Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
egy epik tizenegyesnői fodball, nyeheheheMelyik U15-ös fiúcsapattól kapott ki már megint valamelyik "equal pay" gárda?
petey
Kampman
8 hónapja
Svejcnői fodball, nyeheheheMelyik U15-ös fiúcsapattól kapott ki már megint valamelyik "equal pay" gárda?
petey
Kampman
8 hónapja
női fodball, nyeheheheMelyik U15-ös fiúcsapattól kapott ki már megint valamelyik "equal pay" gárda?
petey
8 hónapja
www.nytimes.com/athletic/6456416/2025/06/30/roberto-baggio-interview-italy-world-cup-juventus-inter-milan/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Giovanni van Bronckhorst lett az új segédje Slotnak, ezt nem láttam jönni.Mert Pécsi nem dolgozik ám akárkivel.
A kapusedző poszton is váltás történt, némileg meglepő hogy Taffarel is távozott, mert őt kifejezetten Alisson miatt hozta a csapat.
Mikey
8 hónapja
Bernardeschi és Immobile is Bolognában, váó váó!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Giovanni van Bronckhorst lett az új segédje Slotnak, ezt nem láttam jönni.A kapusedző poszton is váltás történt, némileg meglepő hogy Taffarel is távozott, mert őt kifejezetten Alisson miatt hozta a csapat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Garnachobol?Mármint a buta + az okos? Az a rodrygo-vinicius duónál sem működött 😀illetve vmiert Garnacho. utobbi sztem meg nagyon jol kiegeszitene Musialatpersze. fene se tudja, hogy marad nála a labda, de elég sok embert elküldött gyufáért.akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden
csebi
de elvileg elutasítottuk
www.espn.co.uk/football/story/_/id/45639943/liverpool-reject-bayern-munich-approach-luis-diaz-sources
Negritis, a vajda
csebi
mondjuk ha meghúzza befelé, akkor 90 százalékban rá is lövi, és azért messze nem olyan a találati aránya, mint anno Robbennek.
viszont jól fejel.
vannak periódusok, amikor nem megy neki, de ha elkapja a flow, akkor nehéz megállítani.
slowmotion
csebi
Viccet félretéve a Bayern közegben talán még lehetne focista Garnachoból is.
eaglesmcnabb
Sehol. 😀
8 hónapja
Mármint a buta + az okos? Az a rodrygo-vinicius duónál sem működött 😀illetve vmiert Garnacho. utobbi sztem meg nagyon jol kiegeszitene Musialatpersze. fene se tudja, hogy marad nála a labda, de elég sok embert elküldött gyufáért.akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden
csebi
de elvileg elutasítottuk
www.espn.co.uk/football/story/_/id/45639943/liverpool-reject-bayern-munich-approach-luis-diaz-sources
Negritis, a vajda
csebi
mondjuk ha meghúzza befelé, akkor 90 százalékban rá is lövi, és azért messze nem olyan a találati aránya, mint anno Robbennek.
viszont jól fejel.
vannak periódusok, amikor nem megy neki, de ha elkapja a flow, akkor nehéz megállítani.
slowmotion
csebi
Viccet félretéve a Bayern közegben talán még lehetne focista Garnachoból is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Szabály? Más sportegyesületet visszasoroltak volna a 4. osztályba azért amit a Barca művelt/művel. Ez volt rá a szabály.Nyilván nincs ebben semmi Tebas részéről, hiszen ő is az előtte levő adatok alapján mondja ezt. De őszintén szólva unalmas és szánalmas már ez a vergődés, amit a Barca csinál nyárról nyárra és az anyjukat is eladják lassan h egyelőre az ezer éves tartozásokat kiperkálhassák. Kellene valami szabály már h addig semmi szerződést se adhassanak be sehol és bejelentések se legyenek, amíg abban a pillanatban a ligánál regisztrálni nem tudják a játékost és edzéshez se csatlakozhassan náluk.La Liga president Javier Tebas: “As of today, Barcelona CAN’T register Nico Williams.”Es ebben mi a meglepo? Van egy szabaly. Ot csak egy ujsagiro kerdezte, a Barca tudna-e regisztralni Williamset, Tebas meg elmondta, hogy jelenleg nem. Alapbol azert kerdeztek meg, mert Williams allitolag garanciat kert a Barcatol erre. Ebben most semmi osszeeskuves sincs Tebas reszerol.
Beki
Stez
Beki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Persze, hogy az. Szerintem a Barca-szurkolokon kivul mindenki rohadtul unja mar Laporta dolgait. 😀Ők is amúgy
Stez
Poloska vagyok.
8 hónapja
Persze, hogy az. Szerintem a Barca-szurkolokon kivul mindenki rohadtul unja mar Laporta dolgait. 😀Nyilván nincs ebben semmi Tebas részéről, hiszen ő is az előtte levő adatok alapján mondja ezt. De őszintén szólva unalmas és szánalmas már ez a vergődés, amit a Barca csinál nyárról nyárra és az anyjukat is eladják lassan h egyelőre az ezer éves tartozásokat kiperkálhassák. Kellene valami szabály már h addig semmi szerződést se adhassanak be sehol és bejelentések se legyenek, amíg abban a pillanatban a ligánál regisztrálni nem tudják a játékost és edzéshez se csatlakozhassan náluk.La Liga president Javier Tebas: “As of today, Barcelona CAN’T register Nico Williams.”Es ebben mi a meglepo? Van egy szabaly. Ot csak egy ujsagiro kerdezte, a Barca tudna-e regisztralni Williamset, Tebas meg elmondta, hogy jelenleg nem. Alapbol azert kerdeztek meg, mert Williams allitolag garanciat kert a Barcatol erre. Ebben most semmi osszeeskuves sincs Tebas reszerol.
Beki
Stez
Beki
8 hónapja
Sok értelme van a jelenlegi Vasasnak az izraeli bajnok Maccabival edzőmeccset játszani... Mondjuk a cseh Bohemians is épp 4-0-ra üti a Nyíregyet, annak se...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
legyen úgy, én szeretem a játékát és a nagyobb elismerés simán járna nekiLeva is elmult 26 mikor odaigazolt aztan csak kineveltuk 😉de ahogy Negri irja sztem jo is lehet akkor nekunk Diaz T2 tetejerol, aztan kineveljuk belole a vilagsztart 😊28 elmúlt, nehéz nevelni bármit 😊
csebi
Negritis, a vajda
csebi
és amit látunk az alapján szimpatikus off field is, főleg az egész balhéval ami a szülei körül volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Leva is elmult 26 mikor odaigazolt aztan csak kineveltuk 😉de ahogy Negri irja sztem jo is lehet akkor nekunk Diaz T2 tetejerol, aztan kineveljuk belole a vilagsztart 😊28 elmúlt, nehéz nevelni bármit 😊
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
de ahogy Negri irja sztem jo is lehet akkor nekunk Diaz T2 tetejerol, aztan kineveljuk belole a vilagsztart 😊28 elmúlt, nehéz nevelni bármit 😊
csebi
8 hónapja
Nyilván nincs ebben semmi Tebas részéről, hiszen ő is az előtte levő adatok alapján mondja ezt. De őszintén szólva unalmas és szánalmas már ez a vergődés, amit a Barca csinál nyárról nyárra és az anyjukat is eladják lassan h egyelőre az ezer éves tartozásokat kiperkálhassák. Kellene valami szabály már h addig semmi szerződést se adhassanak be sehol és bejelentések se legyenek, amíg abban a pillanatban a ligánál regisztrálni nem tudják a játékost és edzéshez se csatlakozhassan náluk.La Liga president Javier Tebas: “As of today, Barcelona CAN’T register Nico Williams.”Es ebben mi a meglepo? Van egy szabaly. Ot csak egy ujsagiro kerdezte, a Barca tudna-e regisztralni Williamset, Tebas meg elmondta, hogy jelenleg nem. Alapbol azert kerdeztek meg, mert Williams allitolag garanciat kert a Barcatol erre. Ebben most semmi osszeeskuves sincs Tebas reszerol.
Beki
Stez
8 hónapja
en alapvetoen a Wirtz hir ota ket embernek orulnek igazan. egyik ugye Rodry, nala latam a szupersztar potencialt is, ha engedik kibontakozni, illetve vmiert Garnacho. utobbi sztem meg nagyon jol kiegeszitene Musialat, folyamatosan cserelhetnek a pozikat igy keverve a kartyakat. sajnos nulla pletyka van mig Diaz eleg komolyan megjelent mostanaban.persze. fene se tudja, hogy marad nála a labda, de elég sok embert elküldött gyufáért.akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden
csebi
de elvileg elutasítottuk
Negritis, a vajda
csebi
viszont jól fejel.
slowmotion
penz is kerdes, mert bar ugy tunhet, hogy Wirtz miatt siman van 120-130+ M, de asszem az is ugy volt, hogy vmeik nagyobb nemet sportgyarto beszallt volna kiegesziteni.
de ahogy Negri irja sztem jo is lehet akkor nekunk Diaz T2 tetejerol, aztan kineveljuk belole a vilagsztart 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
a posztján szerintem vagy T1 alja vagy T2 tetejepersze. fene se tudja, hogy marad nála a labda, de elég sok embert elküldött gyufáért.akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden
csebi
de elvileg elutasítottuk
Negritis, a vajda
csebi
viszont jól fejel.
slowmotion
de leginkább azért mert hullámzik, bár abban az is benne van hogy sokat játszik posztján kívül nálunk
13 gólt lőtt tavaly a bajnokságban, és 3at a BL-ben (+1 mikiegér) és Gakpo-val jól ellensúlyozták(éltek a kisebb figyelemmel) Salah teljesítményét
és sztem nincs is annyira széthajtva mint Mané volt
8 hónapja
La Liga president Javier Tebas: “As of today, Barcelona CAN’T register Nico Williams.”Es ebben mi a meglepo? Van egy szabaly. Ot csak egy ujsagiro kerdezte, a Barca tudna-e regisztralni Williamset, Tebas meg elmondta, hogy jelenleg nem. Alapbol azert kerdeztek meg, mert Williams allitolag garanciat kert a Barcatol erre. Ebben most semmi osszeeskuves sincs Tebas reszerol.
Beki
8 hónapja
La Liga president Javier Tebas: “As of today, Barcelona CAN’T register Nico Williams.”
8 hónapja
persze. fene se tudja, hogy marad nála a labda, de elég sok embert elküldött gyufáért.akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden
csebi
de elvileg elutasítottuk
Negritis, a vajda
csebi
viszont jól fejel.
8 hónapja
akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden
csebi
de elvileg elutasítottuk
Negritis, a vajda
8 hónapja
Plusz a maiOfficial, confirmed. Jarell Quansah leaves Liverpool and joins Bayer Leverkusen on permanent deal.
◉ £30m initial fee to Liverpool.
◉ £5m add-ons.
◉ Buy back clause starting from €60m plus add-ons.
◉ Buy back clause available from 2027.
Poloska vagyok.