Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
30 évig a fél karunkat odaadtuk volna egy szaros pótselejtezős kijutásért, de nem sikerült sehogy. Még a pótselejtezőt is egyetlen egyszer értük el a norvég párharc előtt, tudjuk mi lett a vége. 1-12.Btw az a két meccs pár dologra tökéletesen rávilágíthat.
Amúgy annyira tét nélküli ez a NL, hogy jó esélyünk van már most az EB-pótselejtezőre és arra, hogy az első kalapból húzzanak minket a selejtező sorsolásakor...
Igen, az albán meccseket beszívtuk. Ez van, mindenki tisztában van vele. De lehet, hogy azok is kellettek ahhoz, hogy most ilyen csapatunk legyen.
Bálesz
Gondolhatjuk azt, hogy a magyar csapat számára mindegy, milyen marha jó az ellenfél, bárkivel fel tudjuk venni a harcot, és hiába értékesebb az ellenfél kerete 10-12-szer is a magyarénál, van esélyünk, sőt, mintha még tüzelné is a csapatot, hogy ha top 5-10-es csapattal játszanánk.
A kisebb csapatokkal szemben pl Andorra ellen volt egy elég pocsék meccsünk, amin valahogy úgy érezte az ember, hogy jó vacak ez, de valahogy majd úgyis meglesz. Mintha nem tudnánk ennyire koncentrálni.
De amit fontosabbnak tartok ennél.
Nézzük meg, mi a közös az albánok elleni két meccsben, és utána lehet a károgóknak örömködni, hogy végre visszavonul Szalai Ádám a válogatottól...

több mint 3 éve
Itt az a szokás, hogy az esti meccs vezet este, és a reggeli első anyagként megy ki címlapra a sajttáj.Stez tudja a legjobban h ez mikent van.Elobb talalom meg az indexen.necetseges
Mindig varom az nso-n a mecsek utani sajtointerjurol keszult cikkeket, de azok kb mindig masnap 9-10 fele jon ki.miert?
Nem hiszem h a munkajukba ne ferne bele kvazi rogton kidobni a cikket.
YoungZeeZee
index.hu/sport/futball/2022/09/24/marco-rossi-sajtotajekoztato-nemetorszag-magyarorszag-szalai-adam/
Igaz itt is 6 korul raktak ki
YoungZeeZee
NSO-n csak sport van, ott elfér már bőven este is, ki is ment még éjfél előtt, ez csak az egyik, de tele van utánlövéssel az oldal egész este és reggel, úgyhogy szerintem most nem jogos a kritika (mert ez korábban is mindig így volt, még a meccs napján ment akkor is, ha már rád kapcsolják a fényeket a Camp Nouban pl 😊 )
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-az-olaszok-elleni-finaleval-tehetjuk-fel-a-koronat-rossi-2915097
Fun fact, de a belinkelt anyagot készítő István is az NSO-tól jött át 😊
Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 664
Stez tudja a legjobban h ez mikent van.Elobb talalom meg az indexen.necetseges
Mindig varom az nso-n a mecsek utani sajtointerjurol keszult cikkeket, de azok kb mindig masnap 9-10 fele jon ki.miert?
YoungZeeZee
index.hu/sport/futball/2022/09/24/marco-rossi-sajtotajekoztato-nemetorszag-magyarorszag-szalai-adam/
Igaz itt is 6 korul raktak ki
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 664
Stez tudja a legjobban h ez mikent van.Mindig varom az nso-n a mecsek utani sajtointerjurol keszult cikkeket, de azok kb mindig masnap 9-10 fele jon ki.miert?
több mint 3 éve
30 évig a fél karunkat odaadtuk volna egy szaros pótselejtezős kijutásért, de nem sikerült sehogy. Még a pótselejtezőt is egyetlen egyszer értük el a norvég párharc előtt, tudjuk mi lett a vége. 1-12.Amúgy annyira tét nélküli ez a NL, hogy jó esélyünk van már most az EB-pótselejtezőre és arra, hogy az első kalapból húzzanak minket a selejtező sorsolásakor...
Igen, az albán meccseket beszívtuk. Ez van, mindenki tisztában van vele. De lehet, hogy azok is kellettek ahhoz, hogy most ilyen csapatunk legyen.

több mint 3 éve
Nem fogom tele sírni, de ezek után amiket eddig letettek az asztalra a több mint kiváló eredményeket ami már szinte hihetetlen kategória akkor ott lehet bizonyítani,hogy ez tud tartós lenni vagy hosszabb távon is tud működni....majd mondjuk Albánia szintű csapat ne oda-vissza adja be a cumit....Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
Egy selejtező sorozatban végre tudjunk már így teljesíteni....
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Mert akkor ennek a kitartó jó eredményeknek és teljesítménynek az lenne a gyümölcse....
Van előrelépés nem is kicsi, de eddig az utolsó 2 EB-re egyenes ágon mentünk ki? Mindig a pótnak a pótjával....
Na ezek után igenis lehet egy ilyen elvárás a válogatottal szemben,hogy a selejtező csoportban érjen oda az 1-2-re...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Selejtezőn az erősebb csapatok ellen is kell a jó eredmény, de közepes és kicsi csapatok ellen kell összeszedni a pontok javát....pont ott ahol eddig ez a válogatott finoman szólva is nem volt a helyzet magaslatán.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Hiába van ott a keret, Southgate nagyon kevés lenne ehhezNopeRemélhetőleg jynxtriad mondatta eztMajd a vb-t megnyerikIt's coming home!!!2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
— Jonas (@Jonashp99) September 23, 2022
Kampman
braxa88
Wyatt
Gergőbácsi
Wyatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
NopeRemélhetőleg jynxtriad mondatta eztMajd a vb-t megnyerikIt's coming home!!!2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
Kampman
braxa88
Wyatt
Gergőbácsi

több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-magamba-neztem-hibat-igazan-nem-talaltam-lang-adam-2703091milyen hires nyilatkozat?MeglátásaimNa, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
1. Gundogant kétszer érzékeltem egész meccsen, egyszer mikor lecseréltek.
2. Lang Ádi hatalmas meccset játszott
zacknorb
Wyatt
YoungZeeZee

több mint 3 éve
Vagy nem. Ha sikerül megnyerni, az undisputable.Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Mert akkor ennek a kitartó jó eredményeknek és teljesítménynek az lenne a gyümölcse....
Van előrelépés nem is kicsi, de eddig az utolsó 2 EB-re egyenes ágon mentünk ki? Mindig a pótnak a pótjával....
Na ezek után igenis lehet egy ilyen elvárás a válogatottal szemben,hogy a selejtező csoportban érjen oda az 1-2-re...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
több mint 3 éve
Nem teljesen mindegy, hogy jutunk ki? Ha megnyerjük a következő selejtező csoportot, akkor is tele fogod sírni a fórumot, hogy szar az egész, mert nem 150 gólt lőttünk, pedig elvárható lett volna...Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 3 éve
Miért nem jogos kérés?Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Draft

több mint 3 éve
Már "csak" 1 valami hiányzik....Már vártam...
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 3 éve
Már "csak" 1 valami hiányzik....Egy selejtező sorozatban végre tudjunk már így teljesíteni....
Draft

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 664
milyen hires nyilatkozat?MeglátásaimNa, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
zacknorb
Wyatt
több mint 3 éve
Remélhetőleg jynxtriad mondatta eztMajd a vb-t megnyerikIt's coming home!!!2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
Kampman
braxa88
Wyatt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
a csávó nagyobbat fejlődött két év alatt cipruson, mint az azt megelőző 10 évbenMeglátásaimNa, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
zacknorb
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
MeglátásaimNa, a 2. ponttal nem lehet eléggé egyetérteni. Egészen szenzációs volt, csak így fejből vagy 6-7 alkalommal mentett hatalmasat. Én alapvetően furcsán néztem rá egy időben a híres nyilatkozata miatt, de ember. Ez most kibaszott nagy munka volt
zacknorb

több mint 3 éve
Majd a vb-t megnyerikIt's coming home!!!2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
Kampman
braxa88

több mint 3 éve
Meglátásaim1. Gundogant kétszer érzékeltem egész meccsen, egyszer mikor lecseréltek.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hétfőn csoportdöntöt játszunk és bentmaradtunk egy halálcsoportban...midez pedig nem vizilabda! 😮
több mint 3 éve
Off irány mindenkinek az Eurosport 😉
több mint 3 éve
A futóversenye Sülével elléggé öregfiús volt 😀Linebacker testalkatMi a fene van Ádám Martinnak? Lépni sem bír a gyerekDagadt
jobbágy#JC6
Nemzetes és Méltóságos petey
Kampman
több mint 3 éve
It's coming home!!!2024-25 League B incoming for England 💯😭 pic.twitter.com/RGk3ze5BCB
Kampman
több mint 3 éve
Nem tudom mit vagytok úgy oda, ez a gagyi sorozat nem sokat èr 🤪🤪🤪🤪😁😁😁🥴