Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Persze most minden befelépattan...Kassai 9est kapott amikor undorító módon elcsalt egy Újpest meccset.
😕 😕 😕
Kis kéz pedig nem számít.
Gondolom holnap majd kap egy 8-at a spori azzal, hogy kisebb hibái voltak, de mérkőzés végeredményét nem befolyásolta.Sinisa
Szét is téptem az NS-t.
több mint 14 éve
Persze most minden befelépattan...😕 😕 😕
Kis kéz pedig nem számít.
Gondolom holnap majd kap egy 8-at a spori azzal, hogy kisebb hibái voltak, de mérkőzés végeredményét nem befolyásolta.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Valdez a kivégzőosztag 😀Barca - Hercules 0-2Hát Hercules mégiscsak félisten...fetomy
Az mi? 😀szaba
több mint 14 éve
Barca - Hercules 0-2Hát Hercules mégiscsak félisten...
Az mi? 😀szaba
több mint 14 éve
Kést döftek egy újpesti szurkolóba Nem maradt erőszak nélkül az Újpest-Ferencváros bajnoki mérkőzés.
A találkozót megelőzően, Újpest-Városkapunál egy egyedül levő 17 éves fiatal újpestit késeltek meg. Az ifjú drukker egyedül sétált, amikor egy tizenöt-húsz fős, ferencvárosi csoport elsétált mellette, és a csoport egyik tagja beleszúrt az újpesti szurkolóba.
A fiatalember azonnal elájult, mentőt hívtak hozzá, ami félóra alatt ért ki hozzá, ezt követően azonnal kórházba szállították.
több mint 14 éve
Barca - Hercules 0-2Egyre jobb ez a mai nap!
Az mi? 😀szaba
😕
Gondolom holnap majd Matt Light ráesik Brady-re, és mindkettő megy az IR-re...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Örülhet az Újpesti vezetőség...Már ránk lehet majd verni a balhét.
Keddi FB:
Tüzezés + két fébeszakítás: 200.000,- HUF
Kerítés beszakítás stb.: 2.000.000,- HUF + pár meccs pályabezárás.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
omg már 5-0
több mint 14 éve
Nem lett volna teljesen egyértelmű.Ezzel a kiállítással gyakorlatilag elbaszta a bíró az egész meccset. Ha már valakit ki kellett volna állítnai az éppen Böőr volt, mi fasznak nem adott neki még sárha lapot se az elején, pedig az egyértelmű törlesztés volt?SzeszeSztem ennek egy lila drukker sem örül.
Ezt a mai Fradit meg lehetett volna bírói hiba nélkül is verni.
Most meg nem a gólokkal hanem a kiállítással lesz tele minden.
Amúgy tuti kompenzál majd a spori.
(tudom nem vigasz)Bazzani
Tény, hogy a második 15 percben az Újpest átvette a kezdeményezést.
De ez mind HA...
Kompenzálni meg tuti nem mer majd.
Az FB pedig majd rutinból mondja, hogy nem volt kiállítás, de ha a bíró felmutatta a pirosat, akkor el kell tiltani. Sajnos ez van, de rossz a szabály.
Az egészben csak az az idegesítő, hogy 1 éven belül ez már a 3. eset lesz.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
Ez tényleg a true Jimmy volt? 😀szabakétlem, nincs barcelonai vonatkozás a meccsen 😛
több mint 14 éve
szaba
10 513
Ez tényleg a true Jimmy volt? 😀
több mint 14 éve
úgy látom nagy verés van..college gameday 😛
sebaj, nem izgat az Újpest-Fradi, este Milan meccs 😀Stez
több mint 14 éve
úgyérzem armageddon gyűlölködés lesz a soccer topikban a derbi után, ezért már előre óva intenék mindekit attól, hogy elragadtassa magát
több mint 14 éve
úgy látom nagy verés van..sebaj, nem izgat az Újpest-Fradi, este Milan meccs 😀
több mint 14 éve
Persze, lehet h nyertetetek volna így is, nem is erről van szó, csak az ilyenekkel a maradék kedvét is elveszik az embernek..Ezzel a kiállítással gyakorlatilag elbaszta a bíró az egész meccset. Ha már valakit ki kellett volna állítnai az éppen Böőr volt, mi fasznak nem adott neki még sárha lapot se az elején, pedig az egyértelmű törlesztés volt?SzeszeSztem ennek egy lila drukker sem örül.
(tudom nem vigasz)Bazzani
Nah ott is a harmadik, nekem ebből elég is volt nem idegesítem magam tovább.
több mint 14 éve
Ezzel a kiállítással gyakorlatilag elbaszta a bíró az egész meccset. Ha már valakit ki kellett volna állítnai az éppen Böőr volt, mi fasznak nem adott neki még sárha lapot se az elején, pedig az egyértelmű törlesztés volt?SzeszeSztem ennek egy lila drukker sem örül.
(tudom nem vigasz)
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
katalán zászlóval, visca el barca, forever kubala laci 😊MadAz előző fft magazinban nyilatkozta azt hiszem,hogy egy magyar meccset is kinézett már magának,de akkor nem árulta el érthető módon 😊
több mint 14 éve
Ezzel a kiállítással gyakorlatilag elbaszta a bíró az egész meccset. Ha már valakit ki kellett volna állítani az éppen Böőr volt, mi fasznak nem adott neki még sárga lapot se az elején, pedig az egyértelmű törlesztés volt, erre egy ilyenért meg kiállít, vicc...
több mint 14 éve
katalán zászlóval, visca el barca, forever kubala laci 😊
@KJuraszik
több mint 14 éve
Faszom füst baszod.Értelme semmi.
Kurva annyát ennek:
A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.