Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 571 — Amerikai sportok rajongója
 www.blikk.hu/blikk_sport/az-ujpestieket-gyalazta-jova-2178695
Es akkor csak Kabi a paraszt ugye...zavi27
Hagyjuk már ezt. Amikor Vlaszák anno a "101% anti Ferencváros" sálat akasztotta ki elénk a hálójára, az gondolom nem számított. És az nem győzelmi mámorban volt, hanem a meccs/félidő elején.

De örülök, hogy a blikknek már ez is hír, a zámbó gyerek épp nem fingott, hogy ennyire nincs miről írni? 😊

Szerk: és igen, Ködmön meg egy tuskó, Levi legalább nem érezte K1 versenyen magát...Bálesz
Azert talan van kis kulonbseg a 101% es a Dozsas gecik kozott...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nagy gyalázás egy D&G poló+anti violás sál, amikett pl m1-es riport előtt direkt le is vett....mondjuk az tény, h sálat égetni totálon biztos menőbb! de ha vki ettől paraszt, hát legyen...azt amúgy hallottad, h mikor távoztak az aranylábú játékosaitok, akkor h "üdvözölték" fradistákat?? hozzájuk képest Levi még ígyis egy Úr volt! 😛

nekem amúgy Lázár "őstehetség" Bence és Vermes nyilatkozta is tetszett az őrbódésé után persze....ezeket amúgy elhiszik v melyik meccsen voltak? de nembaj ők is dolgoznak tovább! 😀
ha vkik esetleg nem látták, hallották volna:  www.nemzetisport.hu/nsotv_labdarugas/somalia-jobb-labbal-sem-tud-rugninem-hogy-ballal-2225265

|
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Hagyjuk már ezt. Amikor Vlaszák anno a "101% anti Ferencváros" sálat akasztotta ki elénk a hálójára, az gondolom nem számított. És az nem győzelmi mámorban volt, hanem a meccs/félidő elején.

De örülök, hogy a blikknek már ez is hír, a zámbó gyerek épp nem fingott, hogy ennyire nincs miről írni? 😊

Szerk: és igen, Ködmön meg egy tuskó, Levi legalább nem érezte K1 versenyen magát...

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
azt el tudom képzelni hogy nem olvasta el akkor hogy mi van a pólóra írva (alul kicsiben...)
bár azt is el tudom képzelni hogy eleve ismerte csak leszarta hogy ki mit gondol erről 😀
Mtk-s volt nem, vagy fradista attól még?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 571 — Amerikai sportok rajongója
Es akkor csak Kabi a paraszt ugye...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tévedtem...állítólag több millió és zártkapu lesz! MindigLesznekSZarháziak!!!Divat
nálunk egy(!) görögtűz volt azonnali kivezetés, rendőri feljelentés, stadionból való kitiltás és 300 ezres bírság 😊
több mint 13 éve
lehet tippelni az MLSZ mekkora csekket ír ki majdgamerkr
vissza-visszaesőként félmilla minimum... 😀Divat
tévedtem...állítólag több millió és zártkapu lesz! MindigLesznekSZarháziak!!!

|
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
A Liverpool középpályását, Joe Allent jövőhéten megműtik, az október vége (!) óta fájó válla miatt.
Így már értem, miért betonbiztos Lucas helye a kezdőben annak ellenére, hogy konstansan botrányosan játszik.
Viszont a 'pool orvosi stábja bekaphatja a faszomat, hogy 4+ hónapig vártak ezzel.
Komolyan, néha olyan érzésem van, hogy teljes mértékben inkompetens néhány csapatorvos.Mikey
Ez nem hangzik túl jól.... Egyébként most védekezésben rendben volt Lucas. Viszont egyébként még valóban nem játszik jól egyáltalán.
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 150
A Liverpool középpályását, Joe Allent jövőhéten megműtik, az október vége (!) óta fájó válla miatt.
Így már értem, miért betonbiztos Lucas helye a kezdőben annak ellenére, hogy konstansan botrányosan játszik.
Viszont a 'pool orvosi stábja bekaphatja a faszomat, hogy 4+ hónapig vártak ezzel.
Komolyan, néha olyan érzésem van, hogy teljes mértékben inkompetens néhány csapatorvos.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 696 — Whoops, looks like something went wrong.
 sportgeza.hu/mindenidok/2013/03/11/hatalmas_golt_nezett_el_a_biro/

hát erre nem lehet sokmindent mondani, maximum az nem látta aki nem nézett oda.davemayer
Ez már tényleg durva bírói hiba volt. Csak Kassaiék ne csináljanak ilyet a Barca kárára... 😊danyly
Mint már néhány éve kiderült a Német-Angol 4-2-n, nem ért a labda a hálóhoz, akkor lenne gól. 😀

