Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem nem az zavarja igazán az Arsenal szurkolóit, hogy elment, hanem az, hogy az MU-ba ment.pénz beszél, klubhűség ugat.Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.Schleck
sajnálom, h minden nyáron át kell élnem ezt, lassan hozzá is szokhatnék.
kár érted Robin, legenda lehettél volna.lol
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
pénz beszél, klubhűség ugat.Kerek-perec megmondta neki a vezetőség, hogy ne is álmodozzon semmilyen kupákról, mert továbbra sem terveztek erősítést. Ezután szerintem irreális elvárás, hogy legyen tekintettel az Arsenal szurkolók lelki világára akkor, mikor új csapatot keres.
sajnálom, h minden nyáron át kell élnem ezt, lassan hozzá is szokhatnék.
kár érted Robin, legenda lehettél volna.lol
több mint 13 éve
pénz beszél, klubhűség ugat.sajnálom, h minden nyáron át kell élnem ezt, lassan hozzá is szokhatnék.
kár érted Robin, legenda lehettél volna.
több mint 13 éve
Na Dzsudzsák arca még nagyobb lesz 😀 vicc volt ez az izraeli védelem 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
várom a Rooney - RVP párost várom, hogy Kagawa osztogassa a zsugákat várom, hogy végre újra kupákat emelhessünk a magasbaszampi#33na és mit vársz még? 😀
am egy korrekt jobbhátvéd ill. belső kellene és egész korrekt lehetne a csapat
(persze a játék sztem továbbra is alibi szar 😀)
több mint 13 éve
Brutál támadósor lett így...Van Persie nagyon jó igazolás. Talán a legjobb nyári vétel.várom a Rooney - RVP párost várom, hogy Kagawa osztogassa a zsugákat várom, hogy végre újra kupákat emelhessünk a magasbaszampi#33
Szerk: na jó, a PSG vételei hasonlóan jók.Bazzani
több mint 13 éve
Van Persie nagyon jó igazolás. Talán a legjobb nyári vétel.várom a Rooney - RVP párost várom, hogy Kagawa osztogassa a zsugákat várom, hogy végre újra kupákat emelhessünk a magasba
Szerk: na jó, a PSG vételei hasonlóan jók.Bazzani
több mint 13 éve
ezzel a Gyurcsókkal mivan? mondjuk ő legalább akar, mert a csapat másik kerékkötője, Szakály hogy ne hibázzon, szépen ki is vonta magát a játékból... Egervári legnagyobb szerencséje, hogy elődeihez képest van egy olyan középpályása, mint Koman, egy olyan szélsője, mint Dzsudzsák, és egy olyan csatára, mint Szalai, mert a "szakmai" "munkát" talán még kevés idézőjelbe is tettemjjncaaGyurcsónak hívják.
Egyébként Pintér ma is nagyon tetszik, meg úgy összességében a csapat játékával sincs bajom. Persze vannak páran, akik helyett játszhatna más is, de első felkészülési meccsnek bőven nem rossz ez a játék.
több mint 13 éve
Van Persie nagyon jó igazolás. Talán a legjobb nyári vétel.Szerk: na jó, a PSG vételei hasonlóan jók.
több mint 13 éve
ezzel a Gyurcsókkal mivan? mondjuk ő legalább akar, mert a csapat másik kerékkötője, Szakály hogy ne hibázzon, szépen ki is vonta magát a játékból... Egervári legnagyobb szerencséje, hogy elődeihez képest van egy olyan középpályása, mint Koman, egy olyan szélsője, mint Dzsudzsák, és egy olyan csatára, mint Szalai, mert a "szakmai" "munkát" talán még kevés idézőjelbe is tettem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Koman kurva jól focizik, Gyurcsó még nem válogatott szint pedig nagyon bíztam benne.
több mint 13 éve
FRISS HÍR: Elvileg 24 millió fontot fizet a MU van Persie-ért, és 4 évre ír alá. Összeáll tehát a Van Persie-Rooney támadópáros.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Gratulálok...Bazzanituti libás is....
uhh bazze szakály!!!!!!!!!!!!
|
több mint 13 éve
Most lehet én vagyok a hülye, de a Puskás stadion nem le van zárva, mert újítják? csak mert nem úgy tűnik...JugheadNem, egyáltalán nincs lezárva. Sőt ha jól tudom, az új stadion projekt is a szoborpark helyén lenne, és akkor is csak a használhatatlan felső karéjt bontanák le. De ez még messze van, nagyon messze. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hajrá Izrael! 😀
több mint 13 éve
Amúgy Mészáros játékát mi indokolja Korcsmárral szemben?tippmix? 😀
Sajnos Dzsudzsák egyre többet dumál és egyre kevesebbet focizik (jól).Bazzani
|
több mint 13 éve
Amúgy Mészáros játékát mi indokolja Korcsmárral szemben?Sajnos Dzsudzsák egyre többet dumál és egyre kevesebbet focizik (jól).
több mint 13 éve
Most lehet én vagyok a hülye, de a Puskás stadion nem le van zárva, mert újítják? csak mert nem úgy tűnik...
több mint 13 éve
(megint nem engedi a válasz gombot a telefonom)Nem szoktam más gyerekét nevelni, de rászólok ha olyat csinál.
több mint 13 éve
akkor sem volt indokolt egy 40 milliós ember megvétele. Csatár kellett volna. Mert jelenleg 1 bevethető emberünk van elől.Belsővédőink: Badstuber, Boateng, van Buyten, most érkezett Dante... megvagyunk.Amadeus91Ebből van Buyten öreg és buta, Dante pedig azért a Bundesligán kívül nem igazán bizonyított.empty taxi
több mint 13 éve
Belsővédőink: Badstuber, Boateng, van Buyten, most érkezett Dante... megvagyunk.Amadeus91Ebből van Buyten öreg és buta, Dante pedig azért a Bundesligán kívül nem igazán bizonyított.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Tudod Amadeus én úgy vagyok a magyar focival, mint a kislányommal. Lehet a másé szebb, jobb de én mégis őt/azt szeretem. Nekem az az első. De hogy is értenéd te ezt...Bazzaniés szokásod másét nevelni?
több mint 13 éve
Tudod Amadeus én úgy vagyok a magyar focival, mint a kislányommal. Lehet a másé szebb, jobb de én mégis őt/azt szeretem. Nekem az az első. De hogy is értenéd te ezt...