Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
kicsit olyan a feje a svéd kapusnak, mint Bilsonnak a HIMYMből, csak szakállal 😀
több mint 14 éve
Nah meghallgatott engem Lackó azt darált. Sajnálom elmandert de azért megnyugtató hogy nem játszik most remélem komolyabb baja nem lesz azért.
több mint 14 éve
ráadásul kettővel korábbi amúgy is, svédországba nem jutnak el a hírekEz mekkora volt... legendás 😂 remélem valaki csinált print screent 😀Igortévéről nehéz 😀 de bazki mégcsak nem is az előző góré, hanem az arch enemy 😀 😀konqueror
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én meg nem támadtam, de ha támadtam is volna, meg tudja ő magát védeni 😊JJ, hagyjad már Gerát, hol van még a meccs vége? De bírom ezt...JC6csak leírta, hogy eddig nem sokmindent mutatott, ami ténykonqueror
több mint 14 éve
Ez mekkora volt... legendás 😂 remélem valaki csinált print screent 😀Igortévéről nehéz 😀 de bazki mégcsak nem is az előző góré, hanem az arch enemy 😀 😀
több mint 14 éve
JJ, hagyjad már Gerát, hol van még a meccs vége? De bírom ezt...JC6csak leírta, hogy eddig nem sokmindent mutatott, ami tény
több mint 14 éve
Ez mekkora volt... legendás 😂 remélem valaki csinált print screent 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
JJ, hagyjad már Gerát, hol van még a meccs vége? De bírom ezt...
több mint 14 éve
Ferenc Gyurcsany 😂
több mint 14 éve
ittvan a kedvenced Ork 😀
több mint 14 éve
lol Mawae a sport tv-n nézi az nfl-t 😀akkor tuti visszavonult 😊
több mint 14 éve
A magyar csapat legjobbja eddig Zlatan Ibrahimovic 😀Ha még mincig nem érti, h miért nem kell messi, villa, Pedro stb mellé akkor nézze vissza pl ezt a meccset, vagy bármelyiket 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hol van Lázok?haromtJanit nem kéne ilyen bulimeccseken összetörni, fontosabb az nb1 championship 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOL ez a Ferenczi labdaosztós promó 😀konquerorFerenczi > Rudolf 😛
Hol van Lázok?
több mint 14 éve
Azért Ibrának meg lehet köszönni hogy nem 2-0 van . Lackó meg vagy rúgja fel Elmandert vagy menjen le a pályáról, mert eddig ez botrány.Tocaa két bekkünk nagyon rossz, de ettől függetlenül tetszik, amit eddig láttam
ment a sírás amúgy korábban geráért, jó meccse viszont évek óta nem volt a válogatottban...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Azért Ibrának meg lehet köszönni hogy nem 2-0 van . Lackó meg vagy rúgja fel Elmandert vagy menjen le a pályáról, mert eddig ez botrány.
több mint 14 éve
LOL ez a Ferenczi labdaosztós promó 😀
több mint 14 éve
tényleg vannak magyarok, Ibra kihagyott helyzete után volt elkúrtad 😀 de valszeg csak én képzelődök 😊Orknem is, én is hallottam 😂
több mint 14 éve
Egy ex-focista meg akkor legyen edző, ha van olyan csapat, ahol képes több mint 1 szezont a kispadon tölteni 😛jó volt ez a gyilkos szabadrúgás, még külön kamera pont őt figyelte 😀Orkaz viszont szar látvány volt mikor a svéd fal eléállt a törpe magyar, nemtom asszem Rudolf volt, másfél fejjel kisebb mindegyiknél 😀
ilyen szempontból jó, hogy nincs itt Hajnal 😂 Détári mondta rá, hogy "egy százötvenvalahány centis játékos akkor legyen válogatott, ha világklasszis"konqueror
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Laczkó bmeg rúgd fel, húzd vissza valami. Majdnem gól lett. Miért nem tudunk mi taktikai faltot csinálni a félpályánál?
több mint 14 éve
szerintem is Rudolf volt, mivel Huszti a padon van 😊 remélhetőleg ott is maradjó volt ez a gyilkos szabadrúgás, még külön kamera pont őt figyelte 😀Orkaz viszont szar látvány volt mikor a svéd fal eléállt a törpe magyar, nemtom asszem Rudolf volt, másfél fejjel kisebb mindegyiknél 😀
ilyen szempontból jó, hogy nincs itt Hajnal 😂 Détári mondta rá, hogy "egy százötvenvalahány centis játékos akkor legyen válogatott, ha világklasszis"konqueror
több mint 14 éve
Ibra viszont elég laza ezen a hátravont poszton
több mint 14 éve
jó volt ez a gyilkos szabadrúgás, még külön kamera pont őt figyelte 😀Orkaz viszont szar látvány volt mikor a svéd fal eléállt a törpe magyar, nemtom asszem Rudolf volt, másfél fejjel kisebb mindegyiknél 😀
ilyen szempontból jó, hogy nincs itt Hajnal 😂 Détári mondta rá, hogy "egy százötvenvalahány centis játékos akkor legyen válogatott, ha világklasszis"
több mint 14 éve
jó volt ez a gyilkos szabadrúgás, még külön kamera pont őt figyelte 😀