Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
Vorwärts SturmAmadeus91
Büszke lehetsz magadra...Schleck
Számomra Felfoghatatlan hogy, hogy lehet BÁRMILYEN magyar csapat ellen drukkolni egy nemzetközi mérkőzésen.eaglesmcnabb
csak félig vagyok magyar... nem tudtam, hogy bűn. 😊

mindig mindenhol a német, osztrák, svájci csapatoknak szurkolok.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Amúgy, ha nincs az ETO-nak fórumon szurkolója, akkor majd leszek én divatból 😛 Főleg, hogy az Audi azt is pénzeli. Tehát, szakértők, a szezon előtt gyors helyzetjelentést adjatok nekem csapatról, meg kire érdemes figyelni, ilyenek, aztán hétvégétől minden ETO siker után megjelenek itt. 😊
én nem divatból is vállalom e tisztséget :cool: mint Győr 30km-es körzetében élő focidrukker 😀 😀 😀superbrutal88
én is Győr 30km-es körzetében lakok (na jó kicsúszok 2vel), de utálom az ETO-t 😀
off: amúgy hova valósi vagy?
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Vorwärts SturmAmadeus91
Büszke lehetsz magadra...Schleck
Számomra Felfoghatatlan hogy, hogy lehet BÁRMILYEN magyar csapat ellen drukkolni egy nemzetközi mérkőzésen.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy, ha nincs az ETO-nak fórumon szurkolója, akkor majd leszek én divatból 😛 Főleg, hogy az Audi azt is pénzeli. Tehát, szakértők, a szezon előtt gyors helyzetjelentést adjatok nekem csapatról, meg kire érdemes figyelni, ilyenek, aztán hétvégétől minden ETO siker után megjelenek itt. 😊
én nem divatból is vállalom e tisztséget :cool: mint Győr 30km-es körzetében élő focidrukker 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Tujvel – Brachi, Lipták, Horváth G., Héctor Sánchez – Gosztonyi, Mitrovics, Vasziljevics, Elek Á., Polonkai – André Alves

Alves előtt ki az a csávó? 😛
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vorwärts SturmAmadeus91
Büszke lehetsz magadra...

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kaposváron még abba is belemennének. Kb. régen, amikor még középsuliban Prukner volt tesitanárom, meg ugye Rákoczi edzője, rengeteg órán át hallgathattuk, mennyire szegény a klub, mennyire nincs egy igazi támogató sem mögöttük, általában a névszponzor is lósz*rnyi pénzt ad max.Deny
hát az öreg Rákóczi fejedelem már nem sok zsetont nyom a gárdába, lévén 276 éve halott.Höri
Graboplastra utalt ilyenkor a Mágus 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kaposváron még abba is belemennének. Kb. régen, amikor még középsuliban Prukner volt tesitanárom, meg ugye Rákoczi edzője, rengeteg órán át hallgathattuk, mennyire szegény a klub, mennyire nincs egy igazi támogató sem mögöttük, általában a névszponzor is lósz*rnyi pénzt ad max.Deny
hát az öreg Rákóczi fejedelem már nem sok zsetont nyom a gárdába, lévén 276 éve halott.

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
A következő már tényleg a TESCO Gazdaságos ........ Football Club😀 Akik bevezetik alter meznek a kék-fehér függőleges csíkos szerelést piros felirattal 😀fetomy
Ez a Nyíregyháza lesz. Minden stimmel. 😛
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kaposváron még abba is belemennének. Kb. régen, amikor még középsuliban Prukner volt tesitanárom, meg ugye Rákoczi edzője, rengeteg órán át hallgathattuk, mennyire szegény a klub, mennyire nincs egy igazi támogató sem mögöttük, általában a névszponzor is lósz*rnyi pénzt ad max. Meg felszokta emlegetni a példát, hogy a nyári, horvátországi 4-5 napos edzőtábornak felét saját zsebből többször is ő állta.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
"Haladás-Sopron Bank"

ez ám a név.
Bank István érkezése mikorra várható? És a relokáció?Höri
Először azt hittem így neveznek egy bankot 😀 Vagy hogy valami vicc 😀

A következő már tényleg a TESCO Gazdaságos Kaposvári Football Club😀 Akik bevezetik alter meznek a kék-fehér függőleges csíkos szerelést piros felirattal 😀
több mint 14 éve
"Haladás-Sopron Bank"

ez ám a név.
Bank István érkezése mikorra várható? És a relokáció?Höri
az lesz a még viccesebb, ha véletlenül a Sopron feljutna idén, és akkor jövőre Haladás-Sopron -- Sopron meccs lenne. Ráadásul ha még mindig Soproni Liga lenne a bajnokság neve 😀

ZTE-nek van, JasW most írta a bérlet árait, meg visit nem tekinthetjük Hali fannak? 😀
több mint 14 éve
"Haladás-Sopron Bank"

ez ám a név.
Bank István érkezése mikorra várható? És a relokáció?

több mint 14 éve
hát meg Soldados és gabo is honvédek nem?

elég sok egyébként 😮 azt hittem max 1-2 csapat maradt ki.
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
kinek nincs még? 😊fetomy
Siófok? Győr? Kispest?Bazzani
zte, haladás, kaposvárHöri
Iktriad Kispest ultra
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A Rapids hétvégi győztes meccséről készült összefoglaló; a videóban külön felhívnám a figyelmet a mindkét gólt előkészítő Jamie Smith félelmetes beadásaira. 😉

http://denversports.blog.hu/2011/07/12/rapids_vegre_ujra_gyoztunk

Mától megint az országban viháncol a mankeszter, elsőként a Revs ellen fognak játszani.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
lassan már minden NB1-es csapatnak lesz itt a fórumon drukkere 😊Hurka
kinek nincs még? 😊fetomy
Siófok? Győr? Kispest?Bazzani
zte, haladás, kaposvár

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
kinek nincs még? 😊fetomy
Siófok? Győr? Kispest?

több mint 14 éve
kinek nincs még? 😊
több mint 14 éve
lassan már minden NB1-es csapatnak lesz itt a fórumon drukkere 😊
több mint 14 éve
Csak őszi, de én úgy emlékszem, hogy árváltozás csak két szezon közt szokott lenni, tehát tavaszra hasonló lesz. Meccsekből meg szerintem csak nemzetközire nem vonatkozik. A ligakupa pedig sztem alapból ingyenes is, bár kb. két éve voltam olyanon 😀

Leszámítva persze, hogy hogy van a menetrend, mert ha tavasszal 6-al több meccs van, akkor biztos több lesz az ára is 😊

Ja és igen, Hajrá Vidi-Paks-Kecskemét-Ződek 😊
több mint 14 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 207
nálunk a fedett, pálya közepén, diák, nyugdíjas, és női bérlet 6500 a teljes árú amúgy 13.000, de vidiclubosként 11k. Kapu mögé, nem fedett ülőhelyre meg felnőtt 6000 (vidiclub: 4000)... (középre, nem fedett ülő 8000, vc: 6000)
Ez csak őszre szól, ugye? Ha csak őszi, akkor tavasszal ez az ár felfele vagy lefele fog elmozdulni, vagy marad ugyanez? (nem találkoztam még ilyen rendszerrel nálunk csak éves van... 😊 )
Mondjuk amúgy mi se panszkodhatunk az árak miatt, bár igazából ez a szenny nem is ér ennél többet, majd az újban kiváncsi leszek az árakra. 😉
Nekem amúgy minden meccsel együtt 5000 Ft/év a bérlet ára diákjeggyel a B-be, szóval nem egy nagy összeg (felnőtteknek is csak 7500), a legdrágább szektorunk a fedett ülőhelyes E, ami 37.500 Ft/év (2200/meccs).

Az európai kupaporondon szereplő csapatainknak pedig sok sikert! 😊
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
PMFC-nél "enyhén" irreálisra sikeredtek a jegy-és bérletárak:
Dub
hát nemtudom, van otthon 15 bajnoki meg mondjuk kb 5 kupa meg 5 ligakupa meccs, az 25 meccs 30.000 ért....szal én 1200at egyáltalán nem érzek soknak egy belépőértpeach
A többi bérlethez képest nézd. A legtöbb bérletnek közel a duplája lesz a pécsi. Vicc.
Tavaly nb2-ben 1100 volt, most meg 2200 lesz egy ülőhelyi jegy.zinedine5
Pont ezt akartam én is írni, hogy gyakorlatilag sikerült az ország legdrágább árait kihozni. Na most ez egy újonc csapatnál, ilyen infrastruktúra mellett kabaré... Az ülőhelyek fedetlenek és olyan világsztárokat se igazoltak, ami indokolná ezt az árat. Nem is értem hol élnek ezek, nem éppen a legpénzesebbek jártak eddig sem itt meccsre. Bíztam benne, hogy majd sok néző lesz kinn (esetleg pár meccsen akár teltház), dehát így esélytelen...
több mint 14 éve
Nalunk most csokkentettek a jegyarakat, orulok! Nem is ertem pont a bajnoki cim eveben?! 😊zavi27
ti nem jövőre nyertek? 😮
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 449 — Amerikai sportok rajongója
ZTE diák, nyugdíjas, szurkolói 6000 FT/év, jó a Ligakupa meccsekre, és az őszi kupameccsekre is, a nyugati kapu mögötti fedett, ülőhelyes lelátón. Ennél jobbat nem nagyon tudtok mondani, 18-20+ meccsért. 😊JasW
nálunk a fedett, pálya közepén, diák, nyugdíjas, és női bérlet 6500 😊 a teljes árú amúgy 13.000, de vidiclubosként 11k. Kapu mögé, nem fedett ülőhelyre meg felnőtt 6000 (vidiclub: 4000)... (középre, nem fedett ülő 8000, vc: 6000)

Bazmeg, a digiszar.hu-n ha egyáltalán lehet nézni a vidi meccset, az is 600 forintba kerül?fetomy
Nalunk most csokkentettek a jegyarakat, orulok! Nem is ertem pont a bajnoki cim eveben?! 😊