NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
jók ezek az ukránok ,de azért svájc jobb!

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStez
Hörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double B
én

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
engem megőrjít, hogy minden ilyen helyzetben meg kell állítani az akciót, ezt csak úgy lehetne kivédeni, ha ápolásnál bizonyos ideig (2-4 perc) nem térhetne vissza a játékosjjncaa
Igazából ilyenkor ugrik be a Gól című film, amiben a kis mehikói gyerek bekerül a Castlebe. Mikor már kezdik megismerni, majd az ellenfelek nagyon aprítják, akkor a kemény védő izomból felbassza azt, aki aprította a csókát. Na, én is ezt tenném. Amikor látom,hogy valami fasz eljátszogatja itt a nagyhalált állandóan hogy megakadjon a játék, akkor úgy istenesen felbasznám a picsába, aztán akkor fetrenghet.fetomy
ma Milnert és Ribéryt konkrétan agyonverhetted volna.
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Mondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStez
Hörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
engem megőrjít, hogy minden ilyen helyzetben meg kell állítani az akciót, ezt csak úgy lehetne kivédeni, ha ápolásnál bizonyos ideig (2-4 perc) nem térhetne vissza a játékosjjncaa
Igazából ilyenkor ugrik be a Gól című film, amiben a kis mehikói gyerek bekerül a Castlebe. Mikor már kezdik megismerni, majd az ellenfelek nagyon aprítják, akkor a kemény védő izomból felbassza azt, aki aprította a csókát. Na, én is ezt tenném. Amikor látom,hogy valami fasz eljátszogatja itt a nagyhalált állandóan hogy megakadjon a játék, akkor úgy istenesen felbasznám a picsába, aztán akkor fetrenghet.
több mint 13 éve
jól van, Ibrát lecsapják, utána Ibra lecsapja a védőt, és a két méterre lévő vonaébíró meg sem mozdul.

több mint 13 éve
Mondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetne

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Igazoljuk le. Ingyen lenne, Berlu azt szereti
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 599 — No 1 Lijiao Gong fan
Védelem az nincs.. kapufánál ember vajon mi?
Azért tud az öreg még mindig.

Ez még akár a forduló meccse is lehet.. most egy gyors Ibra választ.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Sheva god mode on 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
vagy újra Milanos??? 😊
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
ÉS ma egy nagy játékos született -ÚJJÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Sheva BAZDMEG :d
kajakra több gólt lőne így 36 évesen is, mint Robinho

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
András 2 😀
ez egy jó meccs.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Shevaaaaaaaaaaaaa :o 😀
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
Csak szerintem volt bunkóság ebből gólt szerezni?Amadeus91
Egy kicsit valóban az volt, de így igazságos, hogy egyből 1-1. 😊Vrijbloed
ha majd a játékosok nem kezdenek csak azért a pályán fetrengeni, hogy megálljon a játék, akkor beszélhetünk arról, hogy mikor bunkóság nem kirúgni a labdát "sérült" esetén...

engem megőrjít, hogy minden ilyen helyzetben meg kell állítani az akciót, ezt csak úgy lehetne kivédeni, ha ápolásnál bizonyos ideig (2-4 perc) nem térhetne vissza a játékos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kezd durva licitálgatás kialakulni, és a végén valaki megint gecire meg fog utálni minket. 😀Stez
A végén inkább bejelentkezik a Bayern,ésvégül viszi is 12 milláért😛
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
uhh a Milanosok alkotnak 😀Stez
a volt és a még Milanosok 😉
több mint 13 éve
Közben Milánóban is érik a szar, ahogy a Barca meghallotta, hogy Silva a PSG-hez mehet befostak, és Rosell rögtön repülőre ült és megy is Milánóba. A PSG állítólag 50 misit ajánlott Silváért, szóval ha Rosell a Barcához akarja vinni, akkor erős gyanúm van, miszerint eldöntötte, hogy Alcantarat is belevonja az üzletbe. Galliani megmondta neki, hogy akkor lehet szó üzletről, ha Őt is megkapjuk.
Kezd durva licitálgatás kialakulni, és a végén valaki megint gecire meg fog utálni minket. 😀

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Csak szerintem volt bunkóság ebből gólt szerezni?Amadeus91
Egy kicsit valóban az volt, de így igazságos, hogy egyből 1-1. 😊
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Shevaaaaaaaa
több mint 13 éve
Már nem lényeg 😛
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
SHEVCSENTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!!!!!!!!!!!

NAMOSTNAMOST!!! :mad: :mad: :mad:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ennnyiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀
több mint 13 éve
uhh a Milanosok alkotnak 😀