Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
ritkábban mint szeretnék. Ettől független tisztában vagyok a jegyárakkal.Lehet jobban tudom innen...Amadeus91(Milyen gyakran) jársz Bayern-meccsekre?vassadi
több mint 14 éve
Lehet jobban tudom innen...Amadeus91(Milyen gyakran) jársz Bayern-meccsekre?
több mint 14 éve
elmondom neked amadeus, hogy a szittyamagyar fottball sámánt kurvára nem érdekli a játék minősége. azért megy ki, hogy a kis országa csapata nyerjen. meg hogy pár szomszédos nemzetnek a kurva anyját kiabálja.ez a másik amit Magyarországon sosem fogok megérteni.
ez egy kurva selejtezőmeccs. csak az eredmény számít. ha a svédek közben rákúrnak a finnek ellen, tömve lesz a stadion 20 ezerért, de 25 ezerért is tömve lenne. ennyire hiányzik a meccsrejáróknak a sikerélmény. 1997 kurva rég volt, vágyunk már egy jó pótselejtezős bukásra.Höri
Emlékszem voltam egyszer egy Magyarország vs ?! (talán Görögország) kézi meccsen és végig ment a Szar Szlovákia meg XY bazd meg az anyád, meg a Cigánybűnözés na meg persze az elmaradhatatlan jóízű Zsidózás.
Ezt szerintem lehet ingyen is a kocsmából egy rahedli feles mellett is, de én látom szarul a dolgokat biztos, hiszen megpuhít ez a liberáliszöldzsidó német közeg.
(Höri ne vedd magadra a hsz hangvételét, nem ellened mondom)
több mint 14 éve
elmondom neked amadeus, hogy a szittyamagyar fottball sámánt kurvára nem érdekli a játék minősége. azért megy ki, hogy a kis országa csapata nyerjen. meg hogy pár szomszédos nemzetnek a kurva anyját kiabálja.ez egy kurva selejtezőmeccs. csak az eredmény számít. ha a svédek közben rákúrnak a finnek ellen, tömve lesz a stadion 20 ezerért, de 25 ezerért is tömve lenne. ennyire hiányzik a meccsrejáróknak a sikerélmény. 1997 kurva rég volt, vágyunk már egy jó pótselejtezős bukásra.
több mint 14 éve
Lehet jobban tudom innen...Jah, valóban kapsz jegyet ennyiért az Allianz Arénába. Már ha stadiontúrára akarsz menni. 😀Csak egy kis érdekesség: az MLSZ 3-tól 20 000 forintig állította ki a jegyeket... szégyengyalázat.tudod mikor fizetnék én ennyit ezért. Ennyiből jegyet kapsz az Allianz Arena-ba is, és akkor még focit is láttál.
Hol lesz a finnek elleni meccs?JC6
500 -t adnék max.Amadeus91
Azért ekkora hülyeségeket nem kellene írni.Schleck
nem kellene hülyeségeket írni.
több mint 14 éve
Az Allianzba valójában 4000 alatt van a legolcsóbb jegy egy bajnokira, BL meccsre meg úgy 7-8000 ugyanaz a jegy, 18-9000 a legdrágább bajnoki és 21e körül a legdrágább BL
több mint 14 éve
Jah, valóban kapsz jegyet ennyiért az Allianz Arénába. Már ha stadiontúrára akarsz menni. 😀Csak egy kis érdekesség: az MLSZ 3-tól 20 000 forintig állította ki a jegyeket... szégyengyalázat.tudod mikor fizetnék én ennyit ezért. Ennyiből jegyet kapsz az Allianz Arena-ba is, és akkor még focit is láttál.
500 -t adnék max.Amadeus91
Azért ekkora hülyeségeket nem kellene írni.
több mint 14 éve
Csak egy kis érdekesség: az MLSZ 3-tól 20 000 forintig állította ki a jegyeket... szégyengyalázat.tudod mikor fizetnék én ennyit ezért. Ennyiből jegyet kapsz az Allianz Arena-ba is, és akkor még focit is láttál.
500 -t adnék max.
több mint 14 éve
A Galaxy elleni vereségről és a CCL-leégésről:http://denversports.blog.hu/2011/09/14/rapids_vekony_fiasko_la_ben
Nagyon komolytalanul vesszük ezt a helyi BL-t, mintha csak púp lenne a hátunkon, és kötelezően letudandó meccsek, amihez senkinek nincs kedve hét közben, két bajnoki közt, ráadásul a helyi szurkolók is leszarják az ismeretlen csapatok elleni soccert. Bizonyára a kisebb országok csapatainak, akik nem az MLS-ben játszanak hétről hétre, többet jelent, nekünk speciel nem, mert beképzelt faszok vagyunk, de ez így is van jól. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert mindenkinek, aki kimegy, de a tv-ben többet látni, ingyen... Tudom, a hangulat meg minden, de egyszerűen nem éri meg.
több mint 14 éve
Puskásban pedig tavaly úgy hallottam hírekben hogy a Sóstóiban lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Csak egy kis érdekesség: az MLSZ 3-tól 20 000 forintig állította ki a jegyeket... szégyengyalázat.Orange Arena
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak egy kis érdekesség: az MLSZ 3-tól 20 000 forintig állította ki a jegyeket... szégyengyalázat.Hol lesz a finnek elleni meccs?
több mint 14 éve
Nektek sem sok kellett, hogy rosszabbul jöjjetek ki a dologból. Persze ez nem von le semmit az érdemetekből, az 1 pontot megszereztétek idegenben, nem kell magyarázkodnotok. Lesz ez még így sem. 😀Ott írom az elején, hogy nem érdemeltünk pontot, de engem meglepett a védekezésünk, sokan adták már fel a támadást és nem jöttek ki ennyire jól belőlezolika26Abszolút nem érdemeltük meg, de tegyük hozzá, hogy egy Abate hiba volt és azonkívül tiszta lövőhelyzete nem volt a Barcának, lehet, hogy az utóbbi meccsen kevés meccsüket láttam, de én rég láttam őket ennyit lőni messziről.zolika26A védekezés miatt feladta a Milan a támadást. Ezt a 9-10 emberes bunkert nem lehet tili-tolival megbontani. Nem érdemelt pontot a Milan.Mad
@KJuraszik
több mint 14 éve
Ott írom az elején, hogy nem érdemeltünk pontot, de engem meglepett a védekezésünk, sokan adták már fel a támadást és nem jöttek ki ennyire jól belőleA védekezés miatt feladta a Milan a támadást. Ezt a 9-10 emberes bunkert nem lehet tili-tolival megbontani. Nem érdemelt pontot a Milan.Madde gyökér ez a Barca is.. 😂Abszolút nem érdemeltük meg, de tegyük hozzá, hogy egy Abate hiba volt és azonkívül tiszta lövőhelyzete nem volt a Barcának, lehet, hogy az utóbbi meccsen kevés meccsüket láttam, de én rég láttam őket ennyit lőni messziről.zolika26
és a semmiből hoztunk egy pontot, köszönjük szépenStez

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
A védekezés miatt feladta a Milan a támadást. Ezt a 9-10 emberes bunkert nem lehet tili-tolival megbontani. Nem érdemelt pontot a Milan.de gyökér ez a Barca is.. 😂Abszolút nem érdemeltük meg, de tegyük hozzá, hogy egy Abate hiba volt és azonkívül tiszta lövőhelyzete nem volt a Barcának, lehet, hogy az utóbbi meccsen kevés meccsüket láttam, de én rég láttam őket ennyit lőni messziről.zolika26
@KJuraszik
több mint 14 éve
abbiati szar. ez a válasz 😊de gyökér ez a Barca is.. 😂Abszolút nem érdemeltük meg, de tegyük hozzá, hogy egy Abate hiba volt és azonkívül tiszta lövőhelyzete nem volt a Barcának, lehet, hogy az utóbbi meccsen kevés meccsüket láttam, de én rég láttam őket ennyit lőni messziről.zolika26
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
de gyökér ez a Barca is.. 😂Abszolút nem érdemeltük meg, de tegyük hozzá, hogy egy Abate hiba volt és azonkívül tiszta lövőhelyzete nem volt a Barcának, lehet, hogy az utóbbi meccsen kevés meccsüket láttam, de én rég láttam őket ennyit lőni messziről.

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
de gyökér ez a Barca is.. 😂 és a semmiből hoztunk egy pontot, köszönjük szépen
több mint 14 éve
Milannak is adtunk egy ajándék pontot.
több mint 14 éve
Perisic elég gané gólt lőtt :o :o :o Megérdemelte nagyon ez a BVB,előtte mindent kihagytak,arzenálék meg 1,5 helyzetből lőttek 1 gólt :/
több mint 14 éve
or Ciprus, Izrael? bár az már nem trendi...sokkal inkább serie B, greece.Tóth Balázs meg visszatér Fehérvárra, hmm meglepő igazolás...pedig már vártam vmi újabb légióst, tuti fetomy intézte ezt is h qssoljunk, mert hát minőségi magyart is igazolnak... 😀DivatElek télen mehet a picsábaHöri
jut eszembe: NK9-el mi lesz? visszavonul a csúcson? 😀
|
több mint 14 éve
Tóth Balázs meg visszatér Fehérvárra, hmm meglepő igazolás...pedig már vártam vmi újabb légióst, tuti fetomy intézte ezt is h qssoljunk, mert hát minőségi magyart is igazolnak... 😀DivatElek télen mehet a picsába