Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Neymar->Real Madrid (még nem hivatalos)maximilien
és ez jó lesz nektek ? vagy marad még a santosban ? kíváncsi leszek h európában mire fogja vinni, azért nem volt rossz sztem a régi módi, hogy előbb vmi kisebb csapatban (psv pl) átvenni a stílust, aztán nagyobba menni. kicsit nagy ugrásnak tűnik így, bármilyen ügyes is.gabtsi
sok mindenben igazad van,bár a spanyol bajnokság szintje azért már nem annyira magas,hogy az nagy gondot okozhasson.
egyetlen aggodalmam,hogy hasonló utat fog bejárni,mint Robinho. mondjuk őt Calderónék baszták el.maximilien
Sajnáltam is amikor elment. Neymar fiatalabban jönne ide mint anno Robinho, és lehet hogy első szezonban kölcsön is adnánk.
Egyébként örülnék ennek az igazolásnak, a Madridi Publikumnak ilyen focistákra van szüksége. Még ha vézna is, legalább "játssza" a játékot.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
és ez jó lesz nektek ? vagy marad még a santosban ? kíváncsi leszek h európában mire fogja vinni, azért nem volt rossz sztem a régi módi, hogy előbb vmi kisebb csapatban (psv pl) átvenni a stílust, aztán nagyobba menni. kicsit nagy ugrásnak tűnik így, bármilyen ügyes is.gabtsi
sok mindenben igazad van,bár a spanyol bajnokság szintje azért már nem annyira magas,hogy az nagy gondot okozhasson.
egyetlen aggodalmam,hogy hasonló utat fog bejárni,mint Robinho. mondjuk őt Calderónék baszták el.

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 439 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
pff, a honvéd2 mi szar atyaégHöri
Na ja... És a legendás akadémia növendékeiből áll a komplett keret. Tavaly épphogy bent maradtak, az ideire a vergődés szó még enyhe kifejezés. Hát akkor már inkább jöjjenek Danilók az 1. csapathoz, mint ők....
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
pff, a honvéd2 mi szar atyaég

sebaj, majd Nagylaki megveszi a jogotHöri
Tegnap beszéltem egy KITE Szeged vezetőséghez közeli emberrel,aki szerint biztos az NB2.
Már az igazolásokat tervezik.Bazzani
ennyi.

ez a magyar nb2, az indul benne, aki akar 😊 remélem idén nem a Keller Jóska-Horváth Péter vonalra mennek rá igazolás terén. 😀Höri
Hehe ők már a veretes Kiskundorozsmát erősítik megye1ben.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
viszont most veszem észre, hogy a licenc problémák miatt nem is Veszprém-Hajdúböszörmény, hanem Honvéd II-Orosháza lesz az osztályozón
úgyhogy Höri, úgy tűnik Szegednek nem lesz másodosztályú csapata jövőreHurka

Tegnap beszéltem egy KITE Szeged vezetőséghez közeli emberrel,aki szerint biztos az NB2.
Már az igazolásokat tervezik.Bazzani
ennyi.

ez a magyar nb2, az indul benne, aki akar 😊 remélem idén nem a Keller Jóska-Horváth Péter vonalra mennek rá igazolás terén. 😀

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
viszont most veszem észre, hogy a licenc problémák miatt nem is Veszprém-Hajdúböszörmény, hanem Honvéd II-Orosháza lesz az osztályozón

Már az igazolásokat tervezik.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

sebaj, majd Nagylaki megveszi a jogot

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
és ez jó lesz nektek ? vagy marad még a santosban ? kíváncsi leszek h európában mire fogja vinni, azért nem volt rossz sztem a régi módi, hogy előbb vmi kisebb csapatban (psv pl) átvenni a stílust, aztán nagyobba menni. kicsit nagy ugrásnak tűnik így, bármilyen ügyes is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
Neymar->Real Madrid (még nem hivatalos)

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Jamaica százszázalékos teljesítménnyel csoportelső a Gold Cup-on! 😊
Jelen állás szerint talán ők lehetnek az egyetlen csapat, akik képesek lennének egy kicsit megszorítani Mexikót, amúgy toronymagas esélyesek. Ha Cummings mégis mehetne, akkor komoly esélyeik lennének, így nem nagyon.
Ma pedig szurkolok ezerrel Guadeloupe-nak, hogy rakják le az USA-t, és essenek ki a csicskák. Ellenkező esetben éppen másodikok lehetnének, és pont a jamaicaiaktól szopathatnának a negyeddöntőben. 😛TheMileHighCity
:mad: 😉
Hajrú júesszéj! Ha már az összes amerikai szart nézem(már ami a sportot illeti), akkor nekik drukkolok, amúgy is nagyon szimpatikus a küzdőszellemük. De nekem is az a véleményem, hogy ha el is jutnak a döntőig, ott megint egy a két évvel ezelőttihez hasonló nagy-nagy szoptatás lesz a csikánók részéről a gringóknak, mert sokkal jobbak. Ez a jenki válogatott állományában nem jobb, mint a magyar(max a hátvédsor), csak fizikálisan nagyon jók, de ennyi. Ez nem NFL. 😛 Messze állnak a Mexikó-szintű csapatoktól.

