Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Olasz osztrák van egy kalapban 😀Lol : D Vagy 1 hónapja nem néztem a kalapokat, de akkor Olasz, Osztrák, meg valami verhető :VOlasz, Osztrák, Albán tetszeneNehezíti, hogy a második kalapból kettőt nem kaphatunk 😊
Chargers LT
gabokocka
Chargers LT
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Az se jó, olasz osztrák egy kalapban van
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Lol : D Vagy 1 hónapja nem néztem a kalapokat, de akkor Olasz, Osztrák, meg valami verhető :VOlasz, Osztrák, Albán tetszeneNehezíti, hogy a második kalapból kettőt nem kaphatunk 😊
Chargers LT
gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Istenem így megbonyolítani, pedig én már szugeráltam a csoportszámokat, hogy össze lehessen kötni a nyaralással...
több mint 10 éve
de attól még tetszhet neki 😉Olasz, Osztrák, Albán tetszeneNehezíti, hogy a második kalapból kettőt nem kaphatunk 😊
Chargers LT
gabokocka
több mint 10 éve
Olasz, Osztrák, Albán tetszeneNehezíti, hogy a második kalapból kettőt nem kaphatunk 😊
Chargers LT
több mint 10 éve
német orosz albán
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 10 éve
Olasz, Osztrák, Albán tetszene
több mint 10 éve
Hmm, Lizarazu de jó kis playa volt
több mint 10 éve
végre, hogy kibírtak kapcsolniMiért, az m4 olyan minőséget csinál, hogy 2020ban megveszi az uefa a licencet és egész európa ezt fogja nézni, ha házigazda meg szujó lesz lizarazuék helyett
NB2
több mint 10 éve
végre, hogy kibírtak kapcsolni
több mint 10 éve
Tartom a korábbi tippet:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Francia-osztrák-török.
több mint 10 éve
Portugál, olasz, északír.De nagyon fasza várni egy sorsolást, remélem a következőre nem kell megint 30 évet várni.
több mint 10 éve
Apa gyere kezdődik!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Csak a franciakat ne a tobbi mind1
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
mindenképpen legyen egy nagy nemzet is. inkább mulatnék a fanzone-ban angolokkal, spanyolokkal, németekkel mint belgákkal pl.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Nah az én tippem mára:Belgium, Ukrajna, Mi, Törökország
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Röviden összefoglalva: ahol európai kupa a cél és odaigazol, ott rövid időn összeomlás van vagy füstbe megy a terv.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egyébként én tartom azt, hogy a "nép" is rendesen félre lett vezetve anno az átigazolásoknál. A sport(bulvár)média dobálta találomra a nagy neveket, miközben komolyan az Anzsi, DM és most a Bursaspor gondolta csak a szerződtetését. Persze a kitűzött kattintásszám megvolt, ráadásul lehet adni az embereknek egy rágható csontot és lehet pénzéhesként bemutatni az akkori legjobb magyar játékost. Az meg mellékes, hogy élő szerződés esetén a klubbal kell előbb tárgyalni és ha az rábólint, utána a kiszemelttel.
Dzsudzsi nagy peche szerintem az volt, hogy a PSV csődközelbe került és el kellett adni, komoly csapatba esélye nem volt bekerülni, a többieknek vélhetően egy nem komplex játékost nem érte meg leigazolni annyiért, így maradt a mesterségesen felpumpált kamuklub az Anzsi. A peremvidékről meg persze már nem volt visszatérés és szintén a legmagasabb ár döntött a csődbe jutott Anzsinál, így lett a DM. A moszkvai bukás után meg egyértelműen nem volt halvány esély sem értelmes csapatra, szerintem a Hertánál sem gondolták komolyan a szerződtetését (ingyen nem adták, fizetni meg nem volt hajlandóság Berlinben) és így maradt egyedüliként a török ajánlat. Mondjuk a mai napig nem értem, hogy hogy lehetett elhinni, hogy kellhet a Serie A topklubjainak valamelyikébe vagy a Poolba (vagy bármely más neves csapatba).
Szerkesztette: Tony
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 525
dzsuzsakot a penz is motivalta anno.Nem is kicsit,de csobe is huztak. Anzsinal beigertek bl gyoztes csapat epiteset jottek jatekosok majd fel ev utan a penzcsap elzarva.A DinsmonL is cel europa lehetett....most a buktaspor is europat tuzte ki celul aztan mar sehol sincsenek.
több mint 10 éve
Már nem csak azt kell nézni az EB sorsoláson, hogy kiket sorsolnak a csoportunkba, hanem azt is hogy melyik betűvel ellátott csoportba kerülünk...#bestproblemoftheyear

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
mi meg szenvedünk a Sion ellenezek a tét nélküli meccsek már csak ilyenek. az egyetlen ami számít, hogy nem sérült meg senki.
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
reált kizártákmi meg szenvedünk a Sion ellen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
amatőr Leverkusen, kihagynak egy rahedli helyzetet, simán továbbmehettek volna...londoni ágyusoknak viszont gratula, mert idegenben szépen továbbjátszották magukat