Szerintem Sam Allardyce már felült az első londoni vonatra.
több mint 3 éve
0-5 nél visszállnak 5 védőre, jéééézusom.
Tony Adams
"Nem akarok belefutni egy nyolcasba"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 968 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú ez kemény mint a kád szèle 😏
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Oxfordban végzett haverom átirata Lutonról mai napig a kedvencem:
"Am Luton tényleg Anglia leggázabb része?" írtam én
"az egyik leggázabb
ugye ott van a reptér
folyamatos bandaháboruk vannak, sok a késelés
Luton az angliai iszlám fundamentalizmus és az angliai szélsőjobb hazája egyszerre
szoval gondolhatod" jött a válasz
zacknorb
En laktam ott.
Vagy Luton vagy Birmingham (Peaky Blinders festoi otthona) kerul minden ilyen lista vegere. En ugy hivom: Luton, Anglia seggluka. De lehet lesz Premier ligas csapatuk. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
Oxfordban végzett haverom átirata Lutonról mai napig a kedvencem:
"Am Luton tényleg Anglia leggázabb része?" írtam én
"az egyik leggázabb
ugye ott van a reptér
folyamatos bandaháboruk vannak, sok a késelés
Luton az angliai iszlám fundamentalizmus és az angliai szélsőjobb hazája egyszerre
szoval gondolhatod" jött a válasz

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én azt nem értem, hogy ilyen hogy lehet ezen a szinten. Konkretan edzo nelkul, elkepzeles nelkul felkuldesz egy csapatot, az se kap 5ot 20 perc alatt.
Duff
Best League