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Jamaica százszázalékos teljesítménnyel csoportelső a Gold Cup-on! 😊
Jelen állás szerint talán ők lehetnek az egyetlen csapat, akik képesek lennének egy kicsit megszorítani Mexikót, amúgy toronymagas esélyesek. Ha Cummings mégis mehetne, akkor komoly esélyeik lennének, így nem nagyon.
Ma pedig szurkolok ezerrel Guadeloupe-nak, hogy rakják le az USA-t, és essenek ki a csicskák. Ellenkező esetben éppen másodikok lehetnének, és pont a jamaicaiaktól szopathatnának a negyeddöntőben. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Igaz, pedig a Magyar Válogatott mindig is arról volt híres, hogy azok vannak ott, akik épp a legjobbak. Korábban azért reklamáltak az emberek, hogy a loki pl. szarrá gyalázza az nb1-et, mégsincs belőle egy játékos sem.

Mellesleg hozzátenném, hogy az általában vidiből válogatottba kerülő játékosoknál a vidin belül is van jobb magyar, tehát én inkább adott játékos kapcsolataiban keresném a bibit, mintsem a vidiben.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 255 — no es importante
azt h honnan van a vidinek a pénze nem tudom, nem is érdekel...

viszont azt tudom, hogy egervárinak ki van adva, h min. 3 vidi játékosnak kell lennie mindenkor a keretben... mióta ő a captain meg lehet nézni, hogy ez az arány be lett e tartva... ha a vezéréknek semmi köze a csapathoz, akkor ez miért van?peach
mert a magyar válogatott szövetségi kapitánya Vladan Filipovics, nem tudtad?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
azt h honnan van a vidinek a pénze nem tudom, nem is érdekel...

viszont azt tudom, hogy egervárinak ki van adva, h min. 3 vidi játékosnak kell lennie mindenkor a keretben... mióta ő a captain meg lehet nézni, hogy ez az arány be lett e tartva... ha a vezéréknek semmi köze a csapathoz, akkor ez miért van?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nyílván véletlenül lett 2 milliárdjuk...
Tudom,a jó játékre jött a sok szponzor.
Amúgy én azt hallottam,hogy aki támogatja a Vidit az kap állami melót. Végül így tényleg nem Viktor adja a pénzt.Bazzani
Vidi fanként már jó néhány éve követem az eseményeket. És Orbán nem csak idéntől jár meccsekre, hanem már jó néhány éve. Akkor is járt, mikor még a buzi Gállaci volt itt a főköcsög. Tudom, hogy idén mi emelkedtünk ki, így hát nyilván most előjött, hogy Viktor ide nyomatja a pénzt (nemtom akkor korábban mér nem, de mindegy..), de a klub anyagi helyzetéhez hidd el, hogy baromira nem volt szükség OV pénzére. Főleg nem az államéra. Mióta tulajváltás volt, egyre inkább stabilizálódik és javul az anyagi helyzet, már 1-2 éve arról szólnak a hírek, hogy a vidi az egyik legstabilabb anyagi helyzetű, leggazdagabb klub. Méghozzá azért, mert jöttek a szponzorok igen, és mert Garancsiék tolják bele a pénzt mint az ökör. Tudom, hogy nehéz elhinni, hogy ha pénzünk van az nem Orbán és az állam pénze, és lehet is nyugodtan kombinálni, de ez csak arról árulkodik, hogy az illető egyáltalán nem foglalkozott az elmúlt években vidivel és most sem tud sokat róla, csak jó most az Orbán-Vidi párhuzamot nyomatni ezerrel.

Ja, és a sok szponzor nem csak jó játékra jön, hanem gazdasági stabilitásra is. Ami manapság nem sok magyar csapatnál van meg, főleg nem ekkora pénzekkel.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
úgyhogy Höri, úgy tűnik Szegednek nem lesz másodosztályú csapata jövőre
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Montenegrót én annyira nem szeretném. Még él bennem az első meccsünk emléke és az utóbbi 7 meccsükből 1 döntetlen, 6 vereség és 0 kapott gól. Nem szeretnék egy ilyen masszívan védekező csapatot, de persze tény, hogy vannak sokkal nehezebb ellenfelek is ott.Schleck
Ez azért nem kis fegyvertény 😀 😛Wyatt
A fehérvári Bozsovics véd most náluk a válogatottban ha jól tévedek? (az első pár válogatott meccsükön anno meg Polekszics volt a háló őre).iktriad
igen vagy ő vagy a Standard Liegeben játszó Blazics szokott kezdeni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz az nb1 sorsolása?
Kikúrt jó volt ez a szombat, bár sokra nem emlékszem belőle, mivel délután 4-re már hulla készen voltam. 😀 De hiányzott már a füst "illata".Dub
"Sok szurkoló érdeklődött nálunk, hogy mikor tartják a Monicomp Liga sorsolását. ennek kapcsán tárcsáztuk az MLSZ-t ahol azt a tájékoztatást kaptuk, hogy holnap kell nevezniük a csapatoknak a bajnoki küzdelmekre, amennyiben valamelyik klub nevezését nem fogadják el, akkor az fellebbezhet, ezt az időt ki kell várni a sorsolásig.
A kapott tájékoztatás szerint várhatóan június második felében kerül majd sor a sorsolásra." Forrás: ftcnews.com
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz az nb1 sorsolása?
Kikúrt jó volt ez a szombat, bár sokra nem emlékszem belőle, mivel délután 4-re már hulla készen voltam. 😀 De hiányzott már a füst "illata".
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 439 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Montenegrót én annyira nem szeretném. Még él bennem az első meccsünk emléke és az utóbbi 7 meccsükből 1 döntetlen, 6 vereség és 0 kapott gól. Nem szeretnék egy ilyen masszívan védekező csapatot, de persze tény, hogy vannak sokkal nehezebb ellenfelek is ott.Schleck
😛
Mostanában nem tudom mi van velem, össze-vissza írok. 😀Schleck
Hú, ezt én is most veszem észre - szép kis aranyköpés. 😊
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Fentről jöhetnek még a görögök, esetleg a horvátok is, a szlovén/szlovák duó meleltt én a crnagorácokat is bevállalnám, lentről inkább csak a lengyel-román duótól érdemes félni, a többi majdnem mindegy, legalábbis ha ki akarunk jutni, nem szabadna gondot okozniuk.Rajna
😛
Mostanában nem tudom mi van velem, össze-vissza írok. 😀

több mint 14 éve
Fentről jöhetnek még a görögök, esetleg a horvátok is, a szlovén/szlovák duó meleltt én a crnagorácokat is bevállalnám, lentről inkább csak a lengyel-román duótól érdemes félni, a többi majdnem mindegy, legalábbis ha ki akarunk jutni, nem szabadna gondot okozniuk.Rajna
A fehérvári Bozsovics véd most náluk a válogatottban ha jól tévedek? (az első pár válogatott meccsükön anno meg Polekszics volt a háló őre).
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez azért nem kis fegyvertény 😀 😛

több mint 14 éve
Mi még egy norvég-szlovén-észak-ír-Feröer-szigetek-San marinói(=álom, álom, édes álom) csoportból sem biztos hogy továbbjutnánk....iktriad
Persze, hogy nem biztos. Azért vagyunk harmadik kalaposak, mert két elvileg nálunk erősebb csapattal fogunk összekerülni. Szóval ha elfogadjuk, hogy nagyjából helyes a FIFA számítása az erősségekről, akkor nem kerülhetünk olyan csoportba, ahol már az elején mi lennénk az esélyesek az egyik továbbjutó helyre.Schleck
Mondjuk ha egy valami hatalmas disznó mázli folytán (majd kérünk kölcsönbe pár malacot Vetteltől, úgyis szeret ide járni a srác 😊 ) ilyen sorsolást kifognánk, a Nemzeti Sport(és vele a fél magyar közvélemény) másnap már azon elmélkedne kivel játszunk 1 csoportban a vébén....

Amúgy hogy egy kicsit örömködjek. Kris Brightot kirúgta a Kispest -> http://www.youtube.com/watch?v=6Zbi0XmGtMw 😊
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mi még egy norvég-szlovén-észak-ír-Feröer-szigetek-San marinói(=álom, álom, édes álom) csoportból sem biztos hogy továbbjutnánk....iktriad
Persze, hogy nem biztos. Azért vagyunk harmadik kalaposak, mert két elvileg nálunk erősebb csapattal fogunk összekerülni. Szóval ha elfogadjuk, hogy nagyjából helyes a FIFA számítása az erősségekről, akkor nem kerülhetünk olyan csoportba, ahol már az elején mi lennénk az esélyesek az egyik továbbjutó helyre.