Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Mourinho In.Amíg ez a fasz ott van az UTD kispadján addig vígan tapsikol a többi csapat.
több mint 7 éve
Spanyoloknak nem megy az oroszok ellen idén.El lett adva tavaly James és Morata el lett adva idén CR
Bale ha formába lendül leserul.
Isco serult, Modric 30 percet is alig bír.
Junior még nem kész.
Benzema és Asensio ennyi a támadó szekció amiből az első már rég nem kéne hogy kezdő legyen ha lenne helyette valaki a másik meg nem viszi el a csapatot.
Mariano talán még jó lehet de nálam ő is Real B szint.
Szóval nincs is ember nagyon, Cebellos - Lucas duoval meg túl sok meccs nem lesz meg.
Perez nem vesz senki Lopa meg nem egy akkora edző aki ebből jót hozna ki.
több mint 7 éve
Lopetegui takaroggggggggyHa nem jutsz be a BL-be, akkor nem is egsz le a BL-ben.
3 meccs 0 gól, ilyenre nem emlékszem volt-e valaha
bajnokságban 0 pont hátrány, bl. még csak az elején van, most hozzuk Guti amíg nem késő. Rafánál is úl későn lépünk, a bajnokság már el is úszott, nem kéne megint várni a csodára, de ez az ember Rafán is túltesz háromszor, ragaszkodik a betis szintű vasquezekhez, és csodálkozik hogy nincs gól. Ekkora kóklert idehozni, édes Istenem. Lékensz szint kb
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Lopetegui takaroggggggggyA keret sztem Perez felelőssége, ő nem volt hajlandó megfizetni Hazard árát. A tegnapi nap játékban is szörnyű volt mint a Sevillai kb, az Atleticot letaktikáztuk de gól nem volt. Lop jót akar és ha kap időt és emberanyagot ehhez, sztem nagyon szép időszak elé nézhetünk, viszont barmoria zavar engem is Lucas szerepeltetése mikor Mariano és Vinicius ül a padon,
bajnokságban 0 pont hátrány, bl. még csak az elején van, most hozzuk Guti amíg nem késő. Rafánál is úl későn lépünk, a bajnokság már el is úszott, nem kéne megint várni a csodára, de ez az ember Rafán is túltesz háromszor, ragaszkodik a betis szintű vasquezekhez, és csodálkozik hogy nincs gól. Ekkora kóklert idehozni, édes Istenem. Lékensz szint kb
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Lopetegui takaroggggggggyBő egy hónap ment le a szezonból, bár mélyen van a csapat, azért kaphatna több türelmet. A pincér is kapott majdnem fél szezont. Amúgy is tudni lehetett etőre, hogy átmeneti szezon lesz, nem lesz diadalmenet. Ráadásul semmivel sem rosszabb a csapat játékban, mint tavaly ősszel. Az is fos volt. Akkor hamar nagy hátrány lett, most még ott vagyunk az elején. Decemberben kell körülnézni.
eaglesmcnabb
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Lopetegui takaroggggggggy3 meccs 0 gól, ilyenre nem emlékszem volt-e valaha
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Uli Hoeneß raus.
több mint 7 éve
hajrá Hoffenheim, na vajon ma megint beárazzák a PL-t? 😊😕 Nem.
r.baggio
több mint 7 éve
hajrá Hoffenheim, na vajon ma megint beárazzák a PL-t? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Baráth Botond a keretben, édesjézus 😀Miért, a Honvédban remek vészcsatár. 😊
Kenny
több mint 7 éve
Jah nem kritizálom, csak Gazdagot hiányoltam 😀.Gazdag u21-be volt eddig mert ugye volt tét, de most, hogy ott nincs nem értem miért nem hívta be. De kritizálni emiatt nem lehet, nála szerintem senki nem tudja jobban ki illik a rendszerébe. Szóval lehet, hogy Baráth is jó lesz.Mondjuk az fix, hogy ha ő egyszer szerepet kap akkor meg fog halni a pályán minden sikeres passzért, szóval jó mentalitású focista csak ügyetlen.Baráth Botond a keretben, édesjézus 😀Mondjuk helyette inkább Gazdagon válogattam volna be tőlünk. Igaz nem ugyan az a pozíció.
Kenny
Fattyu
Kenny
több mint 7 éve
Fejes János kell a válogatottba.afaszt. volt egy kedvenc duom a Matthaus érában. Kapcsos Vince-Majoross Árpád. Mondjuk náluk Baráth klasszisokkal jobb focista.
Coolearie
több mint 7 éve
Fejes János kell a válogatottba.
több mint 7 éve
Gazdag u21-be volt eddig mert ugye volt tét, de most, hogy ott nincs nem értem miért nem hívta be. De kritizálni emiatt nem lehet, nála szerintem senki nem tudja jobban ki illik a rendszerébe. Szóval lehet, hogy Baráth is jó lesz.Mondjuk az fix, hogy ha ő egyszer szerepet kap akkor meg fog halni a pályán minden sikeres passzért, szóval jó mentalitású focista csak ügyetlen.Baráth Botond a keretben, édesjézus 😀Mondjuk helyette inkább Gazdagon válogattam volna be tőlünk. Igaz nem ugyan az a pozíció.
Kenny
Fattyu
több mint 7 éve
Baráth Botond a keretben, édesjézus 😀Milyen tufa feje van 😀
Kenny
több mint 7 éve
Balszél.Kadar-Orban belsovedo paros.Kádár balbekk alapból nem?
Mar most imadom.
Kenny
r.baggio
több mint 7 éve
Mondjuk jobb mint Fiola...dehogyjobb 😀
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Mondjuk jobb mint Fiola...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Baráth Botond a keretben, édesjézus 😀várjuk meg a szűkítettet de ne menjünk már el kreténbe vazze...Már Szabó Jánost sem tudtam megemészteni de a Botond gyerek szó szerint harapja a labdát..ennyi erővel már tényleg bárki..
Kenny
több mint 7 éve
itt a neveken van a hangsúly :dKadar-Orban belsovedo paros.Kádár balbekk alapból nem?
Mar most imadom.
Kenny
r.baggio
több mint 7 éve
Kadar-Orban belsovedo paros.Kádár balbekk alapból nem?
Mar most imadom.
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal