Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 163 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Ehhh, szerintem Soros csapata a Chelsea.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 547
Bakker, izgulok, nem gondoltam volna!
Vrij6
mondjuk cserelnek mar bar kurva rovid a kispad.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
btw ha fele ilyen jol jatszott volna a Vidi a Bate ellen, akkor az a meccs se 0:2 lett volna...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 547
Az előbb jól hallottam? "Nincsen hangotok?" Ismét le a kalappal!
Gergőbácsi
volt olyan is hogy "mi vagyunk itthon" vagy vmi hasonlo, mar az elso felido 10. perceben 😀
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 382 — Csodabogár
Morata ma megtanulja mi az MB1 színvonala.

több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Ez a Morata ennél speciel mi reklamál...

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
lol Jets sapkas Vidi drukker 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mi ez a Cselzi? Valami ismert garda? Ki gyartja ezeknek a mezet? Eselyuk nincsen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 163 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Bakker, izgulok, nem gondoltam volna!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 829 — a new hope (again)
Ezt a ziccert nehezebb volt elb*szni mint normálisan lekészíteni...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Az előbb jól hallottam? "Nincsen hangotok?" Ismét le a kalappal!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 829 — a new hope (again)
Fülöp reakciója mikor megmutatták, hogy hazard veszi le a melegítő mezt az epic volt 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Nincs valakinek egy streamje? Amit eddig néztem, az lehalt, másikat nem találok, TV meg nincs melóhelyen 😕
LN
Ha digi neted van, román, de jó minőségű
 www.digisport.ro/live/digisport-1
NB2
leginkább mobil, de korlátlan
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 357 — nabege2@yahoo.com
Nincs valakinek egy streamje? Amit eddig néztem, az lehalt, másikat nem találok, TV meg nincs melóhelyen 😕
LN
Ha digi neted van, román, de jó minőségű
 www.digisport.ro/live/digisport-1
több mint 7 éve
LN
 wiz1.net/channel48

több mint 7 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez eddig több mint vállalható teljesítmény, bár most jönnek az ászok, hogy a B csapat nem hozta a győzelmet, akkor meg el fog dőlni a meccs. De Londonban abszolút pariban van a Vidi.
több mint 7 éve
Kár hogy nem mutatták Fiola fejét, mikor Hazrad beállt. Biztos egy tanulmány lehetett.
Sebii

Stopira be like

több mint 7 éve
fuck jon Hazard. remelem nem rugjak le a Vidisek, de akkor meg golt fog loni...

több mint 7 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 982
Kár hogy nem mutatták Fiola fejét, mikor Hazrad beállt. Biztos egy tanulmány lehetett.
több mint 7 éve
Hazard cserére illene Kovács Pistivel válaszolni. Vagy góllal.

több mint 7 éve
Nem bántásként a Chelsea szurkolók meg a melegek felé, de a Vidi szurkolók nélkül elég buzinevelde atmoszférája van a stadionnak, illetve a hazai szurkolásnak. Le a kalappal a vidisek előtt.
Gergőbácsi
egyreszt a legtobb szurkolonak kivan a fasza az EL-el, es nem is erdekli oket. masreszt ez igaz kb a csapatra is, eleg volt megnezni William fejet amikor ment az "EL himnusz" vagy mi a szosz. harmadreszt a Vidi nem egy nivos nev, aki miatt kimennenek a szurkolok. ranezesre kb a lelato negyede ures.
egyebkent tenyleg az egyik csendesebb szurkolotaborhoz tartozik a Stamford-i, de a Pool ellen nem volt ezzel gond pl a hetvegen 😊
Borbinho
Értem és köszönöm a magyarázatot. Ian Rushék óta nem nagyon nézek angol klubfocit.

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 547
ez egy vallalhato felido volt 😊
több mint 7 éve
Nem bántásként a Chelsea szurkolók meg a melegek felé, de a Vidi szurkolók nélkül elég buzinevelde atmoszférája van a stadionnak, illetve a hazai szurkolásnak. Le a kalappal a vidisek előtt.
Gergőbácsi
egyreszt a legtobb szurkolonak kivan a fasza az EL-el, es nem is erdekli oket. masreszt ez igaz kb a csapatra is, eleg volt megnezni William fejet amikor ment az "EL himnusz" vagy mi a szosz. harmadreszt a Vidi nem egy nivos nev, aki miatt kimennenek a szurkolok. ranezesre kb a lelato negyede ures.
egyebkent tenyleg az egyik csendesebb szurkolotaborhoz tartozik a Stamford-i, de a Pool ellen nem volt ezzel gond pl a hetvegen 😊

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 357 — nabege2@yahoo.com
Hát londoniként égne a pofám, hogy leszurkolnak otthon a "balkániak".
Persze a Vidista szurkolóknak respect!