NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sajna nem láttam a meccset, de Cselsztröm jól nyomta?

Egyébként meg visszaolvastam, és már nem tudom ki volt, de aki Kahnt potyakapusnak nevezte, az szégyellje el magát nagyon gyorsan 😛

Hálistennek ma újra láthatjuk a hazai pályán játszó görögöket, kár, hogy pont a Samarassal felálló svájciak ellen :/
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dande
Akkor még Dahlin és Brolin voltak a csatárok? Az szimpi csapat volt. Különösen mert nem nagyon kerültünk velük egy csoportba..... 😊csi77
Nem úgy, mint 1974-ben, amikor a Népstadionban Ekström kifejelt minket az NSZK VB 16-ból... (3:3, ha jól emlékszem... Ki az öreg??? 😛 )zemanla
Pont tegnap került szóba az angol meccs közben. Egy idősebb fickó, aki kint volt azon a meccsen, mesélte, hogy Kocsis a végén úgy lőtte ki a felső lécet szabadból, hogy a labda lefele és kifele pattant. Szóval az a meccs nekünk állt 😕

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Én is beírtam, de aztán töröltem, mert nem csak X-ek voltak... 😊Sinisa
Ha már angolok, akkor inkább ez:
http://en.wikipedia.org/wiki/1990_FIFA_World_Cup#Group_FShilkor
jó bakker, 90-ben még nem járt 3 pont a W-ért, gondolom számtalan példát lehetne találni azelőttről is a témakörbenHöri
Nem is az volt a lényeg benne, hanem h egy híján minden meccs X lett...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha nem is három X, de máig a kedvenc csoportom
http://en.wikipedia.org/wiki/1994_FIFA_World_Cup_Group_Ejjncaa
http://en.wikipedia.org/wiki/1990_FIFA_World_Cup#Group_FShilkor
jó bakker, 90-ben még nem járt 3 pont a W-ért, gondolom számtalan példát lehetne találni azelőttről is a témakörben

több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
http://www.youtube.com/watch?v=wTVhGZ6Bp40

😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
matematikailag ez lehetséges?

mondjuk ha minden meccs 0-0 a csoportban mostantól, akkor igen.Höri
ha nem is három X, de máig a kedvenc csoportom
http://en.wikipedia.org/wiki/1994_FIFA_World_Cup_Group_Ejjncaa
http://en.wikipedia.org/wiki/1990_FIFA_World_Cup#Group_F
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mondtam én, az ukránok majd elgyepálnak mindenkit!
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Amúgy ez a topik a 4-4-2-es felállást használja 😀
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Megérdemelték az ukránok, jó focit játszottak, fordítani is tudtak, újabb jó meccs volt!
több mint 13 éve
és én még bizakodtam, hogy most van értelmes csatár a keretben Zlatan mellett, sőt 2 másik manus is van a kezdőben aki támadni akar, de mindig ugyanaz van, tökkelütöttek 😊 Kenneth Andersont vissza bazmeg.

Ráadásul pont Shevchenko végez ki. Még szerencse, hogy az angolokban nincs Milan múltú, mert Beckham otthon szotyázik.Höri
Ne félj majd lesz Londonbandande
hát az olimpiai soccernél még a viasat6 bajnokság is jobb 😀

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
és én még bizakodtam, hogy most van értelmes csatár a keretben Zlatan mellett, sőt 2 másik manus is van a kezdőben aki támadni akar, de mindig ugyanaz van, tökkelütöttek 😊 Kenneth Andersont vissza bazmeg.

Ráadásul pont Shevchenko végez ki. Még szerencse, hogy az angolokban nincs Milan múltú, mert Beckham otthon szotyázik.Höri
Ne félj majd lesz Londonban
több mint 13 éve

Ráadásul pont Shevchenko végez ki. Még szerencse, hogy az angolokban nincs Milan múltú, mert Beckham otthon szotyázik.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Na de Müller mitől fáradt el, amikor a Bayernben még rinyált is, hogy egy csomó meccsen nem játszatták?Stez
Nem volt jó szezonja, egy picit "kiégett" szerintem, jót tenne neki a pihenő, pl. a hollandok ellen csak csere lenne vagy 25-30 percig, de jót tenne neki szerintem. Fásult.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Na de Müller mitől fáradt el, amikor a Bayernben még rinyált is, hogy egy csomó meccsen nem játszatták?Stez
Azért 59 meccsen játszott. Bundesligában konkrétan minden meccsen. Egyszer cserélték csak be...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Na de Müller mitől fáradt el, amikor a Bayernben még rinyált is, hogy egy csomó meccsen nem játszatták?

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 600 — No 1 Lijiao Gong fan
A következőn nem lenne rossz ötlet Wilhelmssonnal kezdeni.. Elmander viszont takarodj!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Kilkenny ez nagyon állat 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
Ibra fején annyira látszott a "Miért ilyen szarok a csapattársaim?" gondolat.Schleck
És igaza van szerencsétlennek...
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tessék az ukránok vezetik a csoportot és nem hátulról
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Milevskiy lehet az új Samaras

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
(Pici) csalódás: Németek Vrijbloed
Ezt nem teljesen értem. Számomra azt hozták amit nagyjából vártam. Irreális volt azt várni tőlük, hogy majd végig dominálni fogják a meccseiket, most a biztos tovább jutás a lényeg. Ráérnek majd később szépen játszani. Meg amúgy is, ha ilyen fos játékkal nyernek EB-t hát legyen. Inkább mint, hogy csili-vili játék, de vereség a végén, mint elmúlt pár évben.FViktor93
Lehet túlzottan kritikus vagyok, mert nekik szurkolok. 😊 Alapvetően nagyon sokat érhet majd ez az 1-0. Alapvetően nincs gond, nincsenek kellően összeszokva, és 1-2 játékos már most fáradt, pl Müller. Egyetértünk. Nem is kívántam, hogy 4-0-val kezdünk. 😊
Igen, sok ilyen győzelmet akarok még, amikor azt mondják, hogy szarok voltunk. 😊 😉 😀
több mint 13 éve
killkenny 118 — Stream felelős

😀

több mint 13 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
A svédek kicsit későn ébredtek....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dande
Akkor még Dahlin és Brolin voltak a csatárok? Az szimpi csapat volt. Különösen mert nem nagyon kerültünk velük egy csoportba..... 😊csi77
Nem úgy, mint 1974-ben, amikor a Népstadionban Ekström kifejelt minket az NSZK VB 16-ból... (3:3, ha jól emlékszem... Ki az öreg??? 😛 )zemanla
Nyertél 😉
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
az miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀
emberünk hogy hanyatvágta magát 😀 😀 😀
és kommentátor pajtás azt mondja, ez egy kimondottan csúnya belépő volt, amikor hozzá is alig ért a svéd 😀Stez
Mindjárt vesén térdellek lendületből, annyira nem élmény ám 😀JasW
hallod, alig ért hozzá a svéd csóka, ráadásul az ukrán még másodperceket várt, és utána dobta úgy hanyatt magát, mint akit most ütöttek meg