Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
még egy kicsit visszakanyarodva a huszti ügyhöz, nagyon jó cikk:http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/09/13/batorsag_focistak_irjatok_meg_sok_levelet/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nap meccse eddig ez a Juve-Samp, remélem sokan láttátok Digin vagy valami streamen.marciBizony, nagyon jó meccs volt!
több mint 14 éve
Azért nehogy már a bíróra fogjátok a teljes 6-0át!! Túlzó volt ez igaz,de nehogy már ő döntötte el a meccset. Nem 3 tizenegyest adott, 4 lest nézett el. 1-0 volt akkor, kapura veszélyesebbek voltunk, pár perc volt az első félidőből, amikor jött a második, simán lehetett volna rendezni arra az 5 percre a sorokat. Főleg hogy ha már kiállítás, akkor még a "legelviselhetőbb" az előretolt csatár elvesztése, így a komplett védelem rendelkezésre állt. Aztán volt kb. fél óra az átszervezésre (állt a játék), de ez a teljes szétesés, nevetséges védekezés, meg mi megyünk mint a hülye előre tatktika eredményezte ezt. Nem véletlen vállalta magára Pruki ezt azzal a ködösítéssel, hogy nem akartunk beállni. (csak ez nem azt jelenti amit ő csinált átszervezés címszó alatt)nehogy már egy 0-1nél lévő kiállítás eredményezze a 6-0át. Szétfutottuk a szélen a Fradit, súlyos nevetséges védelmi hibákat kihasználva, amiket most kizárólag a kicsit túlzó bírói döntésre fognak, vicces. Hajrá lilák!azért írtam hogy eldöntötte mert kiállításig ugye 1-0 volt,utána egyből kaptunk egyet,2-0,jött a félidő és a többi már történelemJocia bíró volt a fő farok,egy ekkora rangadót nem lehet eldönteni egy ilyen pirossalJociBár én nem szurkolok egyik csapatnak sem, illetve mindegyiknek szurkolok 😊, nehéz ennek ellentmondani. Az kicsit erős, hogy eldöntötte a meccset, de mindenképpen hiba volt. Egyenlő létszám mellett kimondottan élvezetes lett volna a meccs.apeszos
több mint 14 éve
azért írtam hogy eldöntötte mert kiállításig ugye 1-0 volt,utána egyből kaptunk egyet,2-0,jött a félidő és a többi már történelemJociHülye bíró ide, kamu kiállítás oda, én azért már láttam olyat, hogy egy csapat nem kap 5 gólt, hiába van egy ember hátrányban... 😕
több mint 14 éve
LOÁL 😀😀 Lipták góljánál: "Ennél többet ebből nem lehetett volna kihozni." Gól után sem hallottam ezt még 😀
több mint 14 éve
vezet a Szolnok 😀mán 1-1...
több mint 14 éve
Mikey
18 665
Mindennek a legalja a csapat "játéka". Ezt a fost vazze.A mostani kommentátor is a legalja. Hihetetlen, hogy még mindig van lejjebb.
több mint 14 éve
ezek az angol bírók évről évre rosszabbak sajnos...
több mint 14 éve
azért írtam hogy eldöntötte mert kiállításig ugye 1-0 volt,utána egyből kaptunk egyet,2-0,jött a félidő és a többi már történelemBár én nem szurkolok egyik csapatnak sem, illetve mindegyiknek szurkolok 😊, nehéz ennek ellentmondani. Az kicsit erős, hogy eldöntötte a meccset, de mindenképpen hiba volt. Egyenlő létszám mellett kimondottan élvezetes lett volna a meccs.apeszosÖsszeesküvés..... A büntetést gondolom meg fogják kapni, mint ahogy a Fradi is. Meg is érdemlik. A Heinz esettel egyet értek, de ha Böőr az első esetnél sárgát kap, nem hiszem hogy lett volna második, annyira talán nem hülye. Bár ahogy fel volt húzva... A kiállítás előtt már vezettek a lilák, valószínű behúzták volna a meccset, ha nem is egy hatossal.apeszosa bíró volt a fő farok,egy ekkora rangadót nem lehet eldönteni egy ilyen pirossalJoci
több mint 14 éve
Zolika
908
Pillanatok alatt fel tudom rántani magam az ilyenek miatt!Gondolom holnap majd kap egy 8-at a spori azzal, hogy kisebb hibái voltak, de mérkőzés végeredményét nem befolyásolta.SinisaÍgy jönnének a lottó számok is, jó lenne...
Csak emiatt vettem meg ma a sportot hosszú évek után elősször, de megérte:
"Solymosi Péter 8 - a magyar bajnokság legnehezebb találkozóját vezette, a szabályokat kiválóan alkalmazta, a rangadóhoz méltóan bíráskodott. Böőr Zoltánnak maradt adósa egy sárga lappal, a hatodik gól előtt pedig vétlennek ítélte Tisza Tibor kezezését."
Priceless!!!Sinisa
több mint 14 éve
Bár én nem szurkolok egyik csapatnak sem, illetve mindegyiknek szurkolok 😊, nehéz ennek ellentmondani. Az kicsit erős, hogy eldöntötte a meccset, de mindenképpen hiba volt. Egyenlő létszám mellett kimondottan élvezetes lett volna a meccs.a bíró volt a fő farok,egy ekkora rangadót nem lehet eldönteni egy ilyen pirossalJocihát, nem szeretjük ha a bíró elcsalja a meccset.heinz helyett böőr zolikát kellett volna kiállítani.valamint az újpest drukkerek n+1 utolsó figyelmeztetést kaptak,rég le kellett volna fújni a píbe a meccset,de kokó,kovács zolika meg még ki tudja ki biztos duruzsoltak egy kicsit az ellenőr fejébeÖsszeesküvés..... A büntetést gondolom meg fogják kapni, mint ahogy a Fradi is. Meg is érdemlik. A Heinz esettel egyet értek, de ha Böőr az első esetnél sárgát kap, nem hiszem hogy lett volna második, annyira talán nem hülye. Bár ahogy fel volt húzva... A kiállítás előtt már vezettek a lilák, valószínű behúzták volna a meccset, ha nem is egy hatossal.apeszos
Fradi-Diósgyőrt nem voltak restek lefújni...Joci
több mint 14 éve
a bíró volt a fő farok,egy ekkora rangadót nem lehet eldönteni egy ilyen pirossalhát, nem szeretjük ha a bíró elcsalja a meccset.heinz helyett böőr zolikát kellett volna kiállítani.valamint az újpest drukkerek n+1 utolsó figyelmeztetést kaptak,rég le kellett volna fújni a píbe a meccset,de kokó,kovács zolika meg még ki tudja ki biztos duruzsoltak egy kicsit az ellenőr fejébeÖsszeesküvés..... A büntetést gondolom meg fogják kapni, mint ahogy a Fradi is. Meg is érdemlik. A Heinz esettel egyet értek, de ha Böőr az első esetnél sárgát kap, nem hiszem hogy lett volna második, annyira talán nem hülye. Bár ahogy fel volt húzva... A kiállítás előtt már vezettek a lilák, valószínű behúzták volna a meccset, ha nem is egy hatossal.apeszos
több mint 14 éve
marci
1 023
Nap meccse eddig ez a Juve-Samp, remélem sokan láttátok Digin vagy valami streamen.
több mint 14 éve
hát, nem szeretjük ha a bíró elcsalja a meccset.heinz helyett böőr zolikát kellett volna kiállítani.valamint az újpest drukkerek n+1 utolsó figyelmeztetést kaptak,rég le kellett volna fújni a píbe a meccset,de kokó,kovács zolika meg még ki tudja ki biztos duruzsoltak egy kicsit az ellenőr fejébeÖsszeesküvés..... A büntetést gondolom meg fogják kapni, mint ahogy a Fradi is. Meg is érdemlik. A Heinz esettel egyet értek, de ha Böőr az első esetnél sárgát kap, nem hiszem hogy lett volna második, annyira talán nem hülye. Bár ahogy fel volt húzva... A kiállítás előtt már vezettek a lilák, valószínű behúzták volna a meccset, ha nem is egy hatossal.
több mint 14 éve
na konchesky rodrigez kezd. megnézzük ezzel mire megyünk 😊
több mint 14 éve
hát, nem szeretjük ha a bíró elcsalja a meccset.heinz helyett böőr zolikát kellett volna kiállítani.valamint az újpest drukkerek n+1 utolsó figyelmeztetést kaptak,rég le kellett volna fújni a píbe a meccset,de kokó,kovács zolika meg még ki tudja ki biztos duruzsoltak egy kicsit az ellenőr fejébeazoknak akik nem láttákKöszi'' De mik ezek a szomorú smileyk?!
Újpest-Ferencváros 6-0 ::: összefogaló
http://www.youtube.com/watch?v=lE1BsISJyTs
😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕banok
😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😀 😀 😀zavi27
Fradi-Diósgyőrt nem voltak restek lefújni...
több mint 14 éve
azoknak akik nem láttákKöszi'' De mik ezek a szomorú smileyk?!
Újpest-Ferencváros 6-0 ::: összefogaló
😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕banok
😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Vagy eltiltják, mint a Pápa elleni meccsen, amiért nem állította ki Wolfot.A kispest elleni bíróállat meg kilencest kapott...bezzeg ha néha nekünk kedvez a bíró (nagyon ritkán), azt egyből lehúzza az NS. Asszem Solymosiról is le kellene íratkozni, megvan rá a lehetőségünk.BáleszGondolom holnap majd kap egy 8-at a spori azzal, hogy kisebb hibái voltak, de mérkőzés végeredményét nem befolyásolta.SinisaÍgy jönnének a lottó számok is, jó lenne...
"Solymosi Péter 8 - a magyar bajnokság legnehezebb találkozóját vezette, a szabályokat kiválóan alkalmazta, a rangadóhoz méltóan bíráskodott. Böőr Zoltánnak maradt adósa egy sárga lappal, a hatodik gól előtt pedig vétlennek ítélte Tisza Tibor kezezését."
Priceless!!!Sinisa
Érdekességképpen egy kis statisztika, vajon mit takarnak a számok?
540/113
6/3
3/3
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azoknak akik nem láttákÚjpest-Ferencváros 6-0 ::: összefogaló
😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
több mint 14 éve
A kispest elleni bíróállat meg kilencest kapott...bezzeg ha néha nekünk kedvez a bíró (nagyon ritkán), azt egyből lehúzza az NS. Asszem Solymosiról is le kellene íratkozni, megvan rá a lehetőségünk.Gondolom holnap majd kap egy 8-at a spori azzal, hogy kisebb hibái voltak, de mérkőzés végeredményét nem befolyásolta.SinisaÍgy jönnének a lottó számok is, jó lenne...
Priceless!!!Sinisa
több mint 14 éve
NSO írja:“Solymosi Péter 8 – a magyar bajnokság legnehezebb találkozóját vezette, a szabályokat kiválóan alkalmazta, a rangadóhoz méltóan bíráskodott…”
meg a jó...
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Jó sornak tűnt valóban. Milan-t naívan én is betettem odds növelőnek, a Lecce elleni sziporkát látva 😀gondolom nektek is jött a mixetek a hétvégén 😊gameoverEverton-Mu X X
0-1 Arsenal Bolton H H
WBA - sp*rs 2 X
Cesena - Milan 2 1
Bilbao-Atl.Madrid 2 2
végülis majdnem jött a 11ropim 😀
szerk.: a mixem tegnap már a Everton- Mu meccs 88. percében a kukában volt.... 😛 kikellett halásznom, de tök felesleges volt😀M_ViCk
amúgy erre van külön topik 😉
több mint 14 éve
Gondolom holnap majd kap egy 8-at a spori azzal, hogy kisebb hibái voltak, de mérkőzés végeredményét nem befolyásolta.SinisaÍgy jönnének a lottó számok is, jó lenne...
Priceless!!!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gondolom nektek is jött a mixetek a hétvégén 😊gameoverEverton-Mu X X
0-1 Arsenal Bolton H H
WBA - sp*rs 2 X
Cesena - Milan 2 1
Bilbao-Atl.Madrid 2 2
végülis majdnem jött a 11ropim 😀
szerk.: a mixem tegnap már a Everton- Mu meccs 88. percében a kukában volt.... 😛 kikellett halásznom, de tök felesleges volt😀
több mint 14 éve
gameover
20
gondolom nektek is jött a mixetek a hétvégén 😊
bocs ha megbántottalak, tényleg nem direkt csinálom.