Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Valaki elmondhatná mondjuk, hogy az ilyen Vincze Ottó féle kretén pojácákat miért éri meg "szakértői" tevékenység címen megfizetni?
több mint 11 éve
Akárki akármit mond hogy Ancelotti mekkora agy, félidőben egy kvázi rookie edző mattot adott neki amire kb 70-75 percben kezdett reagálni akkor se túl jól.Di Maria fényesen bizonyítja az MU-ban, hogy egyenlőre egyszezonos játékos.
Ez a 2-1 meg kb. vicc, helyzetek alapján 10-5-re kellett volna kiszopnunk...
Modric nélkül nincs csapat ő meg csak fél meccset bír perpill. Talán ha Silvát hamarabb behozza... Mindegy kretén gyengék vagyunk Perez meg verheti a faszát hogy kibaszott egy valag pénzt Balere és eladta DiMariskát
Azért kíváncsi vagyok mikor fogják megunni, hogy végre egyszer összeáll a csapat de muszáj elkúrni...Toca
Ha az első félidőben a Real belövi a ziccerei felét 2:4-el kellett volna forduljanak (+Neymar bénázása) és onnantól kezdve pedig hiába vergődőtt volna a Barca.
több mint 11 éve
Modric 1 félidős, sérülés után, de a csapat fele csak 60 percet bírt egy (átlagosnál nagyobb) iramot. A Barca meg végig bírta(az iramot)oziboziPersze mert ők az első félidőben aludtak, csak mi ezt nem tudtuk gólokra váltani. Neymar mondjuk a Barca Baleje volt.
több mint 11 éve
Mekkora meccs lehetett volna pedig.... Hihetetlen, hogy ez a sok színészkedés mennyire alapeleme lett a játéknak. Neymar, Alves, Pepe és CR úgy dobálja magát mint egy thai ribanc
több mint 11 éve
Modric 1 félidős, sérülés után, de a csapat fele csak 60 percet bírt egy (átlagosnál nagyobb) iramot. A Barca meg végig bírta(az iramot)
több mint 11 éve
Egyébként marhára érződött, hogy nem egy Műringyó kelti a hangulatot az egyik oldalon. Egészen más hangulata volt a meccsnek, a játékosok egymáshoz való hozzáállása is más volt.. A bíró mondjuk.... érdekesen vezette a meccset maradjunk ennyiben 😀 (itt most nem arra gondolok, hogy a Madridnak fújt volna, mielőtt félre érti valaki hanem tényleg az érdekes fújásaira, nem fújásaira laposztásaira)
több mint 11 éve
Akárki akármit mond hogy Ancelotti mekkora agy, félidőben egy kvázi rookie edző mattot adott neki amire kb 70-75 percben kezdett reagálni akkor se túl jól.Ez a 2-1 meg kb. vicc, helyzetek alapján 10-5-re kellett volna kiszopnunk...
Modric nélkül nincs csapat ő meg csak fél meccset bír perpill. Talán ha Silvát hamarabb behozza... Mindegy kretén gyengék vagyunk Perez meg verheti a faszát hogy kibaszott egy valag pénzt Balere és eladta DiMariskát
Azért kíváncsi vagyok mikor fogják megunni, hogy végre egyszer összeáll a csapat de muszáj elkúrni...
több mint 11 éve
Na kérem csak megnyertük, de hogy hogyan azt nem tudom.............. a második gólig, ami az addig bűn rossz Alves csodás passzából és Suarez zseniális megmozdulásából született, nem nagyon voltunk a pályán. Utána már nyilván könnyebb volt.... a lényeg az 4 pont ezt most már őrizni kell vhogy, lesznek még nehéz meccsek.Az már csak hab a tortán, hogy fiam élete első Fradi meccsén és egyben örökrangadóján élőben győzelmet láthatott 😀 Szép este ez azért.
több mint 11 éve
sziasztok! Valaki tud adni sport1es stream linket a Real-Barca mecshez? Németországba vagyok itt meg nincs tvm 😀krisz0621livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/sport2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
sziasztok! Valaki tud adni sport1es stream linket a Real-Barca mecshez? Németországba vagyok itt meg nincs tvm 😀
több mint 11 éve
Nem csak a kártya. Ott van, hogy drága a jegy, drága a mez (70 euro), drága ez, drága az. Minden olcsóért kéne, plusz legyen még foci is. Önismétlés: Kubatov egyetlen érdeme, hogy kipucolta a lelátót.Aki nemigazán szereti ha szurkolók vannak a meccseken és jobban szereti az új Fradi tábor féle papírból olvasott szurkolást illetve ezt az egész szurkolói kártya faszságot az el se olvassa ezt a bejegyzést.- Most azért szar a foci, mert nincs piró vagy mert szurkolói kártya van, vagy csak úgy alapból szar?
Én azt gondolom, hogy szurkolók nélkül értelmetlen ez az egész és igenis komoly érdeklődés lenne a minőségi focira.Bazzani
- Ha alapjába véve szar, akkor azon mit segítene a szurkolói kártya hiánya és a pirotechnika használhatósága, ezektől jobb lenne a színvonal, amire kíváncsiak a népek?
- Ha jó lenne a színvonal, de nem lenne piró és maradna a szurkolói kártya, akkor többen lennének?
- Ha eltörölnék a szurkolói kártyát és engednék a pirót, de maradna a szar színvonal, akkor újra telt ház lenne, akkor senkit nem zavarna a fos színvonal?
- Ha színvonal a szar, akkor miért a "kártyázás" ellen megy a tüntetés és miért nem a színvonal emelése mellett?
- Ha a "kártyázás" a baj, akkor miért megy a "mantra" a szar színvonalról?Tony
több mint 11 éve
Matic meg Oscar kb 1-2 hónapja folyamatosan geciszar...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Gerrard. Legend.bár szerintem csak példaképét, Gera Zolit utánozta.
több mint 11 éve
Vicc ez a bíró...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
még mindig jobb, mint az a pool drukker aki erre azt mondja, hogy csak sárga 😀De a legjobb, hogy már azt olvasni különböző helyeken, hogy erről is Rodgers tehet, mert annyira elvette Gerrard önbizalmát a kispadoztatással, hogy az így jött ki belőle. 😀SchleckGerrard 😀 😀 😀Schleckmiért kell kinevetni egy olyan embert, aki mélyen hisz a számmisztikában??? ._.
Liverpool's Premier League record without Steven Gerrard this season:
Played 6
Won 6
Scored 14
Conceded 2ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
azért szép mikor a reklámtáblánál a higgadt szurkolók fogják le az őrültet hogy ne állítsák ki
több mint 11 éve
De a legjobb, hogy már azt olvasni különböző helyeken, hogy erről is Rodgers tehet, mert annyira elvette Gerrard önbizalmát a kispadoztatással, hogy az így jött ki belőle. 😀Gerrard 😀 😀 😀Schleckmiért kell kinevetni egy olyan embert, aki mélyen hisz a számmisztikában??? ._.
Played 6
Won 6
Scored 14
Conceded 2ZERO_L
több mint 11 éve
Gerrard 😀 😀 😀Schleckmiért kell kinevetni egy olyan embert, aki mélyen hisz a számmisztikában??? ._.
Played 6
Won 6
Scored 14
Conceded 2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Mata megcsinálta, amit én hetente meglövök focákon. 😀
több mint 11 éve
jonesnak akkor 2 piros kijárna ezért a téerd rúgásért😊oziboziSzerintem inkább 6.
több mint 11 éve
jonesnak akkor 2 piros kijárna ezért a téerd rúgásért😊 1 a szándékért másik hogy sikerült
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Aki nemigazán szereti ha szurkolók vannak a meccseken és jobban szereti az új Fradi tábor féle papírból olvasott szurkolást illetve ezt az egész szurkolói kártya faszságot az el se olvassa ezt a bejegyzést.- Most azért szar a foci, mert nincs piró vagy mert szurkolói kártya van, vagy csak úgy alapból szar?
Én azt gondolom, hogy szurkolók nélkül értelmetlen ez az egész és igenis komoly érdeklődés lenne a minőségi focira.Bazzani
- Ha alapjába véve szar, akkor azon mit segítene a szurkolói kártya hiánya és a pirotechnika használhatósága, ezektől jobb lenne a színvonal, amire kíváncsiak a népek?
- Ha jó lenne a színvonal, de nem lenne piró és maradna a szurkolói kártya, akkor többen lennének?
- Ha eltörölnék a szurkolói kártyát és engednék a pirót, de maradna a szar színvonal, akkor újra telt ház lenne, akkor senkit nem zavarna a fos színvonal?
- Ha színvonal a szar, akkor miért a "kártyázás" ellen megy a tüntetés és miért nem a színvonal emelése mellett?
- Ha a "kártyázás" a baj, akkor miért megy a "mantra" a szar színvonalról?
több mint 11 éve
www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/186887mondjuk ennél és az nso-s hírnél is olvasva a kommenteket nyugodtan leszűrhetjük, hogy az idő tényleg mindent megszépít 😊
Meghalt Reszeli, a korábbi ETO edző!NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal