Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 532 — LIGHTS OUT!
Amúgy miért csak 4 csapat kvótája van Dél-Amerikának? Kolumbiát tökre hiányolom. Közben Ázsiának ha levesszük a rendező országot akkor is 5, Afrikának is 5. Concacaf-nak van még 4. Nekem nagyon nem jön ki az kontinensek erősorrendje a vb helyek számából.
Sixo
A hetvenes évek óta tolják előre a ballaszt kontinensek csapatait az Európa - Dél-Amerika tengelyhez képest, egyszerűen azért, mert előbbiek sokkal többen vannak, így egy FIFA főtitkárt simán megválasztanak. Havelange és Blatter is így lett FIFA-vezető.
Kampman
Ez mondjuk logikus magyarázat rá. Azt megértem, hogy nem feltétlen a legjobb 32 csapatnak kell kint lennie, a vége felé fontos az is, hogy több része a világnak is tudja reprezentálni magát. De az, hogy pl 4-4 Concacaf meg Dél-Amerika is és nem mondjuk 3-5, az nekem nagyon hülyén adja ki.

több mint 3 éve
Amúgy miért csak 4 csapat kvótája van Dél-Amerikának? Kolumbiát tökre hiányolom. Közben Ázsiának ha levesszük a rendező országot akkor is 5, Afrikának is 5. Concacaf-nak van még 4. Nekem nagyon nem jön ki az kontinensek erősorrendje a vb helyek számából.
Sixo
4+1, nem?
Kolumbia 6. lett amúgy, Peru pedig kiesett Ausztrália ellen
Negritis, a vajda
Lehet, ezt nem vágom. Csak azt néztem, hogy a kijutott csapatok között mennyien voltak adott kontinensről.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173
Sixo
A hetvenes évek óta tolják előre a ballaszt kontinensek csapatait az Európa - Dél-Amerika tengelyhez képest, egyszerűen azért, mert előbbiek sokkal többen vannak, így egy FIFA főtitkárt simán megválasztanak. Havelange és Blatter is így lett FIFA-vezető.

Szerkesztette: Kampman

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 289 — The Mathematician
Sixo
4+1, nem?
Kolumbia 6. lett amúgy, Peru pedig kiesett Ausztrália ellen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 742 — Cowboys fan
Brazil keret meg vicc sajna, minek ennyi támadó, plane ha ilyen vekony a vedősor. Magalhaest berakhatta volna legalabb.
Mondjuk lényegtelen, amig neymar ott van ugyse nyernek semmit :/
eaglesmcnabb
lehet azért sok a támadó, mert kevés a jó védő. eljön még a 2-3-5, vagy a WM-rendszer reneszánsza, outscore til' we die! (vagy ugyanez brazilul)
több mint 3 éve
Back to back leszopatja a madridot a spori, vicc bazdmeg🤣
eaglesmcnabb
de nézzük a dolgok vicces oldalát, bőrszalonna mikor volt utoljára a táblázat élén, azonos meccsszám után?
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 513
A szagértők már évek óta érvelnek azzal, hogy bezzeg az angoloknál még a kis csapatok is nyerik a meccseket a nagyok ellen, csak azt nem tudják hogy ez már itt is kb 10-15 éve a valóság.
Amúgy Nem baj ez.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/a-magyar-labdarugas-idei-legnagyobb-szegyene-gronlandtol-kapott-ki-a-valogatott/blt6b5f8023db9952d7

A futsallal is van baj 😆
warr_b
becsületükre szóljon ma már 3-0-ra nyertek ellenük a tényleges tornán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 083
nem kell izgulni, szerintem az Osasuna ellen bukik a Barca is...aztán ne legyen igazam
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
eaglesmcnabb
?
Toto21
Mult heten kapott az ellen egy kamutizit, meg elvettek egy dzabalyos golt, ugy lett 1-1, most meg kapnak egy tizit, kivedi kurtoa, erre ujralovetik, mert kijott a vonalrol 1 centit. És így szopunk ki 3-2-re. (Ennyi erovel visdza lehetne fujni 10-ből 9 tizit).