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 796 — a new hope (again)
A románok most adták fel lélekben a meccset! 8 hátvédből 5 az NB1ben játszik, a maradék 3ból meg varga az egyik aki külföldön, mellesleg ő akkor is középpályás. A Guzmics-Mészáros-Lipták !!! belső tengely meg büntet(t) 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan

hát erre nem lehet sokmindent mondani, maximum az nem látta aki nem nézett oda.davemayer
Ez már tényleg durva bírói hiba volt. Csak Kassaiék ne csináljanak ilyet a Barca kárára... 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Nah Kassai fújja a Barca-Milan-t, nem kell messze menni a "buzi bíró megint a spanyolokat fújta tovább" rigmust ordibálni 😀Toca
szerintem ennek a Barcánál nem feltétlenül örülnek, Webbel pl sokkal jobban jártak volna 😀 Kassai azért nem szokott hatalmasakat hibázni.davemayer
Majd a segítői 😀
Nem hiszem mondjuk hogy lesz most durva fújási hiba,főleg nem direkt. Múltheti meccs után szerintem gondosan ügyeltek is erre a bíróválasztásnál.Toca
a meccs előtt 3 héttel már kijelölik, hogy melyik spori melyeik mérkőzést dirigálja... 😉peach
Éreztem hogy fail lesz nah mindegy 😀
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 796 — a new hope (again)
Nah Kassai fújja a Barca-Milan-t, nem kell messze menni a "buzi bíró megint a spanyolokat fújta tovább" rigmust ordibálni 😀Toca
szerintem ennek a Barcánál nem feltétlenül örülnek, Webbel pl sokkal jobban jártak volna 😀 Kassai azért nem szokott hatalmasakat hibázni.davemayer
Majd a segítői 😀
Nem hiszem mondjuk hogy lesz most durva fújási hiba,főleg nem direkt. Múltheti meccs után szerintem gondosan ügyeltek is erre a bíróválasztásnál.Toca
a meccs előtt 3 héttel már kijelölik, hogy melyik spori melyeik mérkőzést dirigálja... 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve

hát erre nem lehet sokmindent mondani, maximum az nem látta aki nem nézett oda.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Majd a segítői 😀
Nem hiszem mondjuk hogy lesz most durva fújási hiba,főleg nem direkt. Múltheti meccs után szerintem gondosan ügyeltek is erre a bíróválasztásnál.
több mint 13 éve
szerintem ennek a Barcánál nem feltétlenül örülnek, Webbel pl sokkal jobban jártak volna 😀 Kassai azért nem szokott hatalmasakat hibázni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ha már ilyen silány fos a meccs legalább a nézők jól szórakoznak minden mással 😀
De tényleg inkább ezt mutassák mint a játékot ami folyt, mert mindenki inkább más sportot választ 😀Toca
Kit érdekel a szar meccs, a lényeg, hogy a buli jó legyen 😉 😀Dub
Az a baj hogy a játékosok is így állnak hozzá 😀
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ha már ilyen silány fos a meccs legalább a nézők jól szórakoznak minden mással 😀
De tényleg inkább ezt mutassák mint a játékot ami folyt, mert mindenki inkább más sportot választ 😀Toca
Kit érdekel a szar meccs, a lényeg, hogy a buli jó legyen 😉 😀
több mint 13 éve
Nah Kassai fújja a Barca-Milan-t, nem kell messze menni a "buzi bíró megint a spanyolokat fújta tovább" rigmust ordibálni 😀
több mint 13 éve
lehet tippelni az MLSZ mekkora csekket ír ki majdgamerkr
vissza-visszaesőként félmilla minimum... 😀

|
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 776 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
lehet tippelni az MLSZ mekkora csekket ír ki majd

több mint 13 éve
Messze nem vagyok fradista, de ez ott volt a szeren, ezt meg lehet mutatni a világon bárhol:
Dub
De tényleg inkább ezt mutassák mint a játékot ami folyt, mert mindenki inkább más sportot választ 😀
több mint 13 éve
Messze nem vagyok fradista, de ez ott volt a szeren, ezt meg lehet mutatni a világon bárhol:
Dub
csürhe....mi más! 😀

|
több mint 13 éve
Döntetlen lett volna a reális, sokkal jobbak voltunk a 2. félidőben. zavi27
őrbódés petike is a fórumra tévedt? de igaz semmivel se voltunk jobbak, könyökösökbe biztosan nem...

AZT BESZÉLI EURÓPA........

|