Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Sousa megverte a barátnőjét, majd utána drogozott, kocsiba ült és balesetett okozott. TÖkre nyilvánvaló, hogy így történt.Stezigen, mivel vezetés közben próbált megerőszakolni egy fiatalkorút, aki az általa alapított vallási szektából ajánlotta fel magát
több mint 14 éve
állítólag Sousa érdeklődik Pacman Jones iránt, mint szélsővédő/emberfogó.
több mint 14 éve
Sousa megverte a barátnőjét, majd utána drogozott, kocsiba ült és balesetett okozott. TÖkre nyilvánvaló, hogy így történt.
több mint 14 éve
ha te ezt szereted akkor nyiss egy topikot ahol mindenki kurvaanyazhat neked... 😉zolika26Már nyitott, soccer topicnak hívják 😛
Amúgy azért remélem az nem fog kiderülni, hogy igazából felugrottak fejelni, és akkor hirtelen Sousa előkapott egy machetét és azzal vágta izomból fejbe az újságírót. Mert már így ott tart kb. a történet, hogy találgathatjuk mennyi időre csukják le Sousát, hiszen ez a szándékos rugdosás és valami hihetetlen erejű lefejelés, hiszen ömlött a vér az újságíró fejéből, ráadásul még a vadállat Sousa kb. meg is kergette az egész NSO csapatot szerintem simán elég pár hónap letöltendőhöz... 😊
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/man-united-a-katari-uralkodoi-csalad-megvenne-a-klubot-sajtohir-2095156Több pénz jut a Tampára majd?
több mint 14 éve
"jön Sousa, aki a másik kollégám, Borsi Gergely felé nyújtotta a kezét, mintha éppen békülni akarna, majd hirtelen beleköpött a kifordított tenyerébe, és összedörzsölte..."http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megdobbento-es-megalazo-erzes-volt-mindaz-amit-sousa-tett-2095060 Benne van a cikkben a csapat es Sousa kozlemenye. Persze, hogy letiltjak a hozzaszolasokat ha ilyenek jonnek, akar igazuk van a hozzaszoloknak akar nem, akkor sem akarjak azt hallgatni, hogy mindenki oket szidja. Egyszeru logika az egesz, de ha te ezt szereted akkor nyiss egy topikot ahol mindenki kurvaanyazhat neked... 😉zolika26Azert nehez lenne ezt konstruktiv hozzaszolasnak minositeni...Lehet, hogy kitiltanának, de várlázító az, amit pár ottani "újságíró" megenged magának. Pl., ebben az ügyben meg sem kérdezték a másik felet, csak szegény Borbolát vagy kit sajnáltatták, aki majdnem belehalt a sérüléseibe. Több millió cikkhez, íráshoz hozzá lehetett szólni éveken keresztül, de a tegnapihoz nem. Ez micsoda?JC6
Szerinted itt elkezdened lekocsogozni az adminokat nem tiltananak ki? :/zolika26
A Vidi hol szedte össze ezt a Mourinho-klónt?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megdobbento-es-megalazo-erzes-volt-mindaz-amit-sousa-tett-2095060 Benne van a cikkben a csapat es Sousa kozlemenye. Persze, hogy letiltjak a hozzaszolasokat ha ilyenek jonnek, akar igazuk van a hozzaszoloknak akar nem, akkor sem akarjak azt hallgatni, hogy mindenki oket szidja. Egyszeru logika az egesz, de ha te ezt szereted akkor nyiss egy topikot ahol mindenki kurvaanyazhat neked... 😉Lehet, hogy kitiltanának, de várlázító az, amit pár ottani "újságíró" megenged magának. Pl., ebben az ügyben meg sem kérdezték a másik felet, csak szegény Borbolát vagy kit sajnáltatták, aki majdnem belehalt a sérüléseibe. Több millió cikkhez, íráshoz hozzá lehetett szólni éveken keresztül, de a tegnapihoz nem. Ez micsoda?JC6Egyik haveromat kitiltotta az NSO, a következő hsz miatt: "K*csög NSO! Lesüllyedtetek blikk színvonalra? Ki az a Borbála? "Azert nehez lenne ezt konstruktiv hozzaszolasnak minositeni...
- Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig -
Priceless 😀JC6
Szerinted itt elkezdened lekocsogozni az adminokat nem tiltananak ki? :/zolika26

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Mellesleg totál alapdolgokat néznek be... Bayer München meg Bayern Leverkusen, meg töbi ilyen ovis szintű hibák. Én az nso-t csak a kommentek miatt olvasom. 😀 Tornyibarnaazisten pl nagyon nagy rlz!Lehet, hogy kitiltanának, de várlázító az, amit pár ottani "újságíró" megenged magának. Pl., ebben az ügyben meg sem kérdezték a másik felet, csak szegény Borbolát vagy kit sajnáltatták, aki majdnem belehalt a sérüléseibe. Több millió cikkhez, íráshoz hozzá lehetett szólni éveken keresztül, de a tegnapihoz nem. Ez micsoda?JC6Egyik haveromat kitiltotta az NSO, a következő hsz miatt: "K*csög NSO! Lesüllyedtetek blikk színvonalra? Ki az a Borbála? "Azert nehez lenne ezt konstruktiv hozzaszolasnak minositeni...
Priceless 😀JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy kitiltanának, de várlázító az, amit pár ottani "újságíró" megenged magának. Pl., ebben az ügyben meg sem kérdezték a másik felet, csak szegény Borbolát vagy kit sajnáltatták, aki majdnem belehalt a sérüléseibe. Több millió cikkhez, íráshoz hozzá lehetett szólni éveken keresztül, de a tegnapihoz nem. Ez micsoda?Egyik haveromat kitiltotta az NSO, a következő hsz miatt: "K*csög NSO! Lesüllyedtetek blikk színvonalra? Ki az a Borbála? "Azert nehez lenne ezt konstruktiv hozzaszolasnak minositeni...
Priceless 😀JC6
több mint 14 éve
Imre Szebix szép gólt lőtt a Lokomotív ellen http://www.youtube.com/watch?v=Kzd0tB9T8Tc
több mint 14 éve
Egyik haveromat kitiltotta az NSO, a következő hsz miatt: "K*csög NSO! Lesüllyedtetek blikk színvonalra? Ki az a Borbála? "Azert nehez lenne ezt konstruktiv hozzaszolasnak minositeni...
Priceless 😀JC6
Szerinted itt elkezdened lekocsogozni az adminokat nem tiltananak ki? :/

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyik haveromat kitiltotta az NSO, a következő hsz miatt: "K*csög NSO! Lesüllyedtetek blikk színvonalra? Ki az a Borbála? "- Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig -
Priceless 😀
több mint 14 éve
annyi a lényeg, hogy mindenki próbáljon amadeusnak tetsző életmódot folytatni. mert ha nem, akkor kiírja ide az internetre, hogy az életed szar.HöriEz így nem igaz.
több mint 14 éve
nem tudom, de remélem, hogy Vinnie Jones is hamarosan edzőnek áll, ott lennének komoly dolgok 😊StezO nagy arc, tavaly Budapesten volt, egyutt neztem vele a Magyar-Moldav rendkivul magas szinvonalu meccset 😀

több mint 14 éve
Kifog jönni hamarosan alegy stat NSOn hogy amíg a külföldi edzők be nem hoztak ezt a brutalitást nálunk fair play volt es bíró se kellett
több mint 14 éve
nem tudom, de remélem, hogy Vinnie Jones is hamarosan edzőnek áll, ott lennének komoly dolgok 😊
több mint 14 éve
nem tudom, de remélem, hogy Vinnie Jones is hamarosan edzőnek áll, ott lennének komoly dolgok 😊
több mint 14 éve
ez a Sousás lefejelés ez mekkora már 😂StezLehet a Vidi csak azért szerződtette hogy kiiktassa a neki nem tetsző újságírókat??
több mint 14 éve
ez a Sousás lefejelés ez mekkora már 😂
több mint 14 éve
annyi a lényeg, hogy mindenki próbáljon amadeusnak tetsző életmódot folytatni. mert ha nem, akkor kiírja ide az internetre, hogy az életed szar.
