Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Kiváncsi vagyok ezek után a keddi FB-re.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
LOL b+ Jimmy Jump, beszarok ute-fagyin 😀 😀The terrible towelKemény percekig rohangál 😀😀 Hozzá nem ér senki
több mint 14 éve
Hihhhhijjjj!Jimmy!
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
LOL b+ Jimmy Jump, beszarok ute-fagyin 😀 😀
több mint 14 éve
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!Jimmy Jump!
😀 😀 😀
Biztos nincs ekkora lazasághoz szokva!!!!!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
JIMMY JUMP ! ! ! ! ! 😀
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok "kompenzál-e" a spori a 2. félidőben...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Puhl korrekt volt.Én inkább úgy éreztem, hogy be akar állni a labda és Böőr közé. Nem is talppal ment.
Szerk:
Puhl előtt most le a kalappal.
Nem védte a "mundér becsületét"!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
Én Újpest drukkerként azt mondom,hogy ne a bíró legyen már a főszereplő.Így nem is édes a győzelem.
Már ha az lesz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Engem miért hagysz ki?bazmeg megkkora szimpatikus csapat ez az Everton 😊 BEAT MU!kristofTomi és Gabokocka ujjong majd, ha meglátja a hsz-tkonqueror
COYB! :cool:
több mint 14 éve
Csíra Solymosi nyílván nem merte a második Újpesti gól utáni tüzezésnél is félbeszakítani, mert a végén még le kellett volna fújni a meccset, és azt csak az Üllői-n lehet.Tudom, nekünk fradistáknak üldözési mániája van.
Idén eddig 3 kiállítás, és abból egyedül Rodié érthető valamennyire.
A többi fordított ítéletről ne is beszéljünk.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
már látom előre, hogy Heinzet, mint visszaesőt, 2 vagy 3 meccsre tiltják el...WTF ???nem lesz könnyűSzobi22
Ezt valaki majd alkalomadtán elmagyarázhatná, hogy miért piros.Sinisa
több mint 14 éve
WTF ???nem lesz könnyű
Ezt valaki majd alkalomadtán elmagyarázhatná, hogy miért piros.Sinisa
több mint 14 éve
WTF ???Ezt valaki majd alkalomadtán elmagyarázhatná, hogy miért piros.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
ez már megint mi a tököm volt...?köszönjük, hogy ezt a meccsünket is elintézték...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂 JJ már izzítja a zárástszabaigaza lenne....nagyon megy a szájkarate...Raiders89 fiúnál elszaladt a ló...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bogdán Ádám kifejezetten jól véd ellenünk (már 3-4 ziccert is védett), de azért így is vezetünkArsha-val nemtom mivan...:S Chamakh meg nagyszerű...
Arsenal- Bolton 2-1
szerk: már 4-1 de ez nem Bogdánon múlt, ha ő nem véd így akkor lehetett volna 6-7-is....LTChargers
több mint 14 éve
Böőr-nek most jött volna a második sárga...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
hozzáteszem 1-2 évvel ezelőttig Farkas nem is lett volna hülyeség 😛 Kb. az egyik legjobb volt a csapatból, csak idénre padra szorult 😛Sanyibá' kit jött nézni az UTE-Fradin???OV kiküldte.
Itt nincsenek haveri kutyák...Sinisa
Így azt hihetik az emberek,hogy nemcsak a Vidire épül majd a válogatott.
Pedig de.
Állítólag már Nikolicsot is honosítjuk.
Nem értem,hogy a Polonkai,Farkas,Sándor tengelyt miért nem kezdtük már beépíteni a válogatottba.Bazzani
Polonkaival meg csak várjál 😀 A vidiben már megtalálta kit kell lesz.pni, hogy a játéktudás hiányától függetlenül állandóan játszon, csak idő kérdése, és OV farka is belelóg a szájába 😛
több mint 14 éve
Kezdődik 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Sanyibá' kit jött nézni az UTE-Fradin???OV kiküldte.
Itt nincsenek haveri kutyák...Sinisa
Így azt hihetik az emberek,hogy nemcsak a Vidire épül majd a válogatott.
Pedig de.
Állítólag már Nikolicsot is honosítjuk.
Nem értem,hogy a Polonkai,Farkas,Sándor tengelyt miért nem kezdtük már beépíteni a válogatottba.
több mint 14 éve
Bogdán Ádám kifejezetten jól véd ellenünk (már 3-4 ziccert is védett), de azért így is vezetünkArsenal- Bolton 2-1
szerk: már 4-1 de ez nem Bogdánon múlt, ha ő nem véd így akkor lehetett volna 6-7-is....
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 14 éve
Sanyibá' kit jött nézni az UTE-Fradin???Itt nincsenek haveri kutyák...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern