Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
faxom hogy a szerencsétlen újpesti bekk azt se tudja hol van aztán blokkol 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Hát, valaha ez volt a két legjobb magyar klubcsapat. Most meg vérhólyagot rúgnak a labdára.........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
nekem sincs. na Böde remélem ezzel belőtte magát és ezután nem fog hibázni. Jenner elég tompának tűnik.Basszus még összefaszkodunk egy gólt az Újpestnek... Gergőbácsiaz lesz, legutóbb szerintem akkor voltak ennyien kint amikor 0-0 lett a Loki ellen és lerúgták a Szentes Lázárt
sajnos nincs jó érzésem ezzel a meccsel kapcsolatban, remélem Bödének is lesz lehetősége mert talán ő nem hagyja ki...davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Azért érdekes lenne összevetni a múlt heti visszasprintjeinket a maival.Kb kétszeres a mai tempónk.
Gondoljuk azt,hogy felpörögtünk a derbyre.
több mint 13 éve
Basszus még összefaszkodunk egy gólt az Újpestnek... Gergőbácsiaz lesz, legutóbb szerintem akkor voltak ennyien kint amikor 0-0 lett a Loki ellen és lerúgták a Szentes Lázárt
sajnos nincs jó érzésem ezzel a meccsel kapcsolatban, remélem Bödének is lesz lehetősége mert talán ő nem hagyja ki...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Basszus még összefaszkodunk egy gólt az Újpestnek...
több mint 13 éve
Ettől a Christ-től agyfaszt kapok.Meccsenként egykét normális megmozdulása van a többi nagykeresztpassz.
több mint 13 éve
Múlt héten is így kellett volna, nem is értettem azt a kezdőt.Hát akkor a remény hal meg utoljára: Hajrá Lilák és csak az Újpest!zavi27Viszonylag normális a kezdőcsapatunk, meg vagyok lepve.Bazzani
több mint 13 éve
de szép is lenne minden bajnoki ennyi nézővel.
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 510
Tegnapi nyilatkozat Szentes Lázártól--> Elfáradtak, nem bírták erőnlétileg.Ez hogy?! második bajnoki tavasszal, 3 hónap pihenés/felkészülés után.
😀
több mint 13 éve
Nem rossz a hangulat eddig... Csukics b+.....
több mint 13 éve
Hát akkor a remény hal meg utoljára: Hajrá Lilák és csak az Újpest!zavi27Viszonylag normális a kezdőcsapatunk, meg vagyok lepve.
több mint 13 éve
Hát akkor a remény hal meg utoljára: Hajrá Lilák és csak az Újpest!
több mint 13 éve
Nekem megye III-ból vannak hasonló emlékeim.Békés megye én így szeretlek,szerencsére nekem nem volt sok élményem a megye III-ban,de ami volt az elég mély nyomokat hagyott (körülmények,színvonal stb)
Az utolsó előtti fordulóban, már biztos 2.-ként pont a 2011-es BL döntő előtti délutánon volt egy meccs, Kötegyán ellen. Már 5-0 volt ide, és az egyik vendéget kiállították. Odamegy a bíróhoz egy másik játékos, azt olyan pofont ad neki hogy ott maradt a tenyérnyom a fején 😊 Majd mikor azt is kiállították, konkrétan szétrúgta a kispadot.... a kis fa bódé szerű kispad oldalából egy jó 40 x 50-es darabot kirúgott 😊
Ilyenkor ugye menni kéne be a rendezőknek a pályára rendet tenni (értsd: alkesz öregek, meg a 155 cm-s kiscsávó). Srác bemegy, játékos ráordít: temitakarszitt!!!!???... 😀 nem igazán tudott rendet tenni....
2010-ben megy egy bunyó miatt buktuk a bajnokságot, 3-1-re vezettünk, erre kitört a tömegverekedés, és levontak 3 pontot :SBigBen7
több mint 13 éve
Akkor az első félidei gól miatt lenének telesírva a fórumok. A szurkolók ilyenek...persze, én csak azt mondtam hogy ha mégsem történt volna meg ez az ítélet ezt nem kérte volna számon a Real a sporin.davemayerEz így van, de ugyanígy az is lehet, hogy 11 ember ellen is fordított volna a Real, még ha előtte nem is volt benne a játék képében.kaszoazt azért vegyük figyelembe hogy nem biztos hogy minden ugyanúgy történt volna mint ahogy történt (Rafael kezezés sem lett volna lehet).davemayeraz igazság az hogy azt is át kellene gondolni a döntés helyességét vizsgálva hogyha itt Nanit nem állítja ki függetlenül a meccs végeredményétől szvsz senki sem kérte volna számon a sporit hogy miért nem állította ki, nem is emlékeznénk rá, nem maradt volna meg döntő momentumként. Szerintem ha kiesik a Real ők sem ezt kérnék számon hanem hogy miért nem játszottak jobban. Mindenki a meccsel törődött addig a pontig és ez így is maradt volna nagy valószínűséggel.davemayerEgyrészt biztos, hogy lettek volna, akik hiányolják a Nani pirosat, másrészt ha megússza sárgával, sokkal inkább előtérbe került volna a két perccel később elmaradó tizenegyes+piroslap kombó a kezezésnél, csak így leszarjuk, hogy továbbjutottunk.kaszo
több mint 13 éve
persze, én csak azt mondtam hogy ha mégsem történt volna meg ez az ítélet ezt nem kérte volna számon a Real a sporin.Ez így van, de ugyanígy az is lehet, hogy 11 ember ellen is fordított volna a Real, még ha előtte nem is volt benne a játék képében.kaszoazt azért vegyük figyelembe hogy nem biztos hogy minden ugyanúgy történt volna mint ahogy történt (Rafael kezezés sem lett volna lehet).davemayeraz igazság az hogy azt is át kellene gondolni a döntés helyességét vizsgálva hogyha itt Nanit nem állítja ki függetlenül a meccs végeredményétől szvsz senki sem kérte volna számon a sporit hogy miért nem állította ki, nem is emlékeznénk rá, nem maradt volna meg döntő momentumként. Szerintem ha kiesik a Real ők sem ezt kérnék számon hanem hogy miért nem játszottak jobban. Mindenki a meccsel törődött addig a pontig és ez így is maradt volna nagy valószínűséggel.davemayerEgyrészt biztos, hogy lettek volna, akik hiányolják a Nani pirosat, másrészt ha megússza sárgával, sokkal inkább előtérbe került volna a két perccel később elmaradó tizenegyes+piroslap kombó a kezezésnél, csak így leszarjuk, hogy továbbjutottunk.kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ez így van, de ugyanígy az is lehet, hogy 11 ember ellen is fordított volna a Real, még ha előtte nem is volt benne a játék képében.azt azért vegyük figyelembe hogy nem biztos hogy minden ugyanúgy történt volna mint ahogy történt (Rafael kezezés sem lett volna lehet).davemayeraz igazság az hogy azt is át kellene gondolni a döntés helyességét vizsgálva hogyha itt Nanit nem állítja ki függetlenül a meccs végeredményétől szvsz senki sem kérte volna számon a sporit hogy miért nem állította ki, nem is emlékeznénk rá, nem maradt volna meg döntő momentumként. Szerintem ha kiesik a Real ők sem ezt kérnék számon hanem hogy miért nem játszottak jobban. Mindenki a meccsel törődött addig a pontig és ez így is maradt volna nagy valószínűséggel.davemayerEgyrészt biztos, hogy lettek volna, akik hiányolják a Nani pirosat, másrészt ha megússza sárgával, sokkal inkább előtérbe került volna a két perccel később elmaradó tizenegyes+piroslap kombó a kezezésnél, csak így leszarjuk, hogy továbbjutottunk.kaszo
több mint 13 éve
azt azért vegyük figyelembe hogy nem biztos hogy minden ugyanúgy történt volna mint ahogy történt (Rafael kezezés sem lett volna lehet).az igazság az hogy azt is át kellene gondolni a döntés helyességét vizsgálva hogyha itt Nanit nem állítja ki függetlenül a meccs végeredményétől szvsz senki sem kérte volna számon a sporit hogy miért nem állította ki, nem is emlékeznénk rá, nem maradt volna meg döntő momentumként. Szerintem ha kiesik a Real ők sem ezt kérnék számon hanem hogy miért nem játszottak jobban. Mindenki a meccsel törődött addig a pontig és ez így is maradt volna nagy valószínűséggel.davemayerEgyrészt biztos, hogy lettek volna, akik hiányolják a Nani pirosat, másrészt ha megússza sárgával, sokkal inkább előtérbe került volna a két perccel később elmaradó tizenegyes+piroslap kombó a kezezésnél, csak így leszarjuk, hogy továbbjutottunk.kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
az igazság az hogy azt is át kellene gondolni a döntés helyességét vizsgálva hogyha itt Nanit nem állítja ki függetlenül a meccs végeredményétől szvsz senki sem kérte volna számon a sporit hogy miért nem állította ki, nem is emlékeznénk rá, nem maradt volna meg döntő momentumként. Szerintem ha kiesik a Real ők sem ezt kérnék számon hanem hogy miért nem játszottak jobban. Mindenki a meccsel törődött addig a pontig és ez így is maradt volna nagy valószínűséggel.davemayerEgyrészt biztos, hogy lettek volna, akik hiányolják a Nani pirosat, másrészt ha megússza sárgával, sokkal inkább előtérbe került volna a két perccel később elmaradó tizenegyes+piroslap kombó a kezezésnél, csak így leszarjuk, hogy továbbjutottunk.
több mint 13 éve
jól ki*basztak velem a váciak. elindultam a meccsre, de kár volt :Speachpedig ha atletikusan megmutatkoztál volna, lehet szerződést kapsz tőlük
több mint 13 éve
ez most komoly h ezt a f.szt még itt is látnom kell??? legalább normálisan némítani lehetne....
|
több mint 13 éve
Engem azért pár haver mindig elkisért, hisz tudták előre, ha én vezetek lesz ott móka, s kacagás, meg azért még kissé sportosabb voltam és aktívan fociztam is (általában a vezetés után mentünk a sajátunkra), így a fizikai inzultusokat elkerültem, de kalandokat nem lehetett.Sőt egyszer volt egy olyan verekedéses meccs is (ott csak lengettem), ahol csak az egyik csapat 2 játékosa szerepelt benne, valami céges, vállalati csapat volt, és az egyik muksó valamin úgy összeugatott a csapattársával, hogy kinyilvánította, miszerint megdugta a feleségét. 😊
Lehetett valóságtartalma, mert percekig csimpaszkodtak egymásba és csépelték, tépték egymást, és ugye mivel férfias 1 vs 1 volt mindenki hagyta őket kifejlődni, mielött a játékvezető mindkettőt kiállította.
több mint 13 éve
ott a dupla, Adriánt a válogatottba 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nekem megye III-ból vannak hasonló emlékeim.Az utolsó előtti fordulóban, már biztos 2.-ként pont a 2011-es BL döntő előtti délutánon volt egy meccs, Kötegyán ellen. Már 5-0 volt ide, és az egyik vendéget kiállították. Odamegy a bíróhoz egy másik játékos, azt olyan pofont ad neki hogy ott maradt a tenyérnyom a fején 😊 Majd mikor azt is kiállították, konkrétan szétrúgta a kispadot.... a kis fa bódé szerű kispad oldalából egy jó 40 x 50-es darabot kirúgott 😊
Ilyenkor ugye menni kéne be a rendezőknek a pályára rendet tenni (értsd: alkesz öregek, meg a 155 cm-s kiscsávó). Srác bemegy, játékos ráordít: temitakarszitt!!!!???... 😀 nem igazán tudott rendet tenni....
2010-ben megy egy bunyó miatt buktuk a bajnokságot, 3-1-re vezettünk, erre kitört a tömegverekedés, és levontak 3 pontot :S
több mint 13 éve
"a klubnak segítenie kell a válogatottat"édes istenem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal