Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
liptáknak szerintem helye van a válogatottban és korábban én hiányoltam is, de most speciel gyengébben játszikaz a tanulság hogy Vermes kell a válogatottba ő sokoldalúan tud szélső és közép hátvédet is 😊
több mint 14 éve
Lipták szerintem jó játékos.Felépítésre is, fejelni is tud, és keveset hibázik.
Zlatanra kisebb embert kár ráállítani mert elnyomja a faszba.
Lázárt én se vágom miért válogatott, eleve tavaly a szezon nagy részében nem ő hanem Andic volt a vidi jobbek.
Elek ugyanez csak más poszton, egyáltalán nem volt alapember tavaly, és olyan nagy berobbanásra sem emlékszem tőle.
Vidi hype, Gyuri bácsi hadd örüljön...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó bocs
több mint 14 éve
Laczkót azért ismerem. még 2006ból mikor Fradiban feltűnt balszélsőként. aztán húzott ki Pireuszbafordítva a nagy darab középhátvéd a vidis lipták, a szélső huszti szerű meg a debreceni lackó, lázár is vidis de ő egy harmadikOrklipták most itt és idén gyenge de korábban szerintem nagyon jól játszott az NB 1-ben illetve az angolok ellen is jó volt így még értem hogy bekerült a keretbeOrkamúgy lehet fura tőlem, de ez nem gecizés volt, egyszerűen nem vágtam ki a csávó 😊 Lipták a lokis, és Lázár a vidis?konqueror
még ez az Elek volt új arc, gondolom nem a volt MTK balbekk Elek Norbert
több mint 14 éve
fordítva a nagy darab középhátvéd a vidis lipták, a szélső huszti szerű meg a debreceni lackó, lázár is vidis de ő egy harmadikamúgy lehet fura tőlem, de ez nem gecizés volt, egyszerűen nem vágtam ki a csávó 😊 Lipták a lokis, és Lázár a vidis?konquerorez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?konquerorlipták most itt és idén gyenge de korábban szerintem nagyon jól játszott az NB 1-ben illetve az angolok ellen is jó volt így még értem hogy bekerült a keretbeOrk
több mint 14 éve
személyeskedni nem kéneMár megint te, gázai huligán?Laczkótól bármelyik jobb....JC6Most már csak az a kérdés, hogy Laczkó hogy kapcsolódik Orbánhoz. Bár ahogy látom, te nagyon belelátsz a dolgokba, szóval biztos tudsz erről is valami jó kis pletykát.F.Schleck
A Vili-Szélesi válaszra reagálva írtam, hogy Laczkótól bármelyik jobb.
Elek meg Lipták a Vidis hsz-em..
Szerintem ezt benézted...fail...JC6
több mint 14 éve
mind2 Videotonamúgy lehet fura tőlem, de ez nem gecizés volt, egyszerűen nem vágtam ki a csávó 😊 Lipták a lokis, és Lázár a vidis?konquerorez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?konquerorlipták most itt és idén gyenge de korábban szerintem nagyon jól játszott az NB 1-ben illetve az angolok ellen is jó volt így még értem hogy bekerült a keretbeOrk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Már megint te, gázai huligán?Most már csak az a kérdés, hogy Laczkó hogy kapcsolódik Orbánhoz. Bár ahogy látom, te nagyon belelátsz a dolgokba, szóval biztos tudsz erről is valami jó kis pletykát.F.SchleckPedig mennyivel jobb lenne a szokásos Vanczák-Szélesi álompáros, ugye?F.SchleckLaczkótól bármelyik jobb....JC6
A Vili-Szélesi válaszra reagálva írtam, hogy Laczkótól bármelyik jobb.
Elek meg Lipták a Vidis hsz-em..
Szerintem ezt benézted...fail...
több mint 14 éve
viszont az egyik félig szlovák, így JC6 is örülhet 😂két csatáraz a baj a mostani két csatárral, hogy alig játszanak vagy semmit a csapatuknálOrk
de rég láttam ilyetkonqueror
több mint 14 éve
Lackó -Debrecen- Kósa- Fidesz 😀 Ezt is megmagyaráztuk. 😀Most már csak az a kérdés, hogy Laczkó hogy kapcsolódik Orbánhoz. Bár ahogy látom, te nagyon belelátsz a dolgokba, szóval biztos tudsz erről is valami jó kis pletykát.F.SchleckPedig mennyivel jobb lenne a szokásos Vanczák-Szélesi álompáros, ugye?F.SchleckLaczkótól bármelyik jobb....JC6
Rohadtul várom hogy az u21es selejtező vége legyen és onnan hozzunk fel 1-2-3 védőt.
több mint 14 éve
amúgy lehet fura tőlem, de ez nem gecizés volt, egyszerűen nem vágtam ki a csávó 😊 Lipták a lokis, és Lázár a vidis?ez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?konquerorlipták most itt és idén gyenge de korábban szerintem nagyon jól játszott az NB 1-ben illetve az angolok ellen is jó volt így még értem hogy bekerült a keretbeOrk
több mint 14 éve
két csatáraz a baj a mostani két csatárral, hogy alig játszanak vagy semmit a csapatuknál
de rég láttam ilyetkonqueror
több mint 14 éve
Most már csak az a kérdés, hogy Laczkó hogy kapcsolódik Orbánhoz. Bár ahogy látom, te nagyon belelátsz a dolgokba, szóval biztos tudsz erről is valami jó kis pletykát.Laczkótól bármelyik jobb....JC6Fidesz - Videoton.Pedig mennyivel jobb lenne a szokásos Vanczák-Szélesi álompáros, ugye?F.Schleck
Viktor - Mezey - Egervári.
Csókosok.
Így.JC6
több mint 14 éve
ez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?konquerorlipták most itt és idén gyenge de korábban szerintem nagyon jól játszott az NB 1-ben illetve az angolok ellen is jó volt így még értem hogy bekerült a keretbe
több mint 14 éve
Nem, de ne mondja nekem senki hogy nem tudunk náluk jobb védőket kiállítani a pályára, vagy ha igen akkro felejtsük el az építkezést mert ilyen hátsósorral...Pedig mennyivel jobb lenne a szokásos Vanczák-Szélesi álompáros, ugye?F.Schleckez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?konquerorFidesz - Videoton.
Csókosok.
Így.JC6
Viszont elől ez szép volt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Laczkótól bármelyik jobb....Pedig mennyivel jobb lenne a szokásos Vanczák-Szélesi álompáros, ugye?F.Schleckez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?konquerorFidesz - Videoton.
Csókosok.
Így.JC6
több mint 14 éve
Pedig mennyivel jobb lenne a szokásos Vanczák-Szélesi álompáros, ugye?ez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?konquerorFidesz - Videoton.
Csókosok.
Így.JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?konquerorFidesz - Videoton.
Csókosok.
Így.
több mint 14 éve
Mily meglepő Lackó oldaláról kaptuk a gólt,mért nem lehett megtenni Bwinen ...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy fejjel alacsonyabb OMG...
több mint 14 éve
ez a Lázár meg Lipták amúgy ki a bűn és miért lettek hirtelen válogatottak?
több mint 14 éve
bazzeg...pedig csak ő volt benn, más nem kaphattakonquerora remek vidi-dvsc összjáték, az egyik hagyta beadni a másik meg a hátát nézte
több mint 14 éve
bazzeg...pedig csak ő volt benn, más nem kaphatta
több mint 14 éve
Spec atdhe-ről nézem, csak későn eszméltem... nálam végig a magyarok skandálnak, svéd szót nem is hallani.Ez mekkora volt... legendás 😂 remélem valaki csinált print screent 😀Igortévéről nehéz 😀 de bazki mégcsak nem is az előző góré, hanem az arch enemy 😀 😀konqueror
Na, pont ez a nobody... eh.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)