Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717szennylap mind a Daily Mai mind a Nemzeti Sport
ozibozi
Pedig én lennék a legboldogabb pool drukker, ha kineveznék Kloppot!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
akkor pláne mit aggódsz, helyed lesz bővenMegvan a jegyem vazze😀Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
ozibozi
gordon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Megvan a jegyem vazze😀Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
ozibozi
több mint 10 éve
Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
több mint 10 éve
Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?
több mint 10 éve
közben P. Sousa beárazza az olasz bajnokságot, 25 perc alatt 3 simával a San Siroban és az élen...:--)))pont ezt néztem én is, de hát megmondták a madzsar edzők, hogy semmi extrát sem hoz...
ozibozi
több mint 10 éve
közben P. Sousa beárazza az olasz bajnokságot, 25 perc alatt 3 simával a San Siroban és az élen...:--)))
több mint 10 éve
A tizik nem érdekelnek.Kálnoki kiesése után Mohlt bevinni középre óriási hiba volt.. Vannak bajok, 16 új játékos érkezett a nyáron, jó lenne már egy olyan offszezon ahol nem kellene mindent újrakezdeni..
Sokkal jobban zavar, hogy a keret 60%-a nem NB1-es szint. Az meg mégjobban, hogy azt a 40%-ot sem játszatjuk rendszeresen, mert a Sallói/Nagy/Mohl féle alkalmatlanokba szerelmes az edző.
Bazzani
több mint 10 éve
A tizik nem érdekelnek.Sokkal jobban zavar, hogy a keret 60%-a nem NB1-es szint. Az meg mégjobban, hogy azt a 40%-ot sem játszatjuk rendszeresen, mert a Sallói/Nagy/Mohl féle alkalmatlanokba szerelmes az edző.
több mint 10 éve
másodiknál is volt kontakt, simán fújható volt az is. ha a kapus kimegy, akkor ne horgonyozzon le a támadó útjában, mert akkor a támadó át fog rajta esni (nem csak akkor, ha akar)pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.szerintem a 2. volt kamu, az első és a harmadik teljesen jogos, nem is tudom mit gondolt ott balajcza. Ettől függetlenül szégyen gyalázat amit nyújtottunk, helyzetek alapján 3-4-el nyernünk kellett volna..
Én adnék még egy esélyt Vinyónak, legfeljebb elzavarjuk a télen. Persze nem tudom, ki állhatna a helyére.
berger90
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.szerintem a 2. volt kamu, az első és a harmadik teljesen jogos, nem is tudom mit gondolt ott balajcza. Ettől függetlenül szégyen gyalázat amit nyújtottunk, helyzetek alapján 3-4-el nyernünk kellett volna..
Én adnék még egy esélyt Vinyónak, legfeljebb elzavarjuk a télen. Persze nem tudom, ki állhatna a helyére.
berger90
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
United vezeti a bajnokságot. Egyenes út a bajnoki címig... 😀(ne szóljatok be érte, rég éreztem ilyet) 😀
több mint 10 éve
tippmixre már gondolni sem akarok...pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.
Bazzani
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Már hetek óta mondom Vignjevicet....tavaly jól szállt be,azóta nudli.Erőnléti edző sem volna rossz....
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 693
A vidi mar nem ilyen gyenge sztem.A diosgyor az utolso percben megint
www.mifocink.com/?p=5601
3bunteto az ujpest meccsrn.Vicces esetekbol,illetve az mtk kapusa az elso golnal miert huzza vissza a kezet?
több mint 10 éve
Akármennyire kedveltem is Vignjevicset most edzőváltásra lenne szükség. Nem tudja felrázni a társaságot, kondícionálisan nem vagyunk rendben azért bukjuk el a meccsek végét (tippmixre már gondolni sem akarok...), bután cserél, hasznos játékosokat mellőz gyengék kárára.7 hazai meccsből egy győzelem...
több mint 10 éve
A helyzetek alapján simán nyerhetett volna az mtk, de így megint keserű a szám íze...80.perc. 1góllal megyünk, kezdek izgulni...harmadik tizit csak sikerült berúgni? 😊
gordon
ZERO_L
több mint 10 éve
már csak a benny hill zene hiányzott a háttérben... ennyi helyzettel amit ma a real meg az mtk kihagyott bajnokságot lehet nyerni bazmeg...
3 tiziből egyet sikerült belőni, szánalmas... és még így is örülhetünk az 1 pontnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
80.perc. 1góllal megyünk, kezdek izgulni...harmadik tizit csak sikerült berúgni? 😊
gordon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
80.perc. 1góllal megyünk, kezdek izgulni...
több mint 10 éve
Óriási, hogy Bobák Róbert a német és a horvát edzővel is olaszul beszélget. (Fradi-Puskás)
több mint 10 éve
Stu végre kezd formába lendülni de a csapat hátul tesz róla hogy ne legyek nyugodt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!