Soccer
42 feliratkozó
több mint 8 éve
Vágod hogy benatia lenyilatkozta hogy sajnálja az esetet, de ellenkező esetben ő is tizenegyesért kiáltott volna. Bárki jobban tudja innen mint ő.
Vászkez nem érte volna el a labdát, miután az messzire (Buffon kezébe) pattant...egy esélye volt...bejött. A jó k. anyját annak a bírónak, aki egy ilyet akárcsak a mezőnyben is befúj...ez nem kosárlabda.a kontakt miatt pattant el a labda tőle
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Hát pl megyeiben egy vendég csapat javára biztosan nem fújnak be ilyet... 😀 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ill annyi h ez már elvileg akkor történt miután Benatia "rúgómozdulata" visszafele megy már és itt a kis takony már repül. Szóval, ha tizi akk előtte kellett történnie vminek.és ekkora kontakt szabálytalan?! hagyjuk már.Egyébként szerintem nem rúgta megmondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
StormST
kaszo
ha ez jogos 11es akkor kurvára baj van a szabálykönyvvel.
braxa88
több mint 8 éve
és ekkora kontakt szabálytalan?! hagyjuk már.Egyébként szerintem nem rúgta megmondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
StormST
kaszo
ha ez jogos 11es akkor kurvára baj van a szabálykönyvvel.
több mint 8 éve
Mert merül a telefonod? 😀Egyébként szerintem nem rúgta megmondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
StormST
kaszo
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Videóbíró is...olaszoknál eddig úgy ahogy működik, de egyszerűen annyira elveszi a meccs élvezetét, míg 5 perc alatt visszanéznek mindent. Ott sem lesz normális, egységes álláspont.
több mint 8 éve
Erre nincsenek cizelláltan megfogalmazható gondolataim...A második félidőt nem láttam mert beauldtam, de sejtettem hogy vhogy így lesz a kiesés..... A tizi sajnos adható volt bután előre lendült a védő lába, el akarta rúgni a labdát, pedig esélye nem volt rá, s ez a mozdulat segített az esésben a támadónak, a spori meg befújta..
Mondom SB győzelem után meg olimpiai arany után igazán nem lehet reklamációm semmire 😊
több mint 8 éve
hagyjuk már a videóbírót. német bajnokin már van. Lipcse meccsen 1-2nél egyértelmű kezezés a 16-on belül. bíró nem fújt élőben. hosszan ment megszakítás nélkül a játék, majd 3 perc múlva állt meg. akkor rászóltak a fülére, hogy nézzen már rá az esetre, mert hát mégsem kézilabda meccsen van most. kiment, ránézett, majd nem ítélt 11-est, mert hát mégis kézilabda meccsre itta magát a bíró.Aludva egyet a történtekre, azért az kijelenthető, hogy egy ilyen meccset, párharcot nem lett volna szabad egy ilyen kétes büntetővel eldönteni. Mert igenis, kétes. Ahogy hozzáér a védő keze a támadó hátához, az már bukik előre. Más kontakt nem nagyon látszik. Aki futballozott valaha, ezer ilyennel találkozhatott. Nagyon rossz döntést hozott a bíró, főleg úgy, hogy a 94. percben jártunk és következett volna a hosszabbítás. Ilyen nincs. És akkor is ezt mondanám, ha madridista lennék, mert megérdemelte volna a Real a ráadást és biztos vagyok benne, hogy ezt fordított esetben nem fújják be a Juvénak.Videóbiró jó lett volna most is. De hát...
Totálisan megértem Buffont. 40 évesen, ennyi meccsel a hátam mögött, egy lépéssel közelebb a csodálatos (esetleg BL-döntő) búcsúhoz egy ítélet romba dönt mindent, hisz azt már nem fújják vissza...rohadt ismerős volt, de szerintem másnak is, aki nyomta már bármelyik szinten.
Durva volt megélni, tv-n keresztül..
#JC6
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
lehet hogy jogos a 11es a szabálykönyv szerint, de nem akarom ezt a fajta labdarúgást, amiben az ilyen szabálytalan.
több mint 8 éve
Vasquez Fedezte a labdat, a védő a hata mogul hogy a faszba akarta kirúgni a labdat? Mit gondolt? De most komolyan kérdezem. Kb esélye sem volt ugy elrugni a labdat, hogy ne verje telibe a csatart. Madridistakent magam is jobban örültem volna ha atveszi mellre es bebassza, vagy befejeli, de a védő atirta a forgatokonyvet.Vászkez nem érte volna el a labdát, miután az messzire (Buffon kezébe) pattant...egy esélye volt...bejött. A jó k. anyját annak a bírónak, aki egy ilyet akárcsak a mezőnyben is befúj...ez nem kosárlabda.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Aludva egyet a történtekre, azért az kijelenthető, hogy egy ilyen meccset, párharcot nem lett volna szabad egy ilyen kétes büntetővel eldönteni. Mert igenis, kétes. Ahogy hozzáér a védő keze a támadó hátához, az már bukik előre. Más kontakt nem nagyon látszik. Aki futballozott valaha, ezer ilyennel találkozhatott. Nagyon rossz döntést hozott a bíró, főleg úgy, hogy a 94. percben jártunk és következett volna a hosszabbítás. Ilyen nincs. És akkor is ezt mondanám, ha madridista lennék, mert megérdemelte volna a Real a ráadást és biztos vagyok benne, hogy ezt fordított esetben nem fújják be a Juvénak.Videóbiró jó lett volna most is. De hát...
Totálisan megértem Buffont. 40 évesen, ennyi meccsel a hátam mögött, egy lépéssel közelebb a csodálatos (esetleg BL-döntő) búcsúhoz egy ítélet romba dönt mindent, hisz azt már nem fújják vissza...rohadt ismerős volt, de szerintem másnak is, aki nyomta már bármelyik szinten.
#JC6
Szerintem Gigit mindenki megérti, eldurrant az agya egy kurva feszült meccs végén ahol azért nem is kicsiket védett.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Aludva egyet a történtekre, azért az kijelenthető, hogy egy ilyen meccset, párharcot nem lett volna szabad egy ilyen kétes büntetővel eldönteni. Mert igenis, kétes. Ahogy hozzáér a védő keze a támadó hátához, az már bukik előre. Más kontakt nem nagyon látszik. Aki futballozott valaha, ezer ilyennel találkozhatott. Nagyon rossz döntést hozott a bíró, főleg úgy, hogy a 94. percben jártunk és következett volna a hosszabbítás. Ilyen nincs. És akkor is ezt mondanám, ha madridista lennék, mert megérdemelte volna a Real a ráadást és biztos vagyok benne, hogy ezt fordított esetben nem fújják be a Juvénak.Totálisan megértem Buffont. 40 évesen, ennyi meccsel a hátam mögött, egy lépéssel közelebb a csodálatos (esetleg BL-döntő) búcsúhoz egy ítélet romba dönt mindent, hisz azt már nem fújják vissza...rohadt ismerős volt, de szerintem másnak is, aki nyomta már bármelyik szinten.
több mint 8 éve
Vasquez Fedezte a labdat, a védő a hata mogul hogy a faszba akarta kirúgni a labdat? Mit gondolt? De most komolyan kérdezem. Kb esélye sem volt ugy elrugni a labdat, hogy ne verje telibe a csatart. Madridistakent magam is jobban örültem volna ha atveszi mellre es bebassza, vagy befejeli, de a védő atirta a forgatokonyvet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kár, hogy ezen a tizin megy a diskurzus, de ha szimplán a párharcot nézzük totál megérdemelt a Real továbbjutása. Beállhattak volna fullra bekkelni a második meccsen, mégis folyamatosan támadtak, sőt igazándiból 0-3 után nyomtak csak igazán!Na jó most azért minden Realos szurkolasom ellenére elgurult a gyógyszerem.
NB2
Az hogy a Real 0-3 után ilyen ötlettelen szar játékot hozott a Bernabeuban ,attól független, hogy ha Navas nem kreten nincs kérdés , nálam simán kimeríti az essenek ki a picsába momentumot.
Ma CR és Isco próbált játszani , a ket szélső védőnk egész meccsen nem tudta hol van. Olyan ötlettelen fos volt az egész meccsen a Real 1-2 Mini villanason kívül , hogy az már vicc.
Nyomtak a nagy lofaszt nyomtak, passzolgattak fel alá ötlet nélkül.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kár, hogy ezen a tizin megy a diskurzus, de ha szimplán a párharcot nézzük totál megérdemelt a Real továbbjutása. Beállhattak volna fullra bekkelni a második meccsen, mégis folyamatosan támadtak, sőt igazándiból 0-3 után nyomtak csak igazán!Nyilván sokkal jobb lett volna, ha vmelyik helyzetet belövik és akkor megspóroltuk volna ezt az egész rohadt tizenegyes mizériát. 😀
NB2
több mint 8 éve
Nekem Basler, de ettől még CR a GOAT.eddig azt hittem Basler neki az isten.Effenberg és főleg Lothar most nagyon szomorú.Lehet h CR a valaha volt EGYIK legnagyobb futbalista, de a büdös életben nem lesz akkora IKON mint Buffon! Kívánom annak a fürdősk...nak, hogy élete utolsó BL meccsén külldjék be zuhanyozni a meccsenkénti 20 ordasan undorító hisztije után legalább az egyik után 😕Nem lehet, hanem biztos, hogy C. Ronaldo minden idők legjobb focistája, a soccer GOAT-ja, pedig láttam Maradonát, Zidanet és Mario Baslert egyaránt.
clbass
Ez van.
Sobri Jóska
iktriad
Amadeus
több mint 8 éve
Kár, hogy ezen a tizin megy a diskurzus, de ha szimplán a párharcot nézzük totál megérdemelt a Real továbbjutása. Beállhattak volna fullra bekkelni a második meccsen, mégis folyamatosan támadtak, sőt igazándiból 0-3 után nyomtak csak igazán!
több mint 8 éve
Mea culpa kettő , nem rúgta mellbe. Csak oldalba.Egyébként szerintem nem rúgta megmondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
StormST
kaszo
több mint 8 éve
Bocs azt a részt én értettem félre mea culpa. Elveszett az irónia detektorom.Egyébként szerintem nem rúgta meg és nem is esett rá, a labdát valóban nem rúgta el. Kontakt volt, de nem akkora, mint amekkorát esett Vasquez...1. Mutass egy mozdulatot amikor a védő eléri a labdát1. 2 méter?nem gólt akart szerezni, hanem 11-est,azért ennek a magyarázatát szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért nem lőtte be akkor két méterről üres kapura, és miért akart inkább 11-est szerezni
StormST
kaszo
2. Üres kapu?
3. Mutass egy mozdulatot, amivel gólt akart szerezni! Kérlek!
StormST
2. Mutass egy olyan kamera állást ahol a védő nem raesik a sokkal jobb helyzetben levő támadóra
3. Mutass egy kameraállást ahol a védő nem rúgja meg a támadót
Kérlek!
Toca
De tök jó, hogy írok valamit, amiből hirtelen üres kapu lesz és 2 méter a 6 méter és ott álló Buffon helyett, de már más is engem támad azért, mert számon mertem kérni, hogy kiforgatták a szavaimat. Korrekt kommunikáció, taps-taps-taps...
StormST
Én nem tényleg ős realoskent akarom végén a Madridot mert aki egy Bernabeuban ilyen játékot mutat az megérdemli, hogy kiessen a picsaba ( mint a Barca tegnap ).
De felvett a támadó egy pozíciót amivel fedezi a beérkező labdát. Lehet nem rögtön gólra tört és biztos tudta azt is hogy hol a védő. De abban hogy megjatsza a labdát több ponton akadályozva volt ( és szerintem mellbe is rúgta és komoly testi kontakttal nyomta le úgy hogy köze nem volt a labdához ).
Sajnálom hogy nincs videóbíro. Akkor ezek nem lennének kérdésesek.
több mint 8 éve
Egyébként szerintem nem rúgta megmondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
StormST
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
1. valóban nem éri el a labdát1. Mutass egy mozdulatot amikor a védő eléri a labdát1. 2 méter?nem gólt akart szerezni, hanem 11-est,azért ennek a magyarázatát szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért nem lőtte be akkor két méterről üres kapura, és miért akart inkább 11-est szerezni
StormST
kaszo
2. Üres kapu?
StormST
2. Mutass egy olyan kamera állást ahol a védő nem raesik a sokkal jobb helyzetben levő támadóra
Kérlek!
Toca
2. egyetlen ilyen sincs amely bizonyítaná h ráesne vagy elsodorná (nincs olyan szögből felvétel h lássuk a hátsó lábával belerúge annyit h összeszakadjon a kis takonyja)
3. nincs ilyen kameraállás, mert nem rúgja mellkasba, még csak oldalba sem nagyon
több mint 8 éve
eddig azt hittem Basler neki az isten.Effenberg és főleg Lothar most nagyon szomorú.Lehet h CR a valaha volt EGYIK legnagyobb futbalista, de a büdös életben nem lesz akkora IKON mint Buffon! Kívánom annak a fürdősk...nak, hogy élete utolsó BL meccsén külldjék be zuhanyozni a meccsenkénti 20 ordasan undorító hisztije után legalább az egyik után 😕Nem lehet, hanem biztos, hogy C. Ronaldo minden idők legjobb focistája, a soccer GOAT-ja, pedig láttam Maradonát, Zidanet és Mario Baslert egyaránt.
clbass
Ez van.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 8 éve
Egyébként szerintem nem rúgta meg és nem is esett rá, a labdát valóban nem rúgta el. Kontakt volt, de nem akkora, mint amekkorát esett Vasquez...1. Mutass egy mozdulatot amikor a védő eléri a labdát1. 2 méter?nem gólt akart szerezni, hanem 11-est,azért ennek a magyarázatát szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért nem lőtte be akkor két méterről üres kapura, és miért akart inkább 11-est szerezni
StormST
kaszo
2. Üres kapu?
StormST
Kérlek!
Toca
De tök jó, hogy írok valamit, amiből hirtelen üres kapu lesz és 2 méter a 6 méter és ott álló Buffon helyett, de már más is engem támad azért, mert számon mertem kérni, hogy kiforgatták a szavaimat. Korrekt kommunikáció, taps-taps-taps...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 8 éve
Effenberg és főleg Lothar most nagyon szomorú.Lehet h CR a valaha volt EGYIK legnagyobb futbalista, de a büdös életben nem lesz akkora IKON mint Buffon! Kívánom annak a fürdősk...nak, hogy élete utolsó BL meccsén külldjék be zuhanyozni a meccsenkénti 20 ordasan undorító hisztije után legalább az egyik után 😕Nem lehet, hanem biztos, hogy C. Ronaldo minden idők legjobb focistája, a soccer GOAT-ja, pedig láttam Maradonát, Zidanet és Mario Baslert egyaránt.
clbass
Ez van.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
1. Mutass egy mozdulatot amikor a védő eléri a labdát1. 2 méter?nem gólt akart szerezni, hanem 11-est,azért ennek a magyarázatát szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért nem lőtte be akkor két méterről üres kapura, és miért akart inkább 11-est szerezni
StormST
kaszo
2. Üres kapu?
StormST
Kérlek!