Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hát ne tudd meg... Van egy emberke, aki fogja, és átírja a címeket ilyen szépekre. A legjobb, amikor a szerző háta mögött, szóval mindig."Durva bírói csalás akadályozta meg, hogy visszajöjjön a magyar válogatott"Az origo cikkjeit vmi hungarista NER fejlesztesu AI irja, v miert nincs szerzo? 😀
origo 😊
NB2
Borbinho

több mint 3 éve
"Durva bírói csalás akadályozta meg, hogy visszajöjjön a magyar válogatott"Az origo cikkjeit vmi hungarista NER fejlesztesu AI irja, v miert nincs szerzo? 😀
origo 😊
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ügyes vagy, egészségedre.Win-win volt. Ha pontot szerzünk nem zavart volna. Igy legalabb a Szrt allta az esti italozas arat.Hazaárulás egyik formája ez is.Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds voltÜgyes vagy
Toto21
Wyatt
Nemes samu09
Toto21

több mint 3 éve
Win-win volt. Ha pontot szerzünk nem zavart volna. Igy legalabb a Szrt allta az esti italozas arat.Hazaárulás egyik formája ez is.Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds voltÜgyes vagy
Toto21
Wyatt
Nemes samu09
több mint 3 éve
Köszönjük srácok így tovább a többi sorozatban selejtezőkön is! 😊
több mint 3 éve
angol-német 3-3, gólgazdag meccs
több mint 3 éve
Nem volt itt semmi különös, komoly csapat ellen ennyi hibával nem lehet nyerni.Igen, ez van a legközelebb a válaszhoz, az olaszok sokkal rutinosabbak voltak, és kíméletlenek. Mi meg nem. Attól még jó sorozat volt
Lúdas Solymi

több mint 3 éve
Nem volt itt semmi különös, komoly csapat ellen ennyi hibával nem lehet nyerni.
több mint 3 éve
"Durva bírói csalás akadályozta meg, hogy visszajöjjön a magyar válogatott"origo 😊
több mint 3 éve
Hülye😂😂😂Sosem volt normalis, a Patsnek szurkol. 😀Nem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
ThundersNFL a Jobbágy
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Na megjött a kócos is, hiányoztál 😀Sosem volt normalis, a Patsnek szurkol. 😀Nem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
ThundersNFL a Jobbágy
Stez

több mint 3 éve
Az út jó! fejlődés van! "csak" annyi történt most,hogy a Fortuna nagyasszonya levette rólunk a kezét..A következő selejtezőn eldől,hogy tudjuk-e ezt folytatni vagy megragadunk.
Draft

több mint 3 éve
Nem volt ez rossz, csak a jó sem ilyen. Franc se tudja, ha nincs olasz vezetés, lett volna-e ennyi helyzetünk, de ez a sorozat rendben volt

több mint 3 éve
Hazaárulás egyik formája ez is.Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds voltÜgyes vagy
Toto21
Wyatt
Nemes samu09
Könyörgöm, ezt a faszságot ne kezdjük el.Hazaárulás egyik formája ez is.Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds voltÜgyes vagy
Toto21
Wyatt
Nemes samu09
több mint 3 éve
cseréink nem igazán segítettek a csapaton és akkor finom voltampedig egy kurva gólt, de megérdemeltünk volna
múltkor szerencsénk volt, ma nem
ez van, szép volt ez így is
több mint 3 éve
Sosem volt normalis, a Patsnek szurkol. 😀Nem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Hazaárulás egyik formája ez is.Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds voltÜgyes vagy
Toto21
Wyatt
több mint 3 éve
Kizárólag csak a VB szereplés kontra NL 2.hely vonatkozásában 😊Annyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
több mint 3 éve
KöszönömNem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 3 éve
24 fokban nem fognakA katari melegben meg fognak főni az angolok.Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
Wyatt
empty taxi

több mint 3 éve
Semmi bajom a brazilokkal, hol láttad, hogy bántom őket?Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
Wyatt
több mint 3 éve
Nem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
Draft

több mint 3 éve
A katari melegben meg fognak főni az angolok.Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca