Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerinted nem fog lecserélődni a fél keret?Zsolnai Robival, mint házi gólkirály? Kaposvár és Kispest egy emberként nevet...slowmotionörülök, hogy a Pápa maradt bent. jövőre csak még egy csapatot kell találni, aki a Rákóczi alatt végez, és akkor 2014-15-ben is lesz élvonalbeli (muhaha) foci a cukorgyári gödörben 😊slowmotionMezőkövesd, a Felcsút a dobogóra hajt majd 😊jjncaa
De

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
1994-ből van az első emlékem és a cikk alázó tartalma a 2006-os csapatra tökéletesen illik, de a többire én biztos nem húznám rá. A 2010-es csapat méltatlanul alulértékelt, pechjükre nem volt kapusuk. Bebeto és Romario mellett kit érdekel, hogy favágókkal volt tele a középpálya (Dunga, Mauro Silva)? 2002-esbe nem tudom milyen alapon lehet belekötni. A 1998-ban a dánok elleni meccs a torna egyik legjobbja volt. Sótlan bagázs.Ergo DoM nem élt/nem emlékszik a 80-as évek második felére.. milyen meglepő 😛IgorNem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_reszjjncaa
A mostani válogatottból a szervezettséget hiányolom és egyszerűen nem fér a fejembe, mitől várják, hogy Neymar köré bármit is fel lehet építeni.
több mint 12 éve
Ergo DoM nem élt/nem emlékszik a 80-as évek második felére.. milyen meglepő 😛Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_reszjjncaa
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Zsolnai Robival, mint házi gólkirály? Kaposvár és Kispest egy emberként nevet...örülök, hogy a Pápa maradt bent. jövőre csak még egy csapatot kell találni, aki a Rákóczi alatt végez, és akkor 2014-15-ben is lesz élvonalbeli (muhaha) foci a cukorgyári gödörben 😊slowmotionMezőkövesd, a Felcsút a dobogóra hajt majd 😊jjncaa
több mint 12 éve
Kissé égnek a németek a jenkik ellen, 4-1, kellett hozzá ez ister Stegen elintézte ezzel a barca-szerződést.
jjncaa
több mint 12 éve
Kissé égnek a németek a jenkik ellen, 4-1, kellett hozzá ez is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_resz

---
több mint 12 éve
www.bild.de/sport/fussball/mario-gomez/wechselt-zum-ssc-neapel-30657530.bild.htmlKlosenak mondjuk bejött a váltás, gondolta neki is. :Lol:
Gomez-->Nápoly
vicc bazmeg....Amadeus91
Mostantól Nápolyban nyomogathatják majd ezt.
www.gomezbutton.de/
több mint 12 éve
Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoM2006, 2010 😀 a legjobb nyolcig elmennek, onnan tovább úgy se szoktak jutni.
Mondjuk én nem értek a külföldi focihoz, de nevek alapján nem kéne kilátástalannak lenni.
A csapat:
Guilherme - Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Marcelo - Ramires - Lucas Moura, Oscar, Willian - Hulk, Neymar
B csapat:
Julio Cesar - Rafael, Adriano, Filipe - Luis Gustavo, Sandro, Lucas Leiva - Kaká, Hernanes, Fernandinho - Taison
több mint 12 éve
www.bild.de/sport/fussball/mario-gomez/wechselt-zum-ssc-neapel-30657530.bild.htmlGomez-->Nápoly
vicc bazmeg....
több mint 12 éve
Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.
több mint 12 éve
Ezek összebeszéltek.Elnézve a kocsi elejét Ő is biztos 30al ment.---
sportgeza.hu/futball/2013/06/02/ennyi_maradt_a_barcas_alexis_autojabol/Hanni
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Luque 😥remélem a képernyőn keresztül is átjött valamennyire a hangulat, bár a meccs gyalázatosan szar volt, Sivicre nagyon kíváncsi leszek mit kezd a srácokkal
több mint 12 éve
brazil - angol nézhető lesz valami elérhető tv csatornán vagy marad a stream ?

több mint 12 éve
örülök, hogy a Pápa maradt bent. jövőre csak még egy csapatot kell találni, aki a Rákóczi alatt végez, és akkor 2014-15-ben is lesz élvonalbeli (muhaha) foci a cukorgyári gödörben 😊slowmotionMezőkövesd, a Felcsút a dobogóra hajt majd 😊

---
több mint 12 éve
örülök, hogy a Pápa maradt bent. jövőre csak még egy csapatot kell találni, aki a Rákóczi alatt végez, és akkor 2014-15-ben is lesz élvonalbeli (muhaha) foci a cukorgyári gödörben 😊
több mint 12 éve
Vicsorgás, családnak üzengetés, kérdésre nem válaszolás. Olyan volt mint egy drogos.Szűcs alulmúlta Tóth Bálint meccs előtti nyilatkozatát.Bazzanimi vót?Höri
több mint 12 éve
Ha valami jó van abban, hogy a Pápa bentmaradt, hogy a már jó régen látott, teljesen nem normális, régen is félőrült Tóth Bálint vosszakerült az NB1es körforgásba😊 Most is rögtön egy tanulmány volt a feje a meccs utáni nyilatkozatban.Szűcs alulmúlta Tóth Bálint meccs előtti nyilatkozatát.Bazzanimi vót?Höri
több mint 12 éve
Szűcs alulmúlta Tóth Bálint meccs előtti nyilatkozatát.Bazzanimi vót?
több mint 12 éve
Na, végre egyszer mi rúgtuk a gólt a 90. percben, és nem kaptuk. Mondjuk a Siófokot sajnálom, inkább ez a szagtalan Pápa pottyant volna ki. Remélem jövőre jobb szezonunk lesz!
több mint 12 éve
Griffiths benntartja a Pápát, fiesztaHöriInkább a Balbazmeg Szabolcs ejtette ki a Siófokot 😕
több mint 12 éve
Szűcs alulmúlta Tóth Bálint meccs előtti nyilatkozatát.