Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Épp szembe jött velem vmi stat h az elmúlt x idényben hány tizit kapott spanyol csapat, ugye real első volt 80nal utána végig sorban a többiek, ötödik volt 60nal. Barca nem volt benne a top 5ben ami nem picit meglepő
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Before signing for Spurs on Wednesday, Eberechi Eze 📞 called Arteta to see if Arsenal still had a chance to sign him 🔴⚪️
— Football Talk (@FootballTalkHQ) August 24, 2025
Arteta said there was a board meeting that day 🗓️—by the end, Eze was told the Arsenal deal was all but done ✅[@TheAthleticFC] pic.twitter.com/enHItOziHT
8 hónapja
sajtospingvin
119
Csak kikötött a hosszúban..
8 hónapja
És ott van!!!!!Valaki más a miènket is 🙂 de mèg nincs meg!
Klaci79
8 hónapja
És ott van!!!!!
8 hónapja
Ezeknek valaki odafent nagyon fogja a kezétHogy rohadnának meg, az agyam elszáll komolyan. Még a megpattano lövés is elakad a testében
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
Ezeknek valaki odafent nagyon fogja a kezét
8 hónapja
sajtospingvin
119
A kis Barca úgy tűnik két bravúrt végrehajtva 4 ponttal indítja a másodosztályt
8 hónapja
sajtospingvin
119
Nem kő beszarni majd a hosszabbításban beveri a hosszúbaHozzáteszem Lamal-t ilyen gyengén játszani talán egyszer láttam eddig. Szinte csetlik-botlik a pályán.Sok volt a törpe
Klaci79
Negritis, a vajda
8 hónapja
Hát pedig vagy a TT-ben vagy a NFC-ben mondta Baumstark Tibi.Józan ember nem mondhatta8.8-as szorzós meccset húzott be a CremoneseMagabiztosan ez a Cremonese a Serie A legrosszabb csapata, oszt még azt mondják a Milan idén bajnok lesz xD
ozibozi
Sixo
Kampman
8 hónapja
Hozzáteszem Lamal-t ilyen gyengén játszani talán egyszer láttam eddig. Szinte csetlik-botlik a pályán.Sok volt a törpe
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Józan ember nem mondhatta8.8-as szorzós meccset húzott be a CremoneseMagabiztosan ez a Cremonese a Serie A legrosszabb csapata, oszt még azt mondják a Milan idén bajnok lesz xD
ozibozi
Sixo
8 hónapja
8.8-as szorzós meccset húzott be a CremoneseMagabiztosan ez a Cremonese a Serie A legrosszabb csapata, oszt még azt mondják a Milan idén bajnok lesz xD
ozibozi
8 hónapja
Hozzáteszem Lamal-t ilyen gyengén játszani talán egyszer láttam eddig. Szinte csetlik-botlik a pályán.
8 hónapja
Már kezdtem elhinni belőttem a TV GO-t erre bevágja egyből.Úgyis jönnek a Barca bírói…hát tudjuk hogy megy ez
Ki is nyomtam úgyis W lesz nekik.
KeyG
8 hónapja
Helyes
8 hónapja
Már kezdtem elhinni belőttem a TV GO-t erre bevágja egyből. Ki is nyomtam úgyis W lesz nekik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Olyan egyértelmű leseket engednek el spanyolban, ami teljesen érthetetlen és sehol máshol nem látok ilyet. Kis felelősséget vállalhatnának ezért a fizetésért…na ez kis gól volt…az is jó!
8 hónapja
8.8-as szorzós meccset húzott be a Cremonese
8 hónapja
Milan is szépen kezdi a szezont

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
A 2.gólnál legalább 2 szerelés pattant vissza eléjük. Nem tudsz ezekkel a csapatokkal mit csinálni. 25m-en belül védekeznek, persze hogy kontránál kirohan 3-4 ember. Nem tartasz hátul senkit még plusszban, elől kell szerelni. Na meg be kell rúgni a a helyzeteket.Az előző meccset nem láttam de tavaly hasonló jelenetekből (mármint hogy így lekontráznak) bőven sokat.....Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2
Klaci79
dande2
8 hónapja
Az előző meccset nem láttam de tavaly hasonló jelenetekből (mármint hogy így lekontráznak) bőven sokat.....Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2
Klaci79
8 hónapja
Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2