Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 786 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nap (socceres) gifje:
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 230
Nem tudom miért kell Gerát ekéznetek, nem ez volt élete meccse, az igaz, viszont fingom sincs volt e valaha védekező középpályás... Szalai is egy szem csatár elől, amikor kellett ott volt a kapu előtt, nem tehet róla, hogy nem tudják odapasszolni neki a labdát. Ja és gólt is fejelt, de biztos ti tudjátok jobban.
JC6
Talán mert légiós múltja ellenére se ívelni, se cselezni, se jól helyezkedni nem tudott, Szalai meg még azt a labdát se tudta lekezelni, ami kivételesen el is jutott hozzá.Tony
Adott egy olyan labdát Nikolicnak, amilyet nem látsz magyar játékostól. Többet ér, mint a meg nem tartott ívelés, fölösleges csel. A helyezkedésről nem nyitok vitát.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem tudom miért kell Gerát ekéznetek, nem ez volt élete meccse, az igaz, viszont fingom sincs volt e valaha védekező középpályás... Szalai is egy szem csatár elől, amikor kellett ott volt a kapu előtt, nem tehet róla, hogy nem tudják odapasszolni neki a labdát. Ja és gólt is fejelt, de biztos ti tudjátok jobban.
JC6
Talán mert légiós múltja ellenére se ívelni, se jól helyezkedni nem tudott, Szalai meg még azt a labdát se tudta lekezelni, ami kivételesen el is jutott hozzá.
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nem akarok ünneprontó lenni, de ettől az x-től nem lett jobb a magyar foci.Jakehomer
jc6 leírta, hogy a szlovákok MENTALITÁSBAN jobbak nálunk, innentől már viszont nincs megállásbaggio
Mondjuk érdekelne szerinted mi a baj. Mert azt mar megtudtuk hogy a külföldi edző is ugyanolyan szar, itthon változtatni nem kell mert bárhol kezdünk neki az valamiért hülyeség, a legújabb gyöngyszem hogy a teljesítményre nincs hatással a mentális felkészültség.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Én egyenlőre Dárdaitól nem ájultam el, mint egyesek, hozott egy iszonyatosan jó mentalitást és hozzáállást, ami példaértékű, meg nem hívta be a csókosok 90%-át. Mondjuk ez mind pozitív és ilyen rövid idő alatt megsüvegelendő, én viszont még kivárok.

Ez a román csapat gyengébb, mint a tavalyi, marha okos húzás volt visszaállniuk a második félidőben. Zsuzsi gólját meg megköszönhetjük a skót bírónak 😊

Vargát azonnal el kell felejteni, ahogy Kádárt is. Ami még megfigyelhető volt, hogy Elek iszonyatosan eltolódja magát és sokszor elkésik, Stieber meg mintha a pályán sem lett volna, Lovrencsissel az élen.

Igazságos a döntetlen.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 16 107 — a new hope (again)
Csodálatos arról beszélni még ilyenkor is h mekkora szar a magyar foci.... (Y)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Dárdait itt kell tartani bármi áron.Toca
Nekem ugy tűnik hogy Dárdai tud példakép lenni, de közben pontosan ismeri az egyszeriválogatott játékos lelki világát. Ezt a két dolgot egyszerre senki más nem tudhatja magáénak, és úgy vélem ennel a csapatnál ez a legfontosabb. Ezek a játékosok nem lesznek jobbak saját maguknál, de a hozzáállásuk se változik gyökeresen Dárdai időszaka alatt. Attól felek jöhet ide akármekkora szakember nem tud ennyit kihozni a játékosokból. Aztán majd kiderül, de az biztos hogy olyan személyiségre van szükség mint Dárdai akiről árad hogy nem akar tobbet csak amit tudnak de azt mindig és a legjobban.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 975 — Vikings fan
Dárdai mekkora arc 😀
Irányították az 1.félidőt, mi a 2.at teljesen korrekt eredmény az X. Rálehetett volna menni talán a győzelemre, de szerintem hülyeség lett volna falnak ugrani.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 980
Zsuzsi el ne kúrja a nyilatkozatával ezt a szép estét! 😀

Dárdai meg egy hatalmas faszi, ha csak a nyilatkozatait nyertük a három meccsen, már akkor is megérte.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Azért 15-20 perc jobb játék miatt, ne tegyünk már úgy, mintha egyenrangúak vagy jobbak lettünk volna a románoktól. Győzni tudtunk volna egy nagy frászt, örülni kell az X-nek és kész.Tony
Mákkal nyerhettünk volna (Nikolics), de az összképet tekintve ma egyik csapat sem volt jobb a másiknál.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 292 — no es importante
Nem akarok ünneprontó lenni, de ettől az x-től nem lett jobb a magyar foci.Jakehomer
jc6 leírta, hogy a szlovákok MENTALITÁSBAN jobbak nálunk, innentől már viszont nincs megállás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért 15-20 perc jobb játék miatt, ne tegyünk már úgy, mintha egyenrangúak vagy jobbak lettünk volna a románoktól. Győzni tudtunk volna egy nagy frászt, örülni kell az X-nek és kész.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 10 000
En gyozelemrol nem is almodtam.
Nalam ez a dontetlen felert egy gyozelemmel.
A tobbit holnap.
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 778 — Panthers fan
Nem akarok ünneprontó lenni, de ettől az x-től nem lett jobb a magyar foci.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Időhúzás kivételével tetszett ez! Északír zakó után nem nagyon vagyunk beljebb 1 ponttal, maximum fejben kellett ez. De akkor is, ne húzzuk az időt egy olyan meccsen amit meg lehet nyerni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Dárdait itt kell tartani bármi áron.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 290 — Axel Foley
Dárdai Pali, Dárdai Pali, Dárdai Pali!

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 980
Az X jó eredmény. Remélem nem lesz balhé a meccs után.

Bold prediction: Dárdai marad a kapitány 2015ben.iktriad
rettegek, kit fog kinevezni a bmlsz. Dárdai akkor sem marad, ha rózsadombi villát ígérnek neki.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Remélem, a játékos- és edzői nyilatkozatokból meg a médiából nem olyan vélemények fognak folyni, mintha nyertünk volna.

A mutatott játék tetszett, de ez "csak" egy döntetlen. Pinyőnél mindenképp több, de össze kellene még szoknia Palival ennek a csapatnak. Kár, hogy csak interim HC 😕

Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 737 — "Grammar maci"
ez egy nagyon jó eredmény és egy igazán jó, tudatos játékkal, Dárdai azt tette ki a pályára amit itt kell, a játékosok ennek kb a 70-80%-át meg is csinálták

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 786 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az X Bukarestben jó eredmény. Remélem nem lesz balhé a meccs után a drukkerek között.

Bold prediction: Dárdai marad a kapitány 2015ben.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 29 785 — nabege2@yahoo.com
simán nyerhettünk volna ha nem beszari módon kezdtünk volna
a végén nem értettem miért húztuk az időt, mi voltunk jobbak
több mint 11 éve
Szerintem meg az X-el a maximumot hoztuk ki a meccsből. Mentalitás jó, technikai tudás elégtelen.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha a "sztárok" hoznák magukat, akkor ezt a meccset nyerjük... Dzsudzsi beverte a szabadot, de egy értelmes megmozdulása nem volt. Szalai dettó. Tőzsér kellett volna Gera helyére.
több mint 11 éve
Egyébként Pali remekül nyúlt bele a meccsbe bármi legyen a vége.