Mindegy, a rayotol nem sajnalom, szimpatikus csapat, csak ma nem voltak🤣

Brazil keret meg vicc sajna, minek ennyi támadó, plane ha ilyen vekony a vedősor. Magalhaest berakhatta volna legalabb.
Mondjuk lényegtelen, amig neymar ott van ugyse nyernek semmit :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Bobby nem megy
 www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/vb-2022-firmino-kimaradt-jesus-es-dani-alves-bekerult-itt-a-brazil-keret-2922793
végre valami jó hír

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 348
eaglesmcnabb
?
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 919 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/a-magyar-labdarugas-idei-legnagyobb-szegyene-gronlandtol-kapott-ki-a-valogatott/blt6b5f8023db9952d7

A futsallal is van baj 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 433 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Lölő, eladó a Liverpool!
Löfli
Azért bővítik a stadiont, meg tervezik már a harmadik oldali lelátó bővítését, mert el akarják adni, persze.

Bár legalább nem azzal jönnek a firkászok, hogy Kloppot vajh mikor basszák ki végre.
Mikey
viszont lehet kell nekik cash influx
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 636
Lölő, eladó a Liverpool!
Löfli
Azért bővítik a stadiont, meg tervezik már a harmadik oldali lelátó bővítését, mert el akarják adni, persze.

Bár legalább nem azzal jönnek a firkászok, hogy Kloppot vajh mikor basszák ki végre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Amikor Vitya megveszi a Liverpoolt (is) kozpenzbol 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
több mint 3 éve
ez a legnagyobb hulyeseg sztem. annyira nem tudsz emelni h relevans tobbletbevetel legyen.
csebi
 www.thisisanfield.com/2022/05/liverpool-set-for-record-turnover-with-over-100m-from-champions-league/

He describes a projected £96 million from matchday revenue as “slightly prudent,” with the Reds to play their 30th home game of the season against Wolves on May 22.

The expansion of the Anfield Road End, which will bring the stadium’s capacity to 61,015 from 2023, is one of the key factors behind Chatra’s prediction that turnover could rise another 12.1 percent to £650 million in the season after next.
96 milla most a kb 600ból
azért ha mondjuk 50%ot emelnek az igenis jelentős
Negritis, a vajda
hát csak beköszön a Marshall-kereszt, aztán nem lesz kivel feltölteni a székeket.
amikor az FSG 2017-ben meg akarta drasztikusan (de nem ennyire) emelni a jegyárakat, abból mi lett? és gondolod, hogy most mosolyogva elnéznék bárkinek az emelést?
a szurkoló is már csak olyan egyébként, mint az egyszeri autóvásárló, aki két marék szotyiért szeretne venni ténylegesen nemdohányzó orvos által keveset hajtott, garázsban tartott Mercedest.

jobb szeretnék a kis nagycsapat profiljába visszatérni - amit meg lehetett nyerni, azt megnyerte a csapat legalább egyszer, az elég volt a következő jó pár évre, ne legyünk telhetetlenek -, most újra kéne hangszerelni a csapatot szintlépés előtt álló, kicsivel szerényebb fizetési igényű játékosokból.

mert oké, hogy pénzt csináltunk Manéból, meg Mo sem marad örökké, pláne nem Bobby és Van Dijk... de itt a lehetőség, hogy két év múlva már Elliott, Curtis, Carvalho, Diaz, Ramsay, legyen a kulcsjátékos, esetleg Trent kicsit másabb szerepkörben (bár neki már most magas szerintem a fizetése), esetleg hozni kellene egy védekező középpályást, akinek nem a Real a vágya, ilyenek...
több mint 3 éve
ez a legnagyobb hulyeseg sztem. annyira nem tudsz emelni h relevans tobbletbevetel legyen.
csebi
 www.thisisanfield.com/2022/05/liverpool-set-for-record-turnover-with-over-100m-from-champions-league/

He describes a projected £96 million from matchday revenue as “slightly prudent,” with the Reds to play their 30th home game of the season against Wolves on May 22.

