Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Az korrrekt h a lefejelős cikekkhez nem lehet kommentelni?
több mint 14 éve
Ezen besz*rok 😀brühühü akinek "dől" a fejéből a vér, azt rohammentő viszi a műtőasztalig.... valószínűleg lejött a bőr meg lett egy dudor, ennyi. Úgy kezelik mintha minimum fejbe lőtték volna a faszit.
Bencét az autómmal hoztam el Budapestre, a fejsérülését végül a Baleseti Intézetben látták el. Mindvégig mellette voltam, attól félve, hogy agyrázkódást is szenvedhetett, ráadásul dőlt a fejéből a vér, és még este tizenegy óra előtt is – amikor végre az orvos elé kerülhetett – a nyílt sebet kellett elszorítani" – mondta Vincze András.
Csoda, hogy nem halt meg!
Az egész egy nagy 😂JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezen besz*rok 😀Bencét az autómmal hoztam el Budapestre, a fejsérülését végül a Baleseti Intézetben látták el. Mindvégig mellette voltam, attól félve, hogy agyrázkódást is szenvedhetett, ráadásul dőlt a fejéből a vér, és még este tizenegy óra előtt is – amikor végre az orvos elé kerülhetett – a nyílt sebet kellett elszorítani" – mondta Vincze András.
Csoda, hogy nem halt meg!
Az egész egy nagy 😂
több mint 14 éve
Na egy szenzációhajhász riporternek kell a 15 perc hírnév. Csodálom nem halt meg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jézus 😀 Biztos azért felejte le mert magyar volt 😀fetomyNem. Állítólag a múltkor kínos kérdéseket tett fel a meccs után, Paulo pedig megtanulta a "kölcsön kenyér visszajár" magyar közmondást értelmezni... 😀
több mint 14 éve
Jézus 😀 Biztos azért felejte le mert magyar volt 😀
több mint 14 éve
na interista tezsvíreim mit gondoltok? mondtam én h szarba leszünk itt...védekezésünk ugyanolyan katasztrófa, talán a japó aki ér vmit...zarate??duplanulla, militoval együtt...tavaly legalább volt egy Eto'o-nk, aki berúgta amit be kell...katasztrófaDivatídes vííírem, halottak napjára edzőváltást jósolok, ha nem előbb....
addig szopóálarc gáspár imivel! hogy a faszér nem volt jó nekünk Bielsa...............

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/labdarugas-paulo-sousa-lefejelte-a-nemzeti-sport-munkatarsat-egy-baratsagos-meccsen-2095036Ehhez nem is kell 😀
😀 😀 😀
Már nem is lehet hozzászólni... 😀zolika26
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/labdarugas-paulo-sousa-lefejelte-a-nemzeti-sport-munkatarsat-egy-baratsagos-meccsen-2095036😀 😀 😀
Már nem is lehet hozzászólni... 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
mi páran megyünk a meccsre ( mint oly sokszor máskor )3000ft jegyet vettünk igaz hogy nem látunk csak 1 kaput ,meg nincs ismétlés,stb..
de megszoktam már...
én egyszerűen szeretek meccsre járni , szeretm a hangulatot, a kocsmázást előtte, a vonulást a stadionba,stb...
és ha lesz egy kis (nagy )szerencsénk most még tétje is lesz !!!
több mint 14 éve
hőbörögni, anyázni azt bőven lehet a kocsmában is.Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát...hát azért aközött h otthon üldögélsz a fotelban, vagy 20.000 ember között 90 percen keresztül tombolsz és szurkolsz ( nyílván ennek is megvan a helye a stadionon belül) enyhén szólva nem ugyanaz....
JC6
én szurkolni járok a meccsekre, nem focit nézni, azt megszoktam tenni ismétlésben a tv előtt...peach
több mint 14 éve
Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát...hát azért aközött h otthon üldögélsz a fotelban, vagy 20.000 ember között 90 percen keresztül tombolsz és szurkolsz ( nyílván ennek is megvan a helye a stadionon belül) enyhén szólva nem ugyanaz....
JC6
én szurkolni járok a meccsekre, nem focit nézni, azt megszoktam tenni ismétlésben a tv előtt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
sztem simán nyertek...azt hiszem most már biztosan eljött azaz idő ami az utóbbi pár évbe milánó rondábbik felébe volt...még a végén visszasírjuk a pincért is...na interista tezsvíreim mit gondoltok? mondtam én h szarba leszünk itt...védekezésünk ugyanolyan katasztrófa, talán a japó aki ér vmit...zarate??duplanulla, militoval együtt...tavaly legalább volt egy Eto'o-nk, aki berúgta amit be kell...katasztrófaDivathétvégén összecsap a két "fantasztikusan" teljesítő gigacsapat 😀
és nem a Browns-Colts meccsre gondolok 😛Habi
|
több mint 14 éve
na interista tezsvíreim mit gondoltok? mondtam én h szarba leszünk itt...védekezésünk ugyanolyan katasztrófa, talán a japó aki ér vmit...zarate??duplanulla, militoval együtt...tavaly legalább volt egy Eto'o-nk, aki berúgta amit be kell...katasztrófaDivathétvégén összecsap a két "fantasztikusan" teljesítő gigacsapat 😀
és nem a Browns-Colts meccsre gondolok 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
na interista tezsvíreim mit gondoltok? mondtam én h szarba leszünk itt...védekezésünk ugyanolyan katasztrófa, talán a japó aki ér vmit...zarate??duplanulla, militoval együtt...tavaly legalább volt egy Eto'o-nk, aki berúgta amit be kell...katasztrófa
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jólvan, ezek megbocsájthatók 😀Inter hazai pálya cumi. Meleg lesz nekik...
több mint 14 éve
bennem ez a Hakan Sükürrel van meg...sose felejtem el, egyik hüle elkezdte: mind folytattuk... 😀Egyike a kb. 300 kedvenc sorozatomnak 😀Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát... vagy poén volt Höri bá'? JC6hagyjál már, az életemben nem voltam meccsen. csupán előrehaladott szociológiai ismereteim vannak.
különben is pénteken a tévében sem a meccset kell nézni, hanem a városfejlesztési osztályt.Höri
Egyébként én kifejezetten utálom a másik szidását, főleg ha ott sincs az adott tábor/csapat, de azt meg kell mondjam, hogy a helyszínen valami frenetikus volt, mikor a Hun-Portugálon zúgott a CHRIISTIIIAAAANOOOO HOMOSEXUAL 😀fetomy
|
több mint 14 éve
Egyike a kb. 300 kedvenc sorozatomnak 😀Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát... vagy poén volt Höri bá'? JC6hagyjál már, az életemben nem voltam meccsen. csupán előrehaladott szociológiai ismereteim vannak.
különben is pénteken a tévében sem a meccset kell nézni, hanem a városfejlesztési osztályt.Höri
Egyébként én kifejezetten utálom a másik szidását, főleg ha ott sincs az adott tábor/csapat, de azt meg kell mondjam, hogy a helyszínen valami frenetikus volt, mikor a Hun-Portugálon zúgott a CHRIISTIIIAAAANOOOO HOMOSEXUAL 😀
több mint 14 éve
Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát... vagy poén volt Höri bá'? JC6hagyjál már, az életemben nem voltam meccsen. csupán előrehaladott szociológiai ismereteim vannak.
különben is pénteken a tévében sem a meccset kell nézni, hanem a városfejlesztési osztályt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát... vagy poén volt Höri bá'? Amúgy Milánóba a második karéjra, középre, 10.000 HUF-ért jutottunk be a Juventus ellen. Viszont, ha BL, ha derbi, ott azért kérnek el 20 ezreket, mert nem 70 körüli a havi fizuja egy embernek...
több mint 14 éve
És még mindig van aki meglepődik bizonyos magyarok hozzáállásán ...nem tom mi ebben akkora kérdés, ha dög unalmas a meccs (márpedig az), akkor valamit csinálni kell. marad a szitkozódás.Höriez Magyarország.Amadeus91
Azért 20ezerből szerintem majdnem bármelyik stadionba kapsz meccset nyilván nem egy Barca Realra,de mondjuk haver Real-Betis meccsre megy ki valami 12 ezres jegyáron.
Dehát miért lepődtök meg MLSZnek megéri felcsapni az árakat mert ígyis megveszik. Kereslet-kínálat én stadionom lenne és is emelném 😊
több mint 14 éve
nem tom mi ebben akkora kérdés, ha dög unalmas a meccs (márpedig az), akkor valamit csinálni kell. marad a szitkozódás.Höriez Magyarország.
több mint 14 éve
nem tom mi ebben akkora kérdés, ha dög unalmas a meccs (márpedig az), akkor valamit csinálni kell. marad a szitkozódás.
több mint 14 éve
ritkábban mint szeretnék. Ettől független tisztában vagyok a jegyárakkal.Lehet jobban tudom innen...Amadeus91(Milyen gyakran) jársz Bayern-meccsekre?vassadi
több mint 14 éve
Lehet jobban tudom innen...Amadeus91(Milyen gyakran) jársz Bayern-meccsekre?