több mint 14 éve
álltam eleget a "B" középben... Nagyon jól tudom miből áll a szurkolás Magyarországon. 😉h is írtad egy nem is oly régi hsz ben valaki másnak....?hát azért aközött h otthon üldögélsz a fotelban, vagy 20.000 ember között 90 percen keresztül tombolsz és szurkolsz ( nyílván ennek is megvan a helye a stadionon belül) enyhén szólva nem ugyanaz....hőbörögni, anyázni azt bőven lehet a kocsmában is.Amadeus91
én szurkolni járok a meccsekre, nem focit nézni, azt megszoktam tenni ismétlésben a tv előtt...peach
lehet én innen jobban tudom, mint te onnan ahol vagy... ergó a szurkolás nem (csak) anyázásról meg szitkozódásról szól!
de yooker leírta h mit lehet ebben (többek között) rohadtul szeretni... 😉peach
több mint 14 éve
h is írtad egy nem is oly régi hsz ben valaki másnak....?hőbörögni, anyázni azt bőven lehet a kocsmában is.Amadeus91Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát...hát azért aközött h otthon üldögélsz a fotelban, vagy 20.000 ember között 90 percen keresztül tombolsz és szurkolsz ( nyílván ennek is megvan a helye a stadionon belül) enyhén szólva nem ugyanaz....
JC6
én szurkolni járok a meccsekre, nem focit nézni, azt megszoktam tenni ismétlésben a tv előtt...peach
lehet én innen jobban tudom, mint te onnan ahol vagy... ergó a szurkolás nem (csak) anyázásról meg szitkozódásról szól!
de yooker leírta h mit lehet ebben (többek között) rohadtul szeretni... 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
nálam a "dől" belőle a vér az kb amikor a verőérrből jön. Na az dől. (pontosabban spriccel). Egyébként egyetértek, komolytalan az egész. Amilyen fos cikkeket írnak az NSO-n (bowl.hu-s vendégszerkesztők, ne vegyétek magatokra) 1-2 másik "szakértőt" én is lefejelném.Enyhe tévedésben állsz attól hogy megsérül a fejed valszeg a szemöldökénél történt dőlhet belőle a vér a mentők még leszarják nem visznek sehova. Persze ettől még vicc az egész story ha annyira nagy fejsérülés lett volna meg agyrázkódás akkor már arról írnának hány öltéssel kellett összevarni. Szánalmas az egész sajtó egy kis szarságot felfújnak.TocaEzen besz*rok 😀brühühü akinek "dől" a fejéből a vér, azt rohammentő viszi a műtőasztalig.... valószínűleg lejött a bőr meg lett egy dudor, ennyi. Úgy kezelik mintha minimum fejbe lőtték volna a faszit.Amadeus91
Bencét az autómmal hoztam el Budapestre, a fejsérülését végül a Baleseti Intézetben látták el. Mindvégig mellette voltam, attól félve, hogy agyrázkódást is szenvedhetett, ráadásul dőlt a fejéből a vér, és még este tizenegy óra előtt is – amikor végre az orvos elé kerülhetett – a nyílt sebet kellett elszorítani" – mondta Vincze András.
Csoda, hogy nem halt meg!
Az egész egy nagy 😂JC6
több mint 14 éve
Enyhe tévedésben állsz attól hogy megsérül a fejed valszeg a szemöldökénél történt dőlhet belőle a vér a mentők még leszarják nem visznek sehova. Persze ettől még vicc az egész story ha annyira nagy fejsérülés lett volna meg agyrázkódás akkor már arról írnának hány öltéssel kellett összevarni. Szánalmas az egész sajtó egy kis szarságot felfújnak.Ezen besz*rok 😀brühühü akinek "dől" a fejéből a vér, azt rohammentő viszi a műtőasztalig.... valószínűleg lejött a bőr meg lett egy dudor, ennyi. Úgy kezelik mintha minimum fejbe lőtték volna a faszit.Amadeus91
Bencét az autómmal hoztam el Budapestre, a fejsérülését végül a Baleseti Intézetben látták el. Mindvégig mellette voltam, attól félve, hogy agyrázkódást is szenvedhetett, ráadásul dőlt a fejéből a vér, és még este tizenegy óra előtt is – amikor végre az orvos elé kerülhetett – a nyílt sebet kellett elszorítani" – mondta Vincze András.
Csoda, hogy nem halt meg!
Az egész egy nagy 😂JC6
több mint 14 éve
Az korrrekt h a lefejelős cikekkhez nem lehet kommentelni?Amadeus91Ezt írta zolika is, hogy már nem lehet hozzászolni.