Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
De Jó is lenne...Neymar->Realez nyitja meg majd Higany útját Rómába 😊 -nem én találtam ki 😀 -Habi
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110614-a-marca-szerint-neymar-ot-evre-ir-ala-a-real.html
Ennek az igazolásnak kivételesen örülök 😊Black_Adder
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Miért is kéne neki visszaolvasni? Talán nem a vidiről meg az állandó három tagról és a felsőbb kapcsolatokról indítottál éppen te hszt?már megint a csúnya rossz Vidivel van a baj? 😂 hát bazpeteyolvass vissza, vagy ne büfögj bele... 😉peach
több mint 14 éve
olvass vissza, vagy ne büfögj bele... 😉már megint a csúnya rossz Vidivel van a baj? 😂 hát bazpeteymert a magyar válogatott szövetségi kapitánya Vladan Filipovics, nem tudtad?JJtőzsérnek meg horváth gábornak is ő a menedzsere...
szerk.: se liptáknak, se lázárnak, se eleknek nem ő a menedzserepeach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
A Portland elleni szép győzelmünk megéneklése:http://denversports.blog.hu/2011/06/15/rapids_hosies_diadal_portland_ben
Illetve felhívnám a figyelmeteket az MLS All-Star szavazásra, a szabadság és az egyenlőség szellemében voksoljatok a Rapids-jelöltekre! 😊
http://denversports.blog.hu/2011/06/11/mls_all_star_szavazas
A Gold Cup-on az USA kiszenvedte a továbbjutást, másodikok lettek a csoportban, Jamaica ellen játszhatnak a negyeddöntőben (vasárnap, 21:00), szombat-vasárnap kezdődik az egyenes kieséses szakasz, addig még lesz külön összefoglalóm a csoportkörről.
Vasárnap hajnali 3-tól Rapids-Galaxy, avagy köcsögök in town, kötelező program mindenkinek!
Szombaton kezdődik az U17-es VB Mexikóban, brightoni helyi szupertehetség az amerikai csapatban. 😉
több mint 14 éve
Neymar->Realez nyitja meg majd Higany útját Rómába 😊 -nem én találtam ki 😀 -
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110614-a-marca-szerint-neymar-ot-evre-ir-ala-a-real.html
Ennek az igazolásnak kivételesen örülök 😊Black_Adder

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom, ez már vicc, ahogy kiforgatjátok a szavaim... írtam én egy szóval is, hogy vidi játékosai szarok, vagy nem méltóak a válogatottra? Vagy miért pont ők? Nem utaltam ilyenre. Sőt, egy nevet sem írtam... Az egész válogatottat írtam, nem Lázárt, Liptákot, meg Eleket.
több mint 14 éve
Neymar->Realhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20110614-a-marca-szerint-neymar-ot-evre-ir-ala-a-real.html
Ennek az igazolásnak kivételesen örülök 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Huszti mondjuk tegnap pont gólt, attól függetlenül gaz, hogy csak elvétve kap lehetőséget, és akkor is inkább csak csereként.Huszti folyamatosan jatszik?! Mirol beszelsz? Evek ota arrol cikkeznek, hogy a legnagyobb penz miatt nem mozdul a Zenit kispadjarol, sokszor mar a keretben sincs, vagy neha becserelik, teljes csod volt neki az az orosz kaland. Tozser egy kalap szar a valogatottban is szinte mindig, Vass talan. Dehat amugy tokmindegy szinte ki jatszik, ugyanolyan "jo" szinte mindegyik. Az utobbi idok elott kimelekedo Juhasz is beleszurkult mar az egeszbe es gyenge volt mostanaban. Szoval tenyleg nem ertem ezt a miert van benn 3 vidis temat mar folyton. Senki olyan kiemelkedoen fantasztikus nem marad ki miattuk huzamosan, akik nem tudnak odakerulni, pedig annyira jok.zavi27mert nem védőkHöriOké, de jobbak, mint a helyettük beválogatottak...JC6
A jelenlegi válogatott összeállítása mindig téma lesz, mindig lesznek elégedetlenkedők, csak azt az egyet tisztázzuk, hogyha gyengék a magyar játékosok, akkor ne várjunk világverő nemzeti 11-et, szarból nem lehet várat építeni...
Nincs Juhászon kívül egy normális védőnk, úgy mondjuk kurva nehéz összeállítani egy normális védelmet, és még sorolhatnám...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Huszti folyamatosan jatszik?! Mirol beszelsz? Evek ota arrol cikkeznek, hogy a legnagyobb penz miatt nem mozdul a Zenit kispadjarol, sokszor mar a keretben sincs, vagy neha becserelik, teljes csod volt neki az az orosz kaland. Tozser egy kalap szar a valogatottban is szinte mindig, Vass talan. Dehat amugy tokmindegy szinte ki jatszik, ugyanolyan "jo" szinte mindegyik. Az utobbi idok elott kimelekedo Juhasz is beleszurkult mar az egeszbe es gyenge volt mostanaban. Szoval tenyleg nem ertem ezt a miert van benn 3 vidis temat mar folyton. Senki olyan kiemelkedoen fantasztikus nem marad ki miattuk huzamosan, akik nem tudnak odakerulni, pedig annyira jok.Oké, de jobbak, mint a helyettük beválogatottak...JC6Jó, válogasson a bajnokcsapatból, nincs azzal baj, ha jók és megütik a válogatott szintet. De könyörgöm, ott van egy Huszti, Tőzsér, Vass, akik még folyamatosan játszanak is a magyarnál erősebb bajnokságokban, hát akkor miért nem ők??? Miért??mert nem védőkHöri
Nem tudom felfogni...JC6
több mint 14 éve
most Husztit komolyan kérdezed, hogy miért nem ő? 😀
több mint 14 éve
nyert az USA 1-0-ra Guadeloupe ellen 😀 Altidore góljával, így kialakult a negyeddöntő mezőnye az arany kupán.3 nap múlva folytatódik a küzdelem.
USA - Jamaika
Panama - El Salvador
Mexikó - Guatemala
Costa Rica - Honduras
Kiesett Guadeloupe, Grenada, Kuba és legrosszabb harmadikként Kanada
több mint 14 éve
Oké, de jobbak, mint a helyettük beválogatottak...JC6Igen, csak ez nem fideszoton téma, hanem Magyar Válogatott téma. Mivel amióta az eszemet tudom, általában 10.000.000 jobb kezdőt, keretet tudnak a rajongók összehozni, mint az aktuális szövkap. Mégis mindenki a három vidi játékoson csámcsog, mintha a keret összes többi játékosa tökéletesen megérdemelné a helyét.
több mint 14 éve
nem. Tőzsér rosszabb jobbekk, mint Lázár Pali.Oké, de jobbak, mint a helyettük beválogatottak...JC6Jó, válogasson a bajnokcsapatból, nincs azzal baj, ha jók és megütik a válogatott szintet. De könyörgöm, ott van egy Huszti, Tőzsér, Vass, akik még folyamatosan játszanak is a magyarnál erősebb bajnokságokban, hát akkor miért nem ők??? Miért??mert nem védőkHöri
Nem tudom felfogni...JC6
Márpedig hiába lett belga bajnok, és hiába jobb, mint a padon ülő Varga Jóska (nyilván az), ettől még indokolt marad a Videoton védőinek beválogatása.
több mint 14 éve
ja hogy te írtál ilyet is, akkor elnézést. őszintén bevallom hogy miután indulattal teli regényeket szőttél hozzászólásonként, elnéztem a hozzászólásaid felett. ezek szerint rosszul tettem, jól jött volna most az az 1,4-szeres pénzÉn konkrétan azt mondtam, hogy a CSKA kegyetlenül elfogja őket csapni. És, ez be is jött elég rendesen.Amadeus91bocsi, de nagyon magas labda volt.Amadeus91semmi gond, csak pont fogalmazgattam magamban, hogy hányan várják csőre töltve az én megmondtam feliratú ágyúval a Anzsi középmezőnybeli visszaesését, de azt nem gondoltam volna, hogy bárki is egy meccs után pufogtatni fogatapapa
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Oké, de jobbak, mint a helyettük beválogatottak...Jó, válogasson a bajnokcsapatból, nincs azzal baj, ha jók és megütik a válogatott szintet. De könyörgöm, ott van egy Huszti, Tőzsér, Vass, akik még folyamatosan játszanak is a magyarnál erősebb bajnokságokban, hát akkor miért nem ők??? Miért??mert nem védőkHöri
Nem tudom felfogni...JC6
több mint 14 éve
Én konkrétan azt mondtam, hogy a CSKA kegyetlenül elfogja őket csapni. És, ez be is jött elég rendesen.semmi gond, csak pont fogalmazgattam magamban, hogy hányan várják csőre töltve az én megmondtam feliratú ágyúval a Anzsi középmezőnybeli visszaesését, de azt nem gondoltam volna, hogy bárki is egy meccs után pufogtatni fogatapapamár vártalakatapapabocsi, de nagyon magas labda volt.Amadeus91
több mint 14 éve
Jó, válogasson a bajnokcsapatból, nincs azzal baj, ha jók és megütik a válogatott szintet. De könyörgöm, ott van egy Huszti, Tőzsér, Vass, akik még folyamatosan játszanak is a magyarnál erősebb bajnokságokban, hát akkor miért nem ők??? Miért??mert nem védők
Nem tudom felfogni...JC6
több mint 14 éve
semmi gond, csak pont fogalmazgattam magamban, hogy hányan várják csőre töltve az én megmondtam feliratú ágyúval a Anzsi középmezőnybeli visszaesését, de azt nem gondoltam volna, hogy bárki is egy meccs után pufogtatni fogbocsi, de nagyon magas labda volt.Amadeus91ÉN megmondtam... 😉Amadeus91már vártalakatapapa
több mint 14 éve
bocsi, de nagyon magas labda volt.már vártalakatapapaCSZKA- Macskahalacska 3-0ÉN megmondtam... 😉Amadeus91
na de majd aug. 1-től... 😛Divat
több mint 14 éve
már vártalakCSZKA- Macskahalacska 3-0ÉN megmondtam... 😉Amadeus91
több mint 14 éve
CSZKA- Macskahalacska 3-0ÉN megmondtam... 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó, válogasson a bajnokcsapatból, nincs azzal baj, ha jók és megütik a válogatott szintet. De könyörgöm, ott van egy Huszti, Tőzsér, Vass, akik még folyamatosan játszanak is a magyarnál erősebb bajnokságokban, hát akkor miért nem ők??? Miért??Nem tudom felfogni...
több mint 14 éve
Bazmeg a bajnok csapatból be mert válogatni valakiket, hogy képzelte...A topic színvonala most elmetszette a x-tengelyt. /*a deriváltja pedig természetesen negatív*/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Petey: Mikor nem 😀 Mi mindenért hibásak vagyunk 😀