The expansion of the Anfield Road End, which will bring the stadium’s capacity to 61,015 from 2023, is one of the key factors behind Chatra’s prediction that turnover could rise another 12.1 percent to £650 million in the season after next.
96 milla most a kb 600ból
azért ha mondjuk 50%ot emelnek az igenis jelentős

több mint 3 éve
Lölő, eladó a Liverpool!
Löfli
?????

www.thisisanfield.com/2022/11/liverpool-fc-up-for-sale-fsg-invite-offers/

wtf
Negritis, a vajda
hoppábazmeg. nem örülök. értem én, hogy csomó helyi szurkoló természetesnek vette, hogy jön a herceg fehér lovon, megmenti a visszaléptetéstől a klubot, elhozza a világ legjobb elérhető edzőjét, újra visszahelyezi a térképre a csapatot, és aztán minden pénzét is rákölti erőn felül, hogy a csapat versenyképes maradjon.

csak az a baj, hogy az egységsugarú helyi szurkolónak fingja nincs a gazdasági kérdésekről, egyáltalán a matekhoz tök hülye, azt gondolja, hogy ez az egész még mindig egy számítógépes játék, ha nem sikerül valami, akkor reload.

az egyik oldalról elvárják, hogy a klub a világ öt-tíz legjobb csapata között maradjon, de a másik oldalról nem hajlandók elfogadni, hogy ehhez a mai világban iszonyatos erőforrások kellenek, olyanok, amik viszont nem tetszenek nekik. hát buzikáim, ilyen ez a popszakma, várjatok a következő arab olajnemzetre, mint lehetséges befektetőre, miközben felháborodtok a Sziti meg a Nyukaszol tulajdonosváltásán, aztán sok sikert a kognitív disszonanciához, hogy azért ez a klub nem olyan, mint a többi, miközben.

kurvára nem örülök, remélem nem teljes eladás lesz, és hogy nem valami személyes szar helyzet húzódik meg mögötte.
slowmotion
A Fenway anyacége a Redbird a nyáron vette meg a Milant, ez inkább nekem business decision, mint pánik eladás.
empty taxi
a Redbird nem anyacég, csak 11 százalékos tulajdonos a Fenway Sports Group-ban
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 649 — Lucas Scott
Lölő, eladó a Liverpool!
Löfli
?????

wtf
Negritis, a vajda
hoppábazmeg. nem örülök. értem én, hogy csomó helyi szurkoló természetesnek vette, hogy jön a herceg fehér lovon, megmenti a visszaléptetéstől a klubot, elhozza a világ legjobb elérhető edzőjét, újra visszahelyezi a térképre a csapatot, és aztán minden pénzét is rákölti erőn felül, hogy a csapat versenyképes maradjon.

csak az a baj, hogy az egységsugarú helyi szurkolónak fingja nincs a gazdasági kérdésekről, egyáltalán a matekhoz tök hülye, azt gondolja, hogy ez az egész még mindig egy számítógépes játék, ha nem sikerül valami, akkor reload.

az egyik oldalról elvárják, hogy a klub a világ öt-tíz legjobb csapata között maradjon, de a másik oldalról nem hajlandók elfogadni, hogy ehhez a mai világban iszonyatos erőforrások kellenek, olyanok, amik viszont nem tetszenek nekik. hát buzikáim, ilyen ez a popszakma, várjatok a következő arab olajnemzetre, mint lehetséges befektetőre, miközben felháborodtok a Sziti meg a Nyukaszol tulajdonosváltásán, aztán sok sikert a kognitív disszonanciához, hogy azért ez a klub nem olyan, mint a többi, miközben.

kurvára nem örülök, remélem nem teljes eladás lesz, és hogy nem valami személyes szar helyzet húzódik meg mögötte.
slowmotion
és akkor arról ne is beszéljünk hogy jegyárakat kéne emelni a több bevétel miatt, amit szintén nem akarnak
Negritis, a vajda

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Lölő, eladó a Liverpool!
Löfli
?????

wtf
Negritis, a vajda

slowmotion
A Fenway anyacége a Redbird a nyáron vette meg a Milant, ez inkább nekem business decision, mint pánik eladás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...