Soccer
Kutyatov tett ki egy képet Facebookra, hogy bejelentés hamarosan. Egyre többen pletykálnak arról, hogy Szalai lesz az.... (egyelőre no comment)Dibusz marad 2027-ig
zacknorb
fantasztikus bejelentés 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
😊Hajrá St. Lucia!Én is nekik szurkolok. Az asszonyt is így hívják minusz St. 😀 Mondogatta is már párszor, hogy vigyem el oda.
warr_b
dugo93
Én is régóta szeretnék eljutni arrafelé, St. Lucia, Martinique, Guadeloupe, csak nem annyira olcsó, meg az út is hosszú 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10/15, az utolsó kettőt én is felcseréltem 😀Helyes válaszok: 9/15 Olvasóink átlaga: 6,88index.hu/sport/2022/11/17/dzsudzsak-balazs-foci-gorogorszag-magyar-labdarugo-valogatott-kviz/Helyes válaszok: 11/15 Olvasóink átlaga: 6,89
Kinek mennyi?
Illetve az ego kijon mikor necces kerdest kap
twitter.com/HunFootballXtra/status/1593185618133417984?t=yU9bVHphKgkoAonQv8Osag&s=19
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
az utolsó kettöt kajak felcseréltem. 😀
Toto21
Amúgy utálom Zsuzsit 😛

Kutyatov tett ki egy képet Facebookra, hogy bejelentés hamarosan. Egyre többen pletykálnak arról, hogy Szalai lesz az.... (egyelőre no comment)20M fizetenek érte a védelembe?
zacknorb
Poloska vagyok.
Akkor gondolom téged nem Marinonak hívnak.Hajrá St. Lucia!Én is nekik szurkolok. Az asszonyt is így hívják minusz St. 😀 Mondogatta is már párszor, hogy vigyem el oda.
warr_b
dugo93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Legközelebb Mária legyen, mert a Balaton mégis közelebb van és talán olcsóbb is 😊Hajrá St. Lucia!Én is nekik szurkolok. Az asszonyt is így hívják minusz St. 😀 Mondogatta is már párszor, hogy vigyem el oda.
warr_b
dugo93
Hajrá St. Lucia!Én is nekik szurkolok. Az asszonyt is így hívják minusz St. 😀 Mondogatta is már párszor, hogy vigyem el oda.
warr_b
Poloska vagyok.
hát sajnos 2005-18 között viszonylag követtem a csapatot, azóta kezdem telibeszarni hálistenIgaz fan vagy😉index.hu/sport/2022/11/17/dzsudzsak-balazs-foci-gorogorszag-magyar-labdarugo-valogatott-kviz/Helyes válaszok: 11/15 Olvasóink átlaga: 6,89
Kinek mennyi?
twitter.com/HunFootballXtra/status/1593185618133417984?t=yU9bVHphKgkoAonQv8Osag&s=19
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Helyes válaszok: 9/15 Olvasóink átlaga: 6,88index.hu/sport/2022/11/17/dzsudzsak-balazs-foci-gorogorszag-magyar-labdarugo-valogatott-kviz/Helyes válaszok: 11/15 Olvasóink átlaga: 6,89
Kinek mennyi?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
az utolsó kettöt kajak felcseréltem. 😀
Igaz fan vagy😉index.hu/sport/2022/11/17/dzsudzsak-balazs-foci-gorogorszag-magyar-labdarugo-valogatott-kviz/Helyes válaszok: 11/15 Olvasóink átlaga: 6,89
Kinek mennyi?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
index.hu/sport/2022/11/17/dzsudzsak-balazs-foci-gorogorszag-magyar-labdarugo-valogatott-kviz/Helyes válaszok: 11/15 Olvasóink átlaga: 6,89
Kinek mennyi?
YoungZeeZee
Kinek mennyi?
Szerkesztette: YoungZeeZee

| a saint luciai banán sokkal finomabb mint a kameruni, vagy az ecuadori |
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
este 11-kor Saint Lucia - San Marino, warr_b-vel már keressük a streamet!sima vendég
🏟️ The Daren Sammy Cricket Ground will be the venue for San Marino's friendly double-header with St. Lucia on Thursday & Sunday 🇱🇨🆚🇸🇲
— The Sweeper (@SweeperPod) November 16, 2022
The 16,101.9km round-trip to the Caribbean via London represents the first time San Marino will have ever contested a game on another continent. pic.twitter.com/ehpyi4cDov
Löfli
| a saint luciai banán sokkal finomabb mint a kameruni, vagy az ecuadori |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
este 11-kor Saint Lucia - San Marino, warr_b-vel már keressük a streamet!reddit5.soccerstreams.net/event/st.-lucia-san-marino-live-stream/993111
🏟️ The Daren Sammy Cricket Ground will be the venue for San Marino's friendly double-header with St. Lucia on Thursday & Sunday 🇱🇨🆚🇸🇲
The 16,101.9km round-trip to the Caribbean via London represents the first time San Marino will have ever contested a game on another continent. pic.twitter.com/ehpyi4cDov
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Brentford's Ivan Toney has been charged by the English FA for an alleged 232 breaches of their betting rules. #MyPLMorning pic.twitter.com/9FBhMyrYjo
— NBC Sports Soccer (@NBCSportsSoccer) November 16, 2022
Lejárt a hirdetés, amin rajta volt (Beckham és Cantona mellett) Ronaldo is, így azt cserélik.Manchester United have begun taking down a mural from Old Trafford 👀 pic.twitter.com/QkOczvbM0R
— ESPN FC (@ESPNFC) November 16, 2022
Sixo
Manchester United have begun taking down a mural from Old Trafford 👀 pic.twitter.com/QkOczvbM0R
— ESPN FC (@ESPNFC) November 16, 2022