Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 356 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 362 — Saturday Night Lights
En 20 perc alatt beértem.
Sztem ma elfogy kb az osszes
gabokocka
Engem a végén kidobott 😕
Dzsokijuing
nem csak te vagy így, megint remek a rendszer
zacknorb
Haver ismerőse végül vett a fiamnak, ezt megúsztam, de tényleg kuka a rendszer.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 108 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
gabokocka
Engem a végén kidobott 😕
Dzsokijuing
nem csak te vagy így, megint remek a rendszer
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 398 — Keep pounding
gabokocka
Engem a végén kidobott 😕
Dzsokijuing
Az szopo...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
gabokocka
Engem a végén kidobott 😕

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 398 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 108 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Remek MLSZ rendszer.
Válogatott bérlet, csak 2400-an vannak előttem, 42 perc várakozás idő 😀, de legalább 8 perc alatt lement 13 perc szerintük.(meg 500 előttem levő igénylés).
zacknorb
Nekem 33 perc, egymást előzgetjük 😊
Dzsokijuing
ez 1 dolog, a másik hogy az a hír, hogy elv erre nincs MLSZ kártyás kedvezmény, akkor pedig olcsóbb a külön jegy, ha arra van (és ha marad még jegy)
zacknorb
Nem lesz olcsóbb. 18000 igy a 4 jegy, külön-külön valszeg nem lenne jegye a fiamnak minden meccsre és 20000 lenne.
Dzsokijuing
Nekem van kártya, és külön-külön, ha lesz kedvezmény 16 lenne, meg úgyse mennék a CB szektorába ha fizetnének se. Plusz a bérletet csak a stadion felébe lehet venni.
több mint 3 éve
Remek MLSZ rendszer.
Válogatott bérlet, csak 2400-an vannak előttem, 42 perc várakozás idő 😀, de legalább 8 perc alatt lement 13 perc szerintük.(meg 500 előttem levő igénylés).
zacknorb
Dzsokijuing
ez 1 dolog, a másik hogy az a hír, hogy elv erre nincs MLSZ kártyás kedvezmény, akkor pedig olcsóbb a külön jegy, ha arra van (és ha marad még jegy)
zacknorb
Nem lesz olcsóbb. 18000 igy a 4 jegy, külön-külön valszeg nem lenne jegye a fiamnak minden meccsre és 20000 lenne.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Remek MLSZ rendszer.
zacknorb
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Remek MLSZ rendszer.
zacknorb

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 077
Ezt kérem karácsonyra

Sixo
Ja Arteta biztos most akarja szétbaszni az öltözőt hogy jól megy a szekér
Heisman nádor
Jack még mindig jóban van Mikellel, szóval:

www.si.com/fannation/soccer/futbol/news/mikel-arteta-would-not-have-cristiano-ronaldo-at-arsenal

Felhívom szíves figyelmedet a destructive szó használatára is, mert jelzésértékű.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Remek MLSZ rendszer.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 942

Sixo
Majd c roni megveszi az utd-t es kezdo lesz.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 130 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 942
Dzsudzsak:Az meg van h az andorra elleni veresegnel mondja h tele vagyunk 16-17 evesekkel?es nem mjndig az van ami latszik?
Megneztem a keretet.egy 16 eves volt a keretben.
Szoboszlai😀
 www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2017-06-09/andorra-magyarorszag/keretek

youtu.be/TNVG0lN_qhU
45mpnel😀
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 280 — "Montoya por favor!"
Ezt kérem karácsonyra

Sixo
Ja Arteta biztos most akarja szétbaszni az öltözőt hogy jól megy a szekér

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 16 048 — a new hope (again)
Ez mekkora. Élő adásban megkérdezték a City egykori játékosát, a belga válogott Vincent Kompany-t, hogy kellene-e neki a mostani csapatába a Burnle-be CR7, ahol ő ugye vezető edző. Amire azt válaszolta, hogy nekik olyan játékosok kellenek akik futnak 😀
Sixo
most ez a trendi, hogy rúgjunk bele egy ekkora ikonba...ez hozza apának a like-t...
erre nyilatkozta Tchouameni, hogy látva CR mit kap ekkora karrier után, akkor ő hogy lehetne biztonságban a média kritikájától...
bogec7
Ezt mondjuk 100%ban magának köszönheti, bőven tett érte. Nem látom, hogy pl egy Buffon ilyent kapott volna, pedig az utolsó éveiben voltak gondok vele. Vagy egy Del Piero, egy Pirlo. Meg lehet tisztességesen is öregedni, elfogadva, hogy már nem a 25 éves önmagad vagy, és nem játszod, hogy még mindig te vagy a legnagyobb.
Sixo
arról nem is beszélve hogy mindenkinek is beugat
ezt még Zlatan se tolja
Negritis, a vajda
közben dzsudzsi: fogd meg a söröm!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 967 — The Mathematician
Ez mekkora. Élő adásban megkérdezték a City egykori játékosát, a belga válogott Vincent Kompany-t, hogy kellene-e neki a mostani csapatába a Burnle-be CR7, ahol ő ugye vezető edző. Amire azt válaszolta, hogy nekik olyan játékosok kellenek akik futnak 😀
Sixo
most ez a trendi, hogy rúgjunk bele egy ekkora ikonba...ez hozza apának a like-t...
erre nyilatkozta Tchouameni, hogy látva CR mit kap ekkora karrier után, akkor ő hogy lehetne biztonságban a média kritikájától...
bogec7
Ezt mondjuk 100%ban magának köszönheti, bőven tett érte. Nem látom, hogy pl egy Buffon ilyent kapott volna, pedig az utolsó éveiben voltak gondok vele. Vagy egy Del Piero, egy Pirlo. Meg lehet tisztességesen is öregedni, elfogadva, hogy már nem a 25 éves önmagad vagy, és nem játszod, hogy még mindig te vagy a legnagyobb.
Sixo
arról nem is beszélve hogy mindenkinek is beugat
ezt még Zlatan se tolja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 486 — Cowboys fan

Sixo
Jobb ez így mindenkinek.
davemayer
kivétel a PL többi 19 csapata
több mint 3 éve

Sixo
bogec7

több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 342

Sixo

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 701 — "Grammar maci"

Sixo
Reméljük megvalósul

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ezt kérem karácsonyra

több mint 3 éve