Soccer
42 feliratkozó
több mint 12 éve
igen, csak ha most kezdik akkor nem az lesz a bajnok aki a legtöbb pontot szerzi hanem aki állva marad a végéig 😊Úgy néz ki, hogy lesznek ezután is derbik.pedig egyszer el kéne kezdeni rendet rakni...NB2
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megmenekul-az-ujpest-az-mlsz-jovahagyta-az-indulasi-jog-atruhazasat-2323335Tony
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Úgy néz ki, hogy lesznek ezután is derbik.pedig egyszer el kéne kezdeni rendet rakni...
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megmenekul-az-ujpest-az-mlsz-jovahagyta-az-indulasi-jog-atruhazasat-2323335Tony
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Úgy néz ki, hogy lesznek ezután is derbik.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megmenekul-az-ujpest-az-mlsz-jovahagyta-az-indulasi-jog-atruhazasat-2323335
több mint 12 éve
szerintem egy mostani formát mutató dortmund ellen van keresnivalója a MU-nak...a többi már necces...😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én nem vitatom a 11-es jogosságát, de hogy mezőnyben ennyire hazafújni nem lehet, az tuti. Legyen szó a MU-ról vagy tudomisén, a Bacelonáról. Egyébként konkrétan a szabadrúgás előtti "falt" csípte nagyon a szemem, de hát ezen már kár fennakadni.Sajnálom a görögöket, De Gea nagyon jó napot fogott ki.
Ha a bajnoki formát fogja mutatni a következő körben a vörös ördög gárda, akkor szerencsés lesz, aki velük játszik, viszont, ha a tegnapi formát hozzák, jaj lehet bárkinek.
több mint 12 éve
Mit ne mondjak, szépen nyomták ma a bírók a MU-et...JC6a görögök meg sok gólt lőttek idegenben...
de most tényleg a 8 helyzetből ha egyet benyesnek most ők ünnepelnek, ennyi
több mint 12 éve
végülis a Dinamo is csak megnyerte a BL-t, igaz, nekik több közük volt a focihoz... de az idei BL-hez ez a MU rettentő kevés, konkrétan talán nekik van a megmaradt 8 csapat közül a győzelemre - a negyeddöntőben szerintem meccset sem fognak már nyerni*én nem komázom már annyira Moyest mint a kinevezésekor de kb 4 hónapja nem játszottak így mint most. Reméljük ez vminek a kezdete.Mit ne mondjak, szépen nyomták ma a bírók a MU-et...JC6Igaz. A necces szitukat nagy részben mind megkapták. Hazai pálya, klub név. Azt ne akard megmagyarázni, hogy nem volt tizenegyes. 😊
Nagyot melóztak, felvették a munkásruhát. Jelen pillanatban ennyit tud ez a csapat, de ma mindent kitettek a pályára. Sajnálom a Moyes hater United drukkereket. Gondolom nem tudnak ennek örülni.tüsi91
ez k... nagy :
Stretford End
"Tudjátok mi lenne a legjobb? Ha a United megnyerné a BL-t, a Liverpool pedig a 4. helyen végezne a bajnokságban." (Everred a sokadik sör után a Mozaikban)davemayer
*és döntetlen sem lesz mindkét meccs, még mielőtt valaki idevizionálna egy 0-0, 1-1 idegenben lőtt több gólos továbbjutást
több mint 12 éve
én nem komázom már annyira Moyest mint a kinevezésekor de kb 4 hónapja nem játszottak így mint most. Reméljük ez vminek a kezdete.Mit ne mondjak, szépen nyomták ma a bírók a MU-et...JC6Igaz. A necces szitukat nagy részben mind megkapták. Hazai pálya, klub név. Azt ne akard megmagyarázni, hogy nem volt tizenegyes. 😊
Nagyot melóztak, felvették a munkásruhát. Jelen pillanatban ennyit tud ez a csapat, de ma mindent kitettek a pályára. Sajnálom a Moyes hater United drukkereket. Gondolom nem tudnak ennek örülni.tüsi91
ez k... nagy :
Stretford End
"Tudjátok mi lenne a legjobb? Ha a United megnyerné a BL-t, a Liverpool pedig a 4. helyen végezne a bajnokságban." (Everred a sokadik sör után a Mozaikban)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mit ne mondjak, szépen nyomták ma a bírók a MU-et...JC6Igaz. A necces szitukat nagy részben mind megkapták. Hazai pálya, klub név. Azt ne akard megmagyarázni, hogy nem volt tizenegyes. 😊
Nagyot melóztak, felvették a munkásruhát. Jelen pillanatban ennyit tud ez a csapat, de ma mindent kitettek a pályára. Sajnálom a Moyes hater United drukkereket. Gondolom nem tudnak ennek örülni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mit ne mondjak, szépen nyomták ma a bírók a MU-et...
