Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
"Az AS rámutatott, hogy Keylor Navas idei statisztikái jobbak, mint a helyére pályázó David De Gea számai. A Costa Rica-i kapus idei 34 madridi tétmeccsén mindössze 24 gólt kapott, míg a spanyol 38 meccsen 37-et. Továbbá Navas 78%-os védési hatékonysága is jobb De Gea 73%-ánál, ráadásul mindkét kapusnak 4 büntetőt lőhettek ebben a szezonban, ám míg a Real Madrid egyese hármat védett, a Manchester United hálóőre csak egyet."Kurvára remélem hogy nem jön De Gea, Navas jelenleg egyértelműen top1 kapus a földön
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
az elején sosem szoktam csak ha már a finisnél is van esély rá. ha ott elmegy azt mondom oké, de amikor már csak a Wild volt hátra meg az angol meccs már kezdett érdekelni 😊OFF : Azért a Sabres meccsen izgulhattál 😀nem tudom itt hogy lehet képet feltölteni, de ha leírod megpróbálom. Amúgy elhiheted, 8/9es buliszelvény jött be tisztán 😀Alli baszki hát ezt nem hiszem el...Képetvagynemhisszükel
EZZZZZZAAAAZ!!!!
nem sokszor érzem ezt focimeccsel kapcsolatban de most győzött az igazság. Ja és nyertem 2000ből 81 ezret az angol vagy x-el 😀
davemayer
Coolearie
OFF
na így sikerült, levágtam róla a lényeget, ez a szeló jött.
ON
davemayer
Heisman Trophy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
OFF : Azért a Sabres meccsen izgulhattál 😀nem tudom itt hogy lehet képet feltölteni, de ha leírod megpróbálom. Amúgy elhiheted, 8/9es buliszelvény jött be tisztán 😀Alli baszki hát ezt nem hiszem el...Képetvagynemhisszükel
EZZZZZZAAAAZ!!!!
nem sokszor érzem ezt focimeccsel kapcsolatban de most győzött az igazság. Ja és nyertem 2000ből 81 ezret az angol vagy x-el 😀
davemayer
Coolearie
OFF
ON
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Aztakurva..grt😀nem tudom itt hogy lehet képet feltölteni, de ha leírod megpróbálom. Amúgy elhiheted, 8/9es buliszelvény jött be tisztán 😀Alli baszki hát ezt nem hiszem el...Képetvagynemhisszükel
EZZZZZZAAAAZ!!!!
davemayer
Coolearie
OFF
ON
davemayer
több mint 10 éve
nem tudom itt hogy lehet képet feltölteni, de ha leírod megpróbálom. Amúgy elhiheted, 8/9es buliszelvény jött be tisztán 😀Alli baszki hát ezt nem hiszem el...Képetvagynemhisszükel
EZZZZZZAAAAZ!!!!
davemayer
Coolearie
OFF

ON
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Alli baszki hát ezt nem hiszem el...Képetvagynemhisszükel
EZZZZZZAAAAZ!!!!
davemayer
több mint 10 éve
Jamie Vardy"Chat shit get banged!"
'Vardy's havin' a party!'
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
#vardypartyinviteyou
több mint 10 éve
na akkor ez gól volt | YEAAAAAAH |
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
#VardyMAGIC
több mint 10 éve
Én a németeknek drukkolok, úgyhogy nekem jó a 2-0 😊 Szerintem is inkább egy Soton játékos kezdjen, aki tényleg jó formában, mint Butland.és még csak angol sem vagyok, de amúgy szívesen megkérdezném Hogsont hogy miért Butland-del kezdett amikor egyébként sztem Forster jobb.Ezt a szart, megsérül ez a gyökér persze hogy gólt lőnek belőle, mindezt 1 perccel a félidő előtt úgy hogy simán meccsben voltak az angolok. Faszom.Nem lennék angol játékos ha ilyenek a nekem szurkolók.
davemayer
Matthew99
És persze hogy az újabb kihagyott ziccer után már egyből 2-0. vicc.
davemayer
több mint 10 éve
és még csak angol sem vagyok, de amúgy szívesen megkérdezném Hogsont hogy miért Butland-del kezdett amikor egyébként sztem Forster jobb.Ezt a szart, megsérül ez a gyökér persze hogy gólt lőnek belőle, mindezt 1 perccel a félidő előtt úgy hogy simán meccsben voltak az angolok. Faszom.Nem lennék angol játékos ha ilyenek a nekem szurkolók.
davemayer
Matthew99
És persze hogy az újabb kihagyott ziccer után már egyből 2-0. vicc.
Na 2-1, de kár hogy ez a gól nem egyenlítést ér... esküszöm eddig élesebbnek tűnnek nekem az angolok, több a jó akciójuk meg a helyzeteik is megvannak. Alli-ért meg most kifizetném amit kérnek.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ezt a szart, megsérül ez a gyökér persze hogy gólt lőnek belőle, mindezt 1 perccel a félidő előtt úgy hogy simán meccsben voltak az angolok. Faszom.Nem lennék angol játékos ha ilyenek a nekem szurkolók.
davemayer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Ezt a szart, megsérül ez a gyökér persze hogy gólt lőnek belőle, mindezt 1 perccel a félidő előtt úgy hogy simán meccsben voltak az angolok. Faszom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Megvagyok elégedve a srácokkal. Persze a horvátok nem a teljes tudásukat mutatták meg mint ahogyan mi se, de felettébb izgalmas volt a második félidő. Kleinheisler meg egy nyeremény a mi szempontunkból.
több mint 10 éve
Nostradamus vagyok, egy tippel érkeztemMit vártok a mai Horvátok elleni meccstől? Szerintem sima vereség, minimum 3-at kapni fogunk.Kihozzuk szerintem döntetlenre. Tippmix gyilkos tipp.
Coolearie
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Már vártam a horvátok félgőzzel játszottak kommentet....azt azért te sem gondolod komolyan h tétmeccsen is ilyen intenzitással játszottak volna, jó az eredmény jó volt a mi játékunk de helyén kell kezelni egy barátságos meccset a mai profi fociban. Ha ma kikapunk 0-1re vagy bemegy az ő szabadrúgásuk és 0-2 a vége akkor sem lenne világ vége és a játék képéről (nem hajtottak egyáltalán) sem változna a véleményem.
gordon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Már vártam a horvátok félgőzzel játszottak kommentet....Mert tán nem? Ettől függetlenül nagyon rendben volt ez, ami külön öröm, hogy tudtuk folytatni a norvégok elleni játékot, azaz látszik, hogy mit akarunk csinálni. Like.
gordon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Már vártam a horvátok félgőzzel játszottak kommentet....
több mint 10 éve
Ez fasza volt, többet kaptam mint vártam, a második félidő kifejezetten jó volt, tetszett, hogy mindenki bátran játszott, nekem különösen Elek tetszett a középpályán.nekem meg pont ő volt furcsa, többször pontatlan volt, nem játszott olyan jól mint kezdőként szokott.
gabokocka
nagyon kellett ehhez az eredményhez hogy konkrétan a horvátok ne akarjanak focizni a második félidőben, mindenesetre le a kalappal, hajtottak a fiúk és látszott hogy küzdenek.
Jó lett az eredmény is nem csak a játék, megtettem a Mo vagy X-et, a 2.5 undert, a döntetlent ill. konkrét eredménynek a 0-0-át és az 1-1-et. Vicces de szerintem egyiket sem mertem volna megtenni ha ez tétmeccs, kb ennyit számít...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ez fasza volt, többet kaptam mint vártam, a második félidő kifejezetten jó volt, tetszett, hogy mindenki bátran játszott, nekem különösen Elek tetszett a középpályán.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Az Elek-Nagy Á -Kleinheisler középpálya lehet a megoldás
több mint 10 éve
Elekék is igen jól szálltak be, eddig a második félidő tetszetős.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ez a Kleinheisler négy tüdővel rendelkezik. Vagy csak akar focizni.