Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :

Pocs
És akkor a logikus kérdés:
Ez miért les?
A csatár lábfeje távolabb van az alapvonaltól, mint a védőjátékos keze.
A kapus meg gondolom bent áll a kapuban.Sobri Jóska
mert ha bármelyik testrész, amivel szabályos gólt lehet szerezni, közelebb van az alapvonalhoz, mint a védő, akkor közelebb állsz a kapuhoz. és ha a gólvonal és közted kettőnél kevesebb védőjátékos van, akkor lesállás valósul meg.slowmotion
beugrottál, ő spori volt évekig... volt hogy "lengetett" is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 281 — Cowboys fan
Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :

Pocs
Ez miért les?
mert ha bármelyik testrész, amivel szabályos gólt lehet szerezni, közelebb van az alapvonalhoz, mint a védő, akkor közelebb állsz a kapuhoz. és ha a gólvonal és közted kettőnél kevesebb védőjátékos van, akkor lesállás valósul meg.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 435
Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :Pocs
Odavágón KPB gólja előtt nem volt kéz? 😛 Na mindegy is.szaba
Nem.
 www.youtube.com/watch?v=Xi0r1ENFXxo
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
a védő keze max Messi tökénél vandugo1993
És ez a szabálytalan, és ezért adott előnyszabályt Kassai és ezért nem érdekelt senkit az ordas les. Meg is van oldva az ügy 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 534
Ez miért les?
ezt most te sem gondoltad komolyan?! 😀
a védő keze max Messi tökénél van

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress

Pocs
Ez miért les?
A kapus meg gondolom bent áll a kapuban.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 284

Pocs
Odavágón KPB gólja előtt nem volt kéz? 😛 Na mindegy is.
több mint 12 éve
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/240306_horvath_vallomasai_miatt_lett_ongyilkos_kutasizavi27
ez de béna, Zahorecz cz-vel írja a nevét...
bírom ezeket a média tulajdonában jutott dokumentumokat, én is mindjárt csinálok egyetslowmotion
az lehet kamu, de a Détáris képek aligha...davemayer
azok lennének, ha nem lenne előtte piaslowmotion
meg fel lenne öltözve hétköznap is 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/240306_horvath_vallomasai_miatt_lett_ongyilkos_kutasizavi27
bírom ezeket a média tulajdonában jutott dokumentumokat, én is mindjárt csinálok egyetslowmotion
az lehet kamu, de a Détáris képek aligha...davemayer
azok lennének, ha nem lenne előtte pia
több mint 12 éve
az lehet kamu, de a Détáris képek aligha...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bírom ezeket a média tulajdonában jutott dokumentumokat, én is mindjárt csinálok egyet
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 571 — Amerikai sportok rajongója
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/240306_horvath_vallomasai_miatt_lett_ongyilkos_kutasi
több mint 12 éve
Még egy apró halk kérdés ha nem haragszotok most miért olyan nagy a csend 😉(FA piac nyitás okán kívül)?dande
Háááát, elvileg ez amfocis fórum... 😛apeszos
+ senki sem örül ha továbbmegy a Barca 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 284
Nálam a Juve sötét ló itt a BL-ben, ha úgy adódik, odaérhetnek. Az esélyes a Bayern és a Barca - ha így folytatják.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Még egy apró halk kérdés ha nem haragszotok most miért olyan nagy a csend 😉(FA piac nyitás okán kívül)?dande
Háááát, elvileg ez amfocis fórum... 😛
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 376 — Így remélem megfelelek nektek.....
Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar.dande
sokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀kaszo
Jól tolják a török sporik 😛
Amúgy a Juventus egy iszonyat szervezett csapat.Blevi
Nekem az már a csúcs lenne ha összekerülnének, főleg a döntőben akkor majdnem mindegy ki nyerne bár talán a Juve mert ők már rég nem nyertek európai porondon és nekik nehezebb is lesz újra tűz közelbe kerülni mint a Barcának de tényleg nem izgatna. Ám ez még nagyon messze van.
több mint 13 éve
Blevi 8 988 — Lions & Cowboys fan
Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar.dande
sokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀kaszo
Jól tolják a török sporik 😛
Amúgy a Juventus egy iszonyat szervezett csapat.
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
sokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀
több mint 13 éve
Blevi 8 988 — Lions & Cowboys fan
Meglepő de annál örömteljesebb eredmény született a védelem még mindig egy kalap....
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 376 — Így remélem megfelelek nektek.....
Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar. Mondjuk azért morci lennék ha a bajnokságot elbuknánk de tán azt nem fogjuk, Gyönyörű este.
Kassainak gratula jól vezette a meccset.

Még egy apró halk kérdés ha nem haragszotok most miért olyan nagy a csend 😉(FA piac nyitás okán kívül)?
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 272 — Bears & Illinois fan
Helyükre kerültek a dolgok.....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Csak ennyit tudok ehhez hozzáfűzni:

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Hát amennyit ekéztem Messit most fontos meccsen hozta magát és tovább vitte a csapatát.
Ami olyan jól ment az most annyira nem a Milannak, a helyzetetek nem tudta berúgni.
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 239 — Keep pounding
Nem semmi foci volt amit ma leművelt a Barca, négyet rúgni egy olasz csapatnak úgy, hogy az két gólos előnyből indul, nem túl gyakori.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.