több mint 12 éve
Micsoda egy kibaszott vicc ez a vidi. Pécs totál B/ifi-vel 1-1-et játszott az egy magyarral felálló Vidivel. Hogy nem ég le a pofájukról a bőr?zinedine5mindhárom "nagy" elég csúnyán megégett az odavágón, kíváncsi vagyok mennyire veszik komolyan majd a jövőbeni LK meccseiket
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
azért sajnálom, hogy Taktikus Sanyit eltiltotta a sportTV, hiányzik a "2-0 a legveszélyesebb eredmény" és a hasonló magasröptű gondolatok 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Micsoda egy kibaszott vicc ez a vidi. Pécs totál B/ifi-vel 1-1-et játszott az egy magyarral felálló Vidivel. Hogy nem ég le a pofájukról a bőr?
több mint 12 éve
Tony
885
"Villás Boa" már nem lesz Barca edző, 2 évre aláírt a Zenithez.
885
több mint 12 éve
HAJRÁ GALATA HOZD A RETKES MIXEMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8.1 ben vettem ki a cselzi-galatatürküszaraj meccset.
több mint 12 éve
na azért ez kemény! Még a véleményes tizenegyesnél és kiállításnál nem is mondtam semmit, a bírói tévedés sajnos benne van a játékban, ráadásul előtte egy sima tizit nem adtak meg a Pécsnek. Szóval ahhoz egy szavam nem lehet. Már persze magát a kiállítást is jogtalannak éreztem, de nem is erről van szó. De hogy 3 meccses eltiltás jár mindezért, az elég durva. Ilyenkor mit gondol az MLSZ? Ráadásul ennek a szurkolói regisztrációs mizériának sincs az égvilágon semmi értelme, a zsidózó, buzi MLSZező drukkerekből még eddig egyet sem láttam előállítani, akkor meg minek? Szerencsétlen nyuggerek, 80 évesen elszenvedtek a stadionig fradi meccsen is (volt ilyen nem is kevés) aztán baszhatták mert nem engedték be őket, mivel meccsnapon stadionnál nem lehetett jegyet venni. Interneten meg nem feltétlen szörfölgetnek 80 évesen a népek.
Közben a sokadjára magyart szidó Steauat a román szövi megbaszta, előreláthatóan jön majd pár zárt kapus meccs is nekik. az tetszik. 😊
penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=1657 az emberileg szar ronaldo meg itt van 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A gond az, hogy hiába van jobb formában a Real, idén a rangadókon nem megy. A bajnokság eddigi 3 fontos meccsén sikerült 1 pontot szerezni azt is úgy, hogy irdatlan nagy mázlink volt. Szvsz Ancelotti túl defenzív felfogásban küldi fel ezekre a meccsekre a csapatot. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ezeken a meccseken milyen a csapat összetétel. Carlo megfelelő edző a Real számára, de jó lenne ezt a klasszikust behúzni és kiejteni a Barcát a versenyfutásból.
több mint 12 éve
Nekem mindegy, csak verjük a Realt és az Atleticot nyerjük meg vhogy a BL-t a többi csak ráadás 😛 ha összejön.dandeBilibe lóg a kezed, ébresztő! 😀
több mint 12 éve
Nekem mindegy, csak verjük a Realt és az Atleticot nyerjük meg vhogy a BL-t a többi csak ráadás 😛 ha összejön.
több mint 12 éve
persze. de a Barcelona ugyanúgy megbotolhat.Azért az a 4 és a 3 simán behozható, nem 40 és 30. 😊miért kellene támadniuk? amikor utoljára néztem, még négy pont előnyük volt a Barca és három az Atletico előtt. egyáltalán nincsenek lépéskényszerben, a Barcelona viszont igen. ha döntetlen is lenne a meccs, akkor sem kerül hozzájuk közelebb a katalán gárda, és az Atleti sem éri utol őket. Ancelotti meg szerintem pont telibe szarja, hogy milyen játékot várnak tőle, hazai pálya ide vagy oda. pont meg van az a pár kiszabott gyors emberük, aki labdaszerzés után be tud száguldani a védelem réseibe, onnan meg már csak be kell lőni a helyzeteket...slowmotionÚgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛dandeMáskor is volt már, hogy majd most a Reál szétver minket és a végén mi nyertünk (volt hogy könnyed játékkal). Egyrészt más a motiváció egy el classicon, mint mondjuk egy Almeria ellen, másrészt mivel a Realnak is támadnia kell, nem felállt fal ellen játszunk. Bár ettől még simán bújhatunk Ronaldoéktól, de nem nagyon lehet prognosztizálni semmit.Tony
Plusz ha a Real legyőz egy közvetlen riválist, mindjárt jobb, mintha arra játszik, hogy sosem hibázik egy meccsen sem az elkövetkezőkben.Tony
ráadásul az utolsó 15 meccsen a Real 39, az Atleti 33, a Barca 29 pontot szerzett. az első 13-on ugyanez 31, 34, 37. gólkülönbségben ez +33, +21, +29, első 13 meccsre +18, +22, +30. némileg más pályát írnak le a csapatok, szóval én inkább arra tippelnék, hogy ezután is a Barca fog több pontot veszíteni, mint a Real (kivéve, ha Cé lesérül). a Realnak a Barcával szemben két meccsnyi előnye van (ennyit adhat döntetlenre), és még akkor is pontegyenlőség van. ja, és a Real-Barca mellett még van egy Barca-Atletico is.
több mint 12 éve
Tony
885
885
Azért az a 4 és a 3 simán behozható, nem 40 és 30. 😊miért kellene támadniuk? amikor utoljára néztem, még négy pont előnyük volt a Barca és három az Atletico előtt. egyáltalán nincsenek lépéskényszerben, a Barcelona viszont igen. ha döntetlen is lenne a meccs, akkor sem kerül hozzájuk közelebb a katalán gárda, és az Atleti sem éri utol őket. Ancelotti meg szerintem pont telibe szarja, hogy milyen játékot várnak tőle, hazai pálya ide vagy oda. pont meg van az a pár kiszabott gyors emberük, aki labdaszerzés után be tud száguldani a védelem réseibe, onnan meg már csak be kell lőni a helyzeteket...slowmotionÚgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛dandeMáskor is volt már, hogy majd most a Reál szétver minket és a végén mi nyertünk (volt hogy könnyed játékkal). Egyrészt más a motiváció egy el classicon, mint mondjuk egy Almeria ellen, másrészt mivel a Realnak is támadnia kell, nem felállt fal ellen játszunk. Bár ettől még simán bújhatunk Ronaldoéktól, de nem nagyon lehet prognosztizálni semmit.Tony
Plusz ha a Real legyőz egy közvetlen riválist, mindjárt jobb, mintha arra játszik, hogy sosem hibázik egy meccsen sem az elkövetkezőkben.
Plusz nem mindenki Mourinho, hogy megteheti kontrára játszik egy classicon. 😊
több mint 12 éve
miért kellene támadniuk? amikor utoljára néztem, még négy pont előnyük volt a Barca és három az Atletico előtt. egyáltalán nincsenek lépéskényszerben, a Barcelona viszont igen. ha döntetlen is lenne a meccs, akkor sem kerül hozzájuk közelebb a katalán gárda, és az Atleti sem éri utol őket. Ancelotti meg szerintem pont telibe szarja, hogy milyen játékot várnak tőle, hazai pálya ide vagy oda. pont meg van az a pár kiszabott gyors emberük, aki labdaszerzés után be tud száguldani a védelem réseibe, onnan meg már csak be kell lőni a helyzeteket...Úgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛dandeMáskor is volt már, hogy majd most a Reál szétver minket és a végén mi nyertünk (volt hogy könnyed játékkal). Egyrészt más a motiváció egy el classicon, mint mondjuk egy Almeria ellen, másrészt mivel a Realnak is támadnia kell, nem felállt fal ellen játszunk. Bár ettől még simán bújhatunk Ronaldoéktól, de nem nagyon lehet prognosztizálni semmit.Tony
több mint 12 éve
Tony
885
885
Úgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛dandeMáskor is volt már, hogy majd most a Reál szétver minket és a végén mi nyertünk (volt hogy könnyed játékkal). Egyrészt más a motiváció egy el classicon, mint mondjuk egy Almeria ellen, másrészt mivel a Realnak is támadnia kell, nem felállt fal ellen játszunk. Bár ettől még simán bújhatunk Ronaldoéktól, de nem nagyon lehet prognosztizálni semmit.
több mint 12 éve
Úgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛dandenincs mese, be kell állni védekezni és kontrázni 😉
több mint 12 éve
Úgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