Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Hát ja. Csak már nem Tuchel az edző.Én a chelsea drukker haveromtól már korábban hallottam hogy megállapodtak és nyáron megy Werner 2.0-át előadni Londonba.confirmedkent nekem tegnap jott szembe.kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
Laimer -> Bayern (UFA igazolas)
csebi
davemayer
csebi
davemayer
több mint 3 éve
Én a chelsea drukker haveromtól már korábban hallottam hogy megállapodtak és nyáron megy Werner 2.0-át előadni Londonba.confirmedkent nekem tegnap jott szembe.kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
csebi
davemayer
csebi
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
confirmedkent nekem tegnap jott szembe.kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Nkunku -> Chelsea
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Majd megveszi őket valami arab sejk, ha már Roncit évi 60 millió ejrós fizuval csábítgatják Szaúdba.254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
football-italia.net/teams/juventus/
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Áhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)football-italia.net/teams/juventus/
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Akkor ennyit a visszatèrèsről 😏 mondjuk egy Inter nevű csapatba elmenni játszani háát, na jó tett annyit, hogy ne zavarjon 😉🤪Lionel Messi is set to join Inter Miami next season, he will become the highest-paid player in MLS history, per @TimesSport 😱 pic.twitter.com/JuVWzXsW1R
— PFF FC (@PFF_FC) November 28, 2022
Sixo
több mint 3 éve
Lionel Messi is set to join Inter Miami next season, he will become the highest-paid player in MLS history, per @TimesSport 😱 pic.twitter.com/JuVWzXsW1R
— PFF FC (@PFF_FC) November 28, 2022
több mint 3 éve
Elozben torokben(hat hozzászólással lejjebb)
twitter.com/sportbible/status/1596912189725900801?t=qqDs1qxxSqk7ZnZLh4ikHQ&s=19
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Nagy öngól lenne a kluboknak, mert előbb-utóbb visszatérnének az UEFA versenyekbe.The Russian Football Union at the next meeting of the executive committee will consider the issue of transferring to the Asian Football Confederation.hmm, egy jó Zenit - Sydney FC az ázsiai BL-ben, jól hangzik
Russian national football team was suspended from all competitions under the auspices of the UEFA.
Zsellértelkes Vrij
Löfli
Viszont a válogatott könnyebben juthatna ki a VB-re.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
The Russian Football Union at the next meeting of the executive committee will consider the issue of transferring to the Asian Football Confederation.hmm, egy jó Zenit - Sydney FC az ázsiai BL-ben, jól hangzik
Russian national football team was suspended from all competitions under the auspices of the UEFA.
Zsellértelkes Vrij

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
The Russian Football Union at the next meeting of the executive committee will consider the issue of transferring to the Asian Football Confederation.Russian national football team was suspended from all competitions under the auspices of the UEFA.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ez nem inkább közelharc-kiképzés a következő sorozási turnusra felkészülésként?𝖹𝖾𝗇𝗂𝗍-𝖲𝗉𝖺𝗋𝗍𝖺𝗄 𝗍𝗈𝖽𝖺𝗒! 🤯⤵️ pic.twitter.com/6PWiFmO0ud
— EuroFoot (@eurofootcom) November 27, 2022
Tony Adams
több mint 3 éve
Aztakurva, hogy fejbekúrta... Ez konkrétan sitt lesz neki szerintem, nem csak kitiltás...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Goztepe vs Altay in Turkey was interrupted after a fan attacked the Altay goalkeeper with the corner flag… 😧pic.twitter.com/ylfsSKmrxM
— SPORTbible (@sportbible) November 27, 2022
több mint 3 éve
𝖹𝖾𝗇𝗂𝗍-𝖲𝗉𝖺𝗋𝗍𝖺𝗄 𝗍𝗈𝖽𝖺𝗒! 🤯⤵️ pic.twitter.com/6PWiFmO0ud
— EuroFoot (@eurofootcom) November 27, 2022
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 942
Las Palmas - Tenerife kanári-szigeteki rangadó kezdődik közben a spíler 2-őn.bezzeg a kiesesi rangadot nem adtak a malagaval.
deyell
vegul a kek-feherek nyertek 1-0-ra
több mint 3 éve
Las Palmas - Tenerife kanári-szigeteki rangadó kezdődik közben a spíler 2-őn.
built for this shit
több mint 3 éve
🚨 Sergej Milinković-Savić has reached an agreement with Juventus on salary! 🤝
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) November 26, 2022
Juve must now reach an agreement over a fee with Lazio.
(Source: @Tuttosportpic.twitter.com/ag20eSvqtl