Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
bakker mekkora gólt vert Crouch....remélem a city nem fordítja meg mint a cselszki ellen szerdán... :rolleyes:

több mint 14 éve
Ibra másodjára nyír ki minket idén...Kjaer Te meg elmész a jó ..... .....ba

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
remelem hetfon minden jatekost kibasznak a picsaba. errol szted az edzo tehet h fosnak az egeszbe bele ?Sajnáltam, nem játszottunk rosszul, ikszes meccs volt, ez a Diósgyőr is egyre rosszabb amúgy.zavi27Remélem hétfőn már nem az ijedtcigány lesz az edző. Elszomorító amit az óriási tehetségnek kikiáltott fiataljaink csinálnak (Barczi,Lázár). Lényeg, hogy a haj legyen belőve.
Ezek a külföldi igazolások meg nevetségesek.Bazzani
neharagudj ha van olyan futballcsapat ahol van kb 3 30 even feluli, a fele pedig taknyosnak is fiatal es megis az elobbi korcsoport szedi ossze magat, foleg a bode (a vilag kocsoge) amit tavasszal osszealakit a tobbi kis fereghez kepest ... nos ott sztem legkevesbe az edzovel van baj ...
több mint 14 éve
Sajnáltam, nem játszottunk rosszul, ikszes meccs volt, ez a Diósgyőr is egyre rosszabb amúgy.zavi27Remélem hétfőn már nem az ijedtcigány lesz az edző. Elszomorító amit az óriási tehetségnek kikiáltott fiataljaink csinálnak (Barczi,Lázár). Lényeg, hogy a haj legyen belőve.
Ezek a külföldi igazolások meg nevetségesek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jaja a herkastummel.most hogy kikaptak,szétkapja majd a várostJocia dózsánál bajvolt.Jocifake randalírozott?fetomy
több mint 14 éve
most hogy kikaptak,szétkapja majd a városta dózsánál bajvolt.Jocifake randalírozott?fetomy
több mint 14 éve
Sajnáltam, nem játszottunk rosszul, ikszes meccs volt, ez a Diósgyőr is egyre rosszabb amúgy.
több mint 14 éve
a dózsánál bajvolt.
több mint 14 éve
Csak Bódi úgy érezte, ez már tényleg sok lenne? 😊konda 😂JoeyPorterPedig megpróbálták megnyeretni velük. Akkora kamu tizit...Bazzani
Petey: Mondtam már. Nyenyanya nem illik a rencerbe. Majd ha felfejlődik nb1es szintre, vagyis 6 meccsenként talál egyáltalán kaput, akkor szóba jöhet 😉
több mint 14 éve
De rohadt idegesítő ez a háttérszurkoló a DVTK meccsen :/
több mint 14 éve
konda 😂JoeyPorterPedig megpróbálták megnyeretni velük. Akkora kamu tizit...
több mint 14 éve
Nikolicsot vegye már észre Sanyi bácsi! 😀 ne csak f@szokat rajzolgasson 😀
több mint 14 éve
csaknem... 😀Nem Soldi volt?sutianapKispest - Kecsó már 0-3 😊 ez a vendéggyőzelem nekünk nagyon jól jönne, mert ha sikerülne legyőzni az Újpestet itthon (és a Pécs kikap a Viditől) akkor feljövünk az 5. helyre és a 4. (valszeg EL selejtezős) hely is csak 2(!) pontra lenne 😊kristoftegnap este az egységbe(nem resti, ami ugye F. Józef otthona) találkoztam egy picipest fannal, eléggé agresszív volt, így inkább nem is beszéltem vele a meccsről...és nem mondanám h élmény volt ugyanazt a katonanótát hallgatni fél órán keresztül. 😀Divat
|
több mint 14 éve
Nem Soldi volt?Kispest - Kecsó már 0-3 😊 ez a vendéggyőzelem nekünk nagyon jól jönne, mert ha sikerülne legyőzni az Újpestet itthon (és a Pécs kikap a Viditől) akkor feljövünk az 5. helyre és a 4. (valszeg EL selejtezős) hely is csak 2(!) pontra lenne 😊kristoftegnap este az egységbe(nem resti, ami ugye F. Józef otthona) találkoztam egy picipest fannal, eléggé agresszív volt, így inkább nem is beszéltem vele a meccsről...és nem mondanám h élmény volt ugyanazt a katonanótát hallgatni fél órán keresztül. 😀Divat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Kispest - Kecsó már 0-3 😊 ez a vendéggyőzelem nekünk nagyon jól jönne, mert ha sikerülne legyőzni az Újpestet itthon (és a Pécs kikap a Viditől) akkor feljövünk az 5. helyre és a 4. (valszeg EL selejtezős) hely is csak 2(!) pontra lenne 😊kristoftegnap este az egységbe(nem resti, ami ugye F. Józef otthona) találkoztam egy picipest fannal, eléggé agresszív volt, így inkább nem is beszéltem vele a meccsről...és nem mondanám h élmény volt ugyanazt a katonanótát hallgatni fél órán keresztül. 😀
|
több mint 14 éve
U-17-ről vélemény?JC6számomra csalódás

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
U-17-ről vélemény?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kispest - Kecsó már 0-3 😊 ez a vendéggyőzelem nekünk nagyon jól jönne, mert ha sikerülne legyőzni az Újpestet itthon (és a Pécs kikap a Viditől) akkor feljövünk az 5. helyre és a 4. (valszeg EL selejtezős) hely is csak 2(!) pontra lenne 😊
több mint 14 éve
kis iróniával fűszereztem. 😊"Attila olyan játékos, aki abszolút illeszkedik abba a klubfilozófiába, mely nyár óta jellemzi a Videoton FC-t."Egyébként az a mondat nagyon igaz, bár per pill inkább mondanám, hogy Bozsovics testesíti meg gykorlatilag 1on1 a jelenlegi videoton filozófiáját...fetomy
😀Amadeus91
több mint 14 éve
"Attila olyan játékos, aki abszolút illeszkedik abba a klubfilozófiába, mely nyár óta jellemzi a Videoton FC-t."Egyébként az a mondat nagyon igaz, bár per pill inkább mondanám, hogy Bozsovics testesíti meg gykorlatilag 1on1 a jelenlegi videoton filozófiáját...
😀Amadeus91
több mint 14 éve
"Attila olyan játékos, aki abszolút illeszkedik abba a klubfilozófiába, mely nyár óta jellemzi a Videoton FC-t."látom jó szokásod szerint megcsócsáltad a tréfarépát. 😀Amadeus91😀 Örülök, hogy néha olyan poént is sikerül mondanom, ami nem csak nekem vicces :cool:
No de remélem nem gond, ha offolok még egy kicsit, de nincs kedvem átmenni a vicctopicba ezért:
Új szerződés Polonkaival
Az hagyján, hogy még két és fél évig itt kell látnunk, de úgy látszik soha nem szabadulunk meg tőle. Aktív karrierje után klubvezető lehet majd nálunk a drága Póló, és akkor a pojén része csak most jön.
"A Videoton FC számára roppant fontos, hogy azon játékosainknak, akik kiemelkedő kvalitásokkal bírnak a pályán alibizni...
...Középpályásunk számtalanszor bizonyította már, hogy nem csak kitűnő labdarúgó...
...Labdarúgóként fantasztikus tehetséggel bír szotyizni, amit már rengetegszer bizonyított..."
Én értem, hogy csak nem mondhatja, hogy egy kalap szar, de komolyan csodálom Tassyt, hogy röhögőgörcs nélkül ezeket el tudta mondani.. Maxi respekt!fetomy
😀