Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 396 — Lájkold a zsűrit!
akinek inge, vegye fel magára...

lehet örömködni, a milan megvette boatenget!peach
Ezzel az offseason-beli 1. számú prioritást kipipáltuk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 848 — a new hope (again)
akinek inge, vegye fel magára...

lehet örömködni, a milan megvette boatenget!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Majdnem bevált az a taktika, hogy "majd Neuer mindent kivéd". Lehet, hogy mégiscsak le kellene igazolnunk? 😊

BL-elődöntő alatt ennyire még nem voltam nyugodt. Ezzel a győzelemmel és a Schalke hazai pályán nyújtott játékát látva szerintem nyugodtak lehetünk, és minden tekintetben a két bajnoki rangadóra összpontosíthatunk. Remélem ezúttal nem lesz semmiféle német "csoda".

A statisztikákhoz még annyit, hogy először juthatunk tovább német csapat ellen oda-visszavágós párharcban.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 058 — Falcons Fan
Azért az fincsi, hogy nem kaptunk gólt idegenben ebben a bl sorozatban...főleg annak fényében, hogy néha hajmeresztő védelemmel álltunk fel... :cool:

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ja pont néztem ma, hogy a juventus csinált hasonlót utoljára, bár nekik 3év alatt volt három, meg a reál nyert 3-at 5 év alatt. címvédés lenne a fasza jövőre 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Mivel 99%, h már az egyik döntős csapat megvan, ezért elmondhatjuk, h az utóbbi 4 BL döntőn, 3x ott volt a MU. AZ nem gyenge.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
jó eredmény.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Manuel Neuer: Ájjj, de jó, hogy ilyen kapusa van a Nationalelfnek. 😊 :cool:

"Végy egy jó kapust." :cool:Vrijbloed
Jövőre már kb 90% hogy pirosban fogjuk látni, de nem a Pl-es pirosban.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg egyre biztosabb vagyok benne, hogy Ibrát elpasszoljuk a nyáron.. Akár bepróbáljuk a Citynek valami durva áron, vagy el akarjuk majd cserélni valakivel.Stez
Ha létrejön a Tévez- Inter cucc szvsz 100% hogy a helyére a City elviszi Ibrát.davemayer
Mivel tavaly nyáron is próbálkozott a city, de Ibrának még az olajföld se kellett aranytömbökkel, hanem ide jött, mert inkább kupákat akar nyerni, szerintem nem fog odamenni, hanem marad 😊 És nem járnánk vele rosszul ha itt marad... Ha nem lenne, akk most a BL-indulásért harcolhatnánk, mivel a szezon első felében ő volt egyedül a pályán...Duff
Azt mondtam, szerintem Ibrát elpasszoljuk nem azt, hogy én szerintem szar. 😊
Szerintem jó volt, szezon első felében a hátán vitte a csapatot, de mostanra kifáradt, vagy a fene tudja. Azért gondolom, hogy eladjuk, mert egyre több ilyen pletyka lát napvilágot, ráadásul az utóbbi időben maga Berlu is fikázza.
A City régóta üldözi őt, idén a BL-be is be fognak jutni, ami előrelépés. Náluk ott van Balotelli, aki meg köztudottan Milan fan és Berlusconi másik nagy kedvence, ha van rá esély, akkor szerintem még most megpróbálja elhozni és belevonni Ibrát az üzletbe, amíg pénzt lehet belőle csinálni.
Hulknak örülnék is, meg nem is, sokan el vannak tőle ájulva, én annyira azért nem. Ha erőcsatár, akkor inkább hoznám a régi favoritomat, Dzekot. De elsőként mindenképpen Drogbát, akkor is. Mellé meg jöhet valamelyik fiatal, az mindegy, de ő az igazi playmaker, jelenleg. Durva lenne nálunk.
A középpályára a legelső feladat ugye megvenni Princet, de mellé kell még jó pár játékos, az fix. Ha Gattuso marad például, akkor is.
Irányítónak Ganso kell nekünk.
Mexésnél az elején én is azt hittem, hogy koncentrációs gondjai vannak, de nem ez az első éve, amikor folyamatosan potyázik, hanem az utóbbi 2, de talán 3 évben abszolút nem egy fix, megbízható pont hátul.
Ráadásul azért azt se feledjük, hogy volt olyan kedves és szétszakította a térdét Romás pályafutása végén, ami szintén von az értékéből. Állítólag emiatt mi is elfordultunk tőle és nem ő az elsőszámú célpontunk középhátvédnek. Ingyen azt mondom jöhet, de semmiféleképpen sem csak ő egyedül jöjjön erre a posztra, mert az rohadt kevés lesz.

több mint 13 éve
Csak aztán nehogy ráfázzunk erre a védjük a 0-2re. Neadjisten becsúszik köv meccsen egy 0-2, vagy 1-3... Ok, h elképzelhetetlen, de a 2-5-t is elképzelhetetlennek tartottuk... Jobb lett vna egy 0-7el utazni haza 😀 Ha csak a 100%os ziccereket lőttük vna be akkor lehetett vna 0-7...

Azt meg nemértem, h utóbbi időben Scholes miért DM-ként játszik. Anno AM-ként szórta a gólokat rendesen...
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Kevés játékost kedvelek a MU-ból, de Giggs köztük van.
Nagyon szép gól, tanítani való beindulás, tökéletes ütempassz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
Na ezt már nem volt pofája Giggsnek kihagyni 😀

ehhez a helyzetkihasználáshoz vagyok szokva 😛 Rooney is odatette a sajátját.

Lehet hogy úgy gondolkoztak hogy most 10-15 percre megállnak( a gólok előtt) aztán ha lesz helyzet arra rákoncentrálnak 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Manuel Neuer: Ájjj, de jó, hogy ilyen kapusa van a Nationalelfnek. 😊 :cool:

"Végy egy jó kapust." :cool:
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 834 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vajon a Schalke drukkerek ma is utálják/árulónak tartják Neuert(mint ahogy kinyilvánírtották ezt a múlt héten a bejelentzést követően), mert a szezon végén elmegy?...

A Nationalelf szempontjából rohadt jó hír amúgy az, hogy kezd klasszissá válni ő is. 😊
több mint 13 éve
Giggs ezt 100ból 99szer elrakja a tátongó hosszú sarokba... Nem hiszem el.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ha ez nem lesz ma minimum 0-6...Duff
9 helyzet, abból 4 ziccer, ebből eddig legalább 2 gól szokott lenni. Ma meg semmi, ez nem a 0-6 felé tendál, inkább az 1 S04-helyzet - gól effektus...

Na ezért adnék egyből pirosat amit ez a gyökér német csinált Rooneyval a félpályán- 4 méteren keresztül húzza, aztán amikor kiverekszi Rooney hogy továbbmehessen métereset húz a mezén. Ez nálam egyből piros.davemayer
Mivel nem utolsó ember volt, ezért csak sárga... Sima mezei szabálytalanság 😊Duff
nem azt írtam hogy mi a szabály (azt tudom) hanem hogy én mit adnék ezért.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
És ez a kapus nem kell Fergusonnak?omg. :oDuff
azt mondta nem kell neki?ostoba 😛
elég gáz lenne,ha a PL-ben kötne ki Neuer...

több mint 13 éve
9 helyzet, abból 4 ziccer, ebből eddig legalább 2 gól szokott lenni. Ma meg semmi, ez nem a 0-6 felé tendál, inkább az 1 S04-helyzet - gól effektus...

Na ezért adnék egyből pirosat amit ez a gyökér német csinált Rooneyval a félpályán- 4 méteren keresztül húzza, aztán amikor kiverekszi Rooney hogy továbbmehessen métereset húz a mezén. Ez nálam egyből piros.davemayer
Mivel nem utolsó ember volt, ezért csak sárga... Sima mezei szabálytalanság 😊
több mint 13 éve
Na ez már tényleg vicc kategória, ennyi helyzetünk nem volt eddig az egész sorozatban

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
És ez a kapus nem kell Fergusonnak?omg. :o
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 489 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Raúl és Neuer ellen ez így eddig kevés

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve

Na ezért adnék egyből pirosat amit ez a gyökér német csinált Rooneyval a félpályán- 4 méteren keresztül húzza, aztán amikor kiverekszi Rooney hogy továbbmehessen métereset húz a mezén. Ez nálam egyből piros.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 640 — Invisible man
Hajdu B.-ben viszont tetszik, hogy Hernandeznek hívja Hernandezt. 😊Schleck
Valahogy én se bírom ha Chicharitonak hívják. De csak én értem mindig Szarfejnek a védő nevét ?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Neuer a legnagyobb,vajon meddig bírja a D# segítsége nélkül?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
ha ez nem lesz ma minimum 